LinkBuds S

Niciodată deconectat

Cu LinkBuds S, sunteți mereu conectat la lumile dvs., în fiecare zi Mici și ușoare, pot fi purtate confortabil fără încetare, menținându-vă în contact cu oamenii și locurile. LinkBuds S comută automat la sunet ambiental optimizat sau la anularea zgomotului de înaltă calitate pentru ascultare fără distrageri.

Siglă pentru LinkBuds S
Mereu la curent cu toate lumile

Căștile LinkBuds pot fi purtate confortabil tot timpul și sunt inteligente, adaptându-se la viața dvs. și ținându-vă în contact cu distracția și cu oamenii dragi.

Înscrieți-vă acum pentru a primi cele mai noi actualizări și oferte limitate. Faceți clic pe linkul de mai jos pentru a nu rata ocazia.

Care este culoarea dvs. preferată?

Alegeți să personalizați, cu o gamă de trei culori mate premium superbe și o carcasă asortată.

Priviți LinkBuds din toate unghiurile
Toate lumile dvs., conectate și optimizate

Aflați cum căștile LinkBuds S îmbină stilul elegant cu confortul purtării pe tot parcursul zilei, sunetul ambiental natural și anularea zgomotului. Plus control adaptiv al sunetului și sunet captivant și de înaltă calitate pentru muzică și apeluri.

Mici, ușoare, comode întreaga zi
Auziți mai mult în jurul dvs.
Adaptive Sound Control
Apeluri clare, sunet captivant
Fabricate cu grija pentru mediu
Mereu la curent cu toate lumile

Mici, ușoare și inteligente, cu o potrivire fixă și stabilă pentru a vă menține conectat în control întreaga zi.

Mici, ușoare, comode întreaga zi

La doar 4,8 g, Linkbuds S sunt cele mai mici și mai ușoare căști wireless de înaltă rezoluție, cu anulare a zgomotului din lume. Pentru dimensiuni reduse am dezvoltat un difuzor compact și am integrat Bluetooth® Audio SoC (System on chip) și procesorul de anulare a zgomotului, de înaltă calitate într-un singur cip. Sunt cu 40% mai mici decât WF-1000XM4. 

Casetă LinkBuds S albă cu o cască LinkBuds scoasă afară
Ilustrație cu o cască LinkBuds S gri în ureche
Confortabile și fixe

LinkBuds S combină o formă ideală pentru urechea umană și un design ergonomic pentru o fixare mai sigură. Pentru a oferi o formă confortabilă pentru majoritatea oamenilor, am proiectat LinkBuds S folosind date despre forma urechii, adunate de la introducerea primelor căști intraauriculare din lume, în 1982, precum și despre sensibilitatea diferitelor tipuri de urechi.

Sunet ambiental transparent sau anulare a zgomotului de înaltă calitate

Aceste căști intraauriculare vă oferă avantajele ambelor lumi: cel mai bun sunet ambiental de la Sony în căști wireless când doriți să interacționați și anulare a zgomotului de înaltă calitate când trebuie să vă concentrați. LinkBuds S comută automat între Modul sunet ambiental și anularea zgomotului în funcție de unde vă aflați și ce faceți.

Ecran divizat cu un bărbat dansând pe un stadion purtând LinkBuds S cu modul de sunet ambiental activat și mâna ridicată
SUNET AMBIENTAL
Ecran divizat cu un bărbat dansând pe un stadion purtând LinkBuds S cu modul de anulare a zgomotului activat și mâna ridicată
ANULAREA ZGOMOTULUI
Ajustează sunetul ambiental în funcție de ceea ce faceți, pentru a oferi confort întreaga zi

Controlul adaptiv al sunetului este o funcție inteligentă care detectează acțiunile dvs. și locația în care vă aflați, apoi ajustează setările legate de sunetul ambiental pentru a vă oferi o experiență de ascultare ideală. În timp, vă învață comportamentul și recunoaște locațiile pe care le vizitați frecvent, cum ar fi locul de muncă sau o cafenea preferată, și adaptează sunetul în funcție de situație.

Apeluri clare, sunet captivant

Conectați-vă cu ușurință cu oamenii pe care îi cunoașteți și cu conținutul pe care îl iubiți. Efectuați apeluri extrem de clare, fără zgomot, și ascultați muzică cu un sunet excepțional, fără distrageri.

Femeie purtând căștile LinkBuds S în timp ce se plimbă prin oraș și vorbește la smartphone
Cele mai bune apeluri de la Sony în căști wireless

Cu Precise Voice Pickup, care controlează toate microfoanele căștilor, și cu procesarea avansată a semnalului audio, conversațiile sunt extrem de clare, chiar și în medii zgomotoase. Algoritmul nostru de reducere a zgomotului a fost dezvoltat pe baza AI, folosind peste 500 de milioane de mostre de voce pentru a suprima zgomotul ambiental și a vă extrage clar vocea.

Sunet captivant, muzică autentică

Noul difuzor de 5 mm, cu o diafragmă pentru conformitate, menține designul compact al LinkBuds S. Deși mici, reproduc un bas puternic și voci clare, oferind tot ce este mai bun din toate genurile muzicale. Gama medie bogată reproduce clar vocile din muzică, filme și podcasturi. Și cu anularea îmbunătățită a zgomotului, LinkBuds S asigură mai puține distrageri.

Diagramă în prim-plan cu noul difuzor super compact cu configurația internă expusă
Siglă pentru High-Resolution Audio Wireless
Bucurați-vă de sunet de înaltă rezoluţie fără fire 

Căștile LInkBuds S sunt compatibile cu High-Resolution Audio Wireless datorită LDAC, tehnologia noastră de codificare audio adoptată în domeniu. LDAC transmite de aproximativ 3 ori mai multe date decât semnalul audio Bluetooth® convențional pentru a vă bucura de conținut High-Resolution Audio la o calitate excepțională, apropiat de cel oferit de o conexiune dedicată prin fir.

Restabilire în timp real a calității fișierelor comprimate

Folosind Edge-AI, DSEE Extreme™ convertește ascendent muzica digitală comprimată în timp real. Recunoscând dinamic instrumentația, genurile muzicale și elementele individuale ale melodiilor, restabilește sunetul din gama înaltă pierdut în compresie.

Siglă pentru DSEE Extreme™
Conectați și controlați fără niciun efort

Funcțiile inteligente vă ajută să vă bucurați mai ușor ca niciodată de divertismentul dvs. pe tot parcursul zilei.

Sigle pentru Microsoft Soundscape și Microsoft
O mai bună mobilitate prin tehnologie

Sony și Microsoft s-au reunit pentru a dezvolta o tehnologie care ajută oamenii să se ghideze mai bine. LinkBuds S sunt compatibile cu Microsoft Soundscape. Integrarea unică permite experiențe inovatoare pentru o navigare mai bogată cu sunet 3D, iar senzorii încorporați în LinkBuds S permit o experiență cu capul sus și mâinile libere.

Ascultați în siguranță cu aplicația Sony | Headphones Connect

Aflați în ce măsură sunteți în siguranță când ascultați muzică, citind îndrumările OMS, care compară datele despre presiunea sonoră înregistrate de căști. Primiți notificări în SO când nivelurile pentru ascultare sunt prea mari.

LinkBuds S oferă și setări intuitive de control tactil. Puteți atribui propriile funcții fiecărei căști cu aplicația Headphones Connect.

Siglă pentru aplicația Sony | Headphones Connect
Bărbat și femeie vorbind și bărbatul din dreapta purtând căștile LinkBuds S
Vorbiți și auziți doar sunetul ambiental

Puteți seta Speak-to-Chat pentru a întrerupe automat muzica imediat ce începeți să vorbiți, pentru a auzi doar sunetul ambiental și purta o conversație, lucru util dacă doriți să țineți căștile pe urechi sau aveți mâinile ocupate. Iar când conversația se încheie, redarea reîncepe automat.

Pauză instantanee. Redare instantanee.

Doar scoateți căștile din urechi și muzica se oprește. Un senzor de proximitate știe când purtați o cască sau ambele căști. Puneți căștile la loc în urechi și muzica reîncepe.

Sigle pentru OK Google și Alexa încorporate
Controlaţi prin vocea dvs.

Aveți ajutor în regim „mâini libere”. Spuneți „OK Google” sau „Alexa” și activați asistentul vocal preferat.Ascultați muzică, primiți notificări, setați mementouri și nu numai. Controlați vocal funcțiile căștilor, cum ar fi anularea zgomotului, ascultați și interacționați cu e-mailurile în Microsoft Outlook și participați la întâlniri Microsoft Teams folosind Asistentul Google sau Siri.

Acces rapid la muzica și peisajele sonore preferate

Cu funcția Quick Access, puteți configura aceste căști wireless pentru a relua redarea muzicii Spotify sau peisajele sonore personalizate Endel cu două sau trei apăsări. Nu este nevoie să atingeți smartphone-ul. 

Sigle pentru Spotify Tap și Endel
Ilustrație cu o mână și un deget atingând un buton
Totul la îndemâna dvs.

LinkBuds S au setări intuitive de control tactil. Atingeți casca stângă pentru a trece de la anularea zgomotului la sunetul ambiental, atingeți lung pentru Atenție rapidă, atingeți de 2 ori casca dreaptă pentru piesa următoare.

Siglă pentru Google Fast Pair
Găsiți căștile cu funcția Fast Pair

LinkBuds S acceptă noua funcție utilă Google Fast Pair. Vă ajută să aflați prin tonuri sonore unde ați lăsat căștile sau să aflați ultima lor locație cunoscută în aplicația Google Find My Device de pe smartphone.

Siglă pentru Swift Pair
Asociere ușoară cu computerul dvs.

Funcția Swift Pair accelerează și simplifică asocierea căștilor cu laptopul, PC-ul desktop sau tableta cu Windows 11 sau Windows 10. Ghidul de asociere pop-up apare pe dispozitivele cu Windows 11 sau Windows 10 din apropiere când este selectat modul de asociere.

Sunet Bluetooth de ultimă generație

Aceste căști sunt compatibile cu standardul LE Audio pentru un sunet Bluetooth de ultimă generație care permite o latență ultra scăzută, ideală pentru jocuri.

Femeie stând într-o sufragerie purtând căștile LinkBuds S și urmărind un videoclip pe smartphone
Ilustrație cu două persoane ascultând muzică cu LinkBuds S, arătând diferența dintre transmisia Bluetooth convențională și transmisia BT simultană pe LinkBuds

A) Căști convenționale: transmisie BT prin releu de la S la D. (B) LinkBuds S: transmisie BT simultană S/D.

Un semnal Bluetooth mai clar și mai stabil

Pentru latență redusă și calitate acustică ridicată, chiar și în prezența altor interferențe, semnalul Bluetooth® este transmis simultan către ambele urechi. Datorită puternicului procesor V1, vă veți bucura de un sunet wireless stabil, neîntrerupt.

Fabricate cu grija pentru mediu

Căștile dvs. LinkBuds S sunt concepute atât pentru stil, cât și pentru protejarea mediului.

Căști LinkBuds S albe și casetă albă deasupra unui fundal alcătuit din piese de plastic albe
Materiale plastice reciclate

Pentru LinkBuds S sunt folosite materiale plastice reciclate din piese auto.

Fără plastic în ambalajele individuale

Materialul de ambalare folosit pentru LinkBuds S nu include plastic, reflectând angajamentul nostru de a reduce impactul produselor noastre asupra mediului. 

Ambalaj LinkBuds S alb cu clemă de suspendare
Pregătiți-vă pentru ziua care urmează

Ascultați oricând, oriunde datorită rezistenței la apă IPX4 și puterii suficiente a bateriei pentru a rezista o zi întreagă.

Prim-plan cu capul și umerii unei femei care poartă căști LinkBuds S albe în timp ce alergă
Rezistente la apă, pentru utilizare zilnică

Grație rezistenței la apă conform standardului IPX4, stropii și transpirația nu vor opri aceste căști Sony din funcționare, iar dvs. veți puteți continua să vă mișcați pe ritmul muzicii.

Ascultați întreaga zi, încărcați în doar câteva minute

Vă puteți bucura de autonomie întreaga zi de lucru, adică 6 ore, și puteți adăuga încă 14 dacă folosiți caseta. Adică 20 de ore de ascultare de fiecare dată când ieșiți din casă. Vă grăbiți? O încărcare rapidă de 5 minute vă oferă până la 60 de minute de redare, iar aplicația Sony | Conectare căști vă anunță când bateria casetei dvs. de încărcare scade sub 30%.

Pictograme evidențiate pentru autonomia bateriei, încărcarea rapidă și încărcarea de 5 minute pentru redare de 60 de minute
LinkBuds S gri în casetă asortată cu capacul ridicat
Caseta foarte mică, o potrivire perfectă

Cu designul rotunjit elegant și culorile asortate, caseta de încărcare completează perfect căștile LinkBuds S. Se potrivește confortabil în mână sau în buzunar pentru o viață activă.

Ce este în cutie

Când deschideți ambalajul căștilor dvs. LinkBuds S, veți găsi 4 dimensiuni de dopuri pentru căști, pentru potrivirea cu diferite forme de urechi, și un cablu de încărcare USB-C.

Imagine cu caseta LinkBuds S gri și LinkBuds S, 3 perechi suplimentare de dopuri pentru căști și un cablu de încărcare USB-C
Atât de captivant. Atât de real.

Cufundați-vă în sunetul din jur. La fel de real ca și cum ați fi la un concert sau alături de artist în studioul de înregistrări. Cu 360 Reality Audio, muzica n-a fost niciodată mai captivantă și mai fidelă. Cu aceste căști vă bucurați de 360 Reality Audio.

O experiență cinematografică personală 

Cu BRAVIA XR™ și transmițătorul wireless WLA-NS7.

Bucurați-vă de o experiență Dolby Atmos® captivantă și de sunetul spațial 360 care se adaptează la urechile dvs., cu BRAVIA XR și transmițătorul wireless WLA-NS7.  

Specificaţii şi funcţii

Rămâneți conectat cu căștile intraauriculare wireless LinkBuds S de la Sony. Cu sunet ambiant optimizat și anulare a zgomotului, căștile LinkBuds S sunt mici și ușoare pentru a fi purtate toată ziua.
  • Mereu active pentru a vă conecta la lumea online și offline

  • Comută automat între sunetul ambiant optimizat și anularea zgomotului

  • Extrem de mici, ușoare și cu potrivire perfectă în urechi

  • Muzică imersivă și apeluri clare

  • 20 de ore de autonomie a bateriei, cu o încărcare rapidă de 5 minute pentru până la 60 de minute de redare

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor