Obțineți 3 luni de acces gratuit la TIDAL cu Xperia 1 II și Xperia 5 II

Cele mai bune smartphone-uri pentru muzică din gama noastră și cea mai bună muzică pentru telefonul dvs. Noii abonați TIDAL se vor putea bucura gratuit de 3 luni de acces la TIDAL Hi-Fi la achiziționarea unui dispozitiv Xperia 1 II sau Xperia 5 II, inclusiv funcția 360 Reality Audio.

Ce este TIDAL?

TIDAL este o platformă globală de muzică și divertisment deținută de artiști, care reunește artiștii și fanii prin conținut original unic și evenimente exclusive. Disponibil în 54 de țări, serviciul de redare în flux are peste 60 de milioane de melodii și 250.000 de clipuri video de înaltă calitate în catalogul său – alături de seriale video originale, podcasturi, mii de liste de redare selecționate de experți și o funcție de descoperire a artiștilor prin TIDAL Rising.

Un telefon care afișează interfața TIDAL
Un bărbat ascultă muzică în format 360 Reality Audio
Lăsați-vă captivat de sunetul din jurul dvs.

360 Reality Audio reprezintă un nou mod de a vă bucura de muzică, cu sunete individuale plasate într-un câmp sonor sferic la 360 de grade în jurul dvs. Auziți tobele deasupra dvs., interpretările vocale direct în față, iar instrumentele cu corzi în spate. Aceasta oferă muzicienilor și creatorilor o nouă modalitate de exprimare, punând ascultătorul în centrul experienței muzicale.

Creat pentru și de către iubitorii de muzică

Reglate în colaborare cu Sony Music Entertainment, Xperia 1 II și Xperia 5 II sunt concepute pentru cei care apreciază muzica. Xperia 1 II este primul smartphone din lume cu decodificare 360 Reality Audio pentru a optimiza muzica de la TIDAL. Cu Xperia 1 II, Xperia 5 II și TIDAL, vă puteți bucura de muzică de înaltă calitate și de funcția 360 Reality Audio, pentru o experiență de muzică cu adevărat excepțională și captivantă.

Siglele Xperia și TIDAL
Obțineți 3 luni de acces la TIDAL HiFi cu Xperia 1 II și Xperia 5 II

Atunci când alegeți un dispozitiv Xperia 1 II sau Xperia 5 II, beneficiați de acces la nivelul TIDAL HiFi pentru o perioadă de încercare gratuită de 3 luni dacă sunteți client TIDAL nou. 

Dacă sunteți deja abonat TIDAL HiFi, Xperia 1 II și Xperia 5 II reprezintă modalitatea perfectă de a vă bucura de muzică prin 360 Reality Audio.

Cum se activează

1. Căutați programul de instalare TIDAL denumit „TIDAL 3 luni gratuit” pe ecranul principal sau în bara de aplicații.

2. Atingeți pictograma pentru a lansa programul de instalare și veți fi direcționat la procesul de valorificare a ofertei.

3. Urmați instrucțiunile pentru a crea un nou cont TIDAL și valorificați oferta cu perioadă de încercare gratuită TIDAL HiFi timp de 3 luni.

4. După ce v-ați creat noul cont TIDAL, atingeți butonul „Descărcare”.

5. Veți fi direcționat către magazinul Google Play. Atingeți butonul „Instalare”.

6. După ce instalarea este finalizată, urmați instrucțiunile pentru a vă conecta la TIDAL cu contul TIDAL nou creat.

7. Vi se va solicita să eliminați programul de instalare TIDAL. Faceți acest lucru.

8. Bucurați-vă de TIDAL HiFi și de Sony 360 Reality Audio pe dispozitivul Xperia 1 II sau Xperia 5 II.

Clauze și condiții

Această ofertă TIDAL este deschisă doar noilor utilizatori TIDAL care încă nu au un cont TIDAL. Dacă activați oferta TIDAL prevăzută în prezenta, veți beneficia de o perioadă de încercare cu acces gratuit timp de trei (3) luni la așa-numitul nivel „HiFi” al Serviciului de muzică TIDAL.

La finalul perioadei de încercare gratuită, abonamentul dvs. la Serviciu se va reînnoi automat și va trebui să plătiți pentru abonament. Pentru nivelul „HiFi”, prețul este de 19,99 USD pe lună. Pentru a evita tarifarea, trebuie să revocați înainte de finalul perioadei de încercare gratuită. 

DACĂ DORIȚI SĂ REVOCAȚI REÎNNOIREA AUTOMATĂ A ABONAMENTULUI, puteți face acest lucru vizitând pagina cu setările contului (https://TIDAL.com/account), accesând secțiunea denumită „Abonament” și făcând clic pe „Se revocă abonamentul”. TIDAL va depune eforturi rezonabile pentru a procesa solicitările de revocare în termen de două zile lucrătoare de la primirea solicitării de revocare. 

Clauzele și condițiile complete care reglementează promoția TIDAL sunt disponibile aici: http://TIDAL.com/us/terms.