Televizor BRAVIA XH90, imagine din față
Televizor BRAVIA XH90, imagine din unghi
Televizor BRAVIA XH90, imagine din spate, din unghi
Televizor BRAVIA XH90, suport
Televizor BRAVIA XH90, suport
Televizor BRAVIA XH90, vedere din lateral
Televizor BRAVIA XH90, imagine din unghi
Televizor BRAVIA XH90, montat pe perete
Televizor BRAVIA XH90, imagine din spate, cu cabluri
Imagine din față cu televizorul BRAVIA XH90 cu ramă argintie
Imagine din față, din unghi, cu televizorul BRAVIA XH90 cu ramă argintie
Prim-plan cu rama argintie a televizorului BRAVIA XH90.
Prim-plan cu suportul argintiu al televizorului BRAVIA XH90.
Imagine din lateral cu televizorul BRAVIA XH90 cu ramă argintie
Imagine din unghi cu televizorul BRAVIA XH90 cu suportul în configurația îngustă

Caracteristici

Culoare TRILUMINOS™

Reproduce o gamă de culori mai largă și mai precisă

Prin extinderea spectrului cromatic, ecranul TRILUMINOS, dublat de procesoarele noastre X1, reproduce mai multe culori decât un televizor convențional. Acesta analizează și prelucrează datele din fiecare imagine pentru a oferi culorilor naturalețe și precizie, astfel încât imaginile să fie mai apropiate ca niciodată de cele din viața reală.

X-tended Dynamic Range

Bucurați-vă de precizia contrastului fidel realității

Descoperiți cât de realiste pot fi imaginile atunci când scoateți în evidență detaliile fine. La televizoarele Full Array LED, zonele cu LED-uri sunt aprinse independent, oferind un contrast mai realist și amplificând zonele luminoase și pe cele întunecate. Contrastul este îmbunătățit și mai mult prin tehnologia X-Tended Dynamic Range™, care ajustează luminozitatea pentru a oferi mai multă intensitate zonelor puternic iluminate și umbrelor.

Procesor 4K HDR X1

Rezoluție superioară, indiferent ce vizionați

Vedeți imagini 4K impresionante, bogate, cu detalii și texturi fidele realității, bazate pe procesorul nostru 4K HDR X1™. Imaginile filmate în 2K și chiar Full HD sunt convertite prin extensie aproape de rezoluția 4K, prin tehnologia 4K X-Reality™ PRO, care utilizează o bază de date 4K unică.  

Diagramă ilustrând culori îmbunătățite atunci când se folosește remasterizarea HDR

Object-based HDR remaster

Cu remasterizarea HDR în funcție de obiect, culorile fiecărui obiect din ecran sunt analizate și contrastul este reglat, spre deosebire de majoritatea televizoarelor la care contrastul este reglat numai pe curba de contrast de la negru spre alb. Deoarece obiectele sunt remasterizate individual, acest televizor poare reproduce imagini mai naturale, cu profunzimi și texturi mai ample.

Tehnologia noastră Acoustic Multi-Audio

Imagini și sunet sincronizate superb

Sunetul emis de televizoarele convenționale, cu difuzor situat sub ecran, este adesea necorelat cu acțiunea de pe ecran. Tehnologia noastră Acoustic Multi-Audio™ include două tweetere de poziționare a sunetului în partea din spate a televizorului, grație cărora sunetul urmează acțiunea, pentru o experiență cu adevărat captivantă.

Televizor instalat pe un perete, afișând un vapor la apus

Imagini și sunet supreme, indiferent de mediu

Așezați-vă comod și bucurați-vă de cea mai bună experiență posibilă de vizionare. Tehnologia unică Sony de optimizare în funcție de mediu ajustează automat imaginea și sunetul după analizarea mediului dvs.

Imagine din lateral cu televizorul, ilustrând designul monobloc

Design monobloc

Designul nostru subțire și minimalist, de tip monobloc, vă ajută să rămâneți concentrat asupra ecranului, încadrându-se armonios în orice cameră.

Ramă subțire din aluminiu

Cadru îngust din aluminiu

Rama subțire din aluminiu vă asigură că rămâneți concentrat la acțiune, nu la ceea ce se petrece în jurul ei.

Design cu suport minimalist

Suport minimalist, gândit pentru armonie

Suportul metalic subțire are o construcție minimalistă și se încadrează perfect în camerele contemporane.

Stativ cu poziţie dublă

Suport metalic subțire și discret, cu două poziții

Suportul nostru minimalist poate fi așezat discret pe o poliță și nu va compromite experiența de vizionare. Putând fi așezat atât pe lungime, cât și pe lățime, îl puteți folosi pe polițe înguste sau largi. 

Televizor inteligent Android

Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind

Găsiți orice conținut de divertisment, pe cât de repede puteți vorbi. Având o funcție de comandă vocală avansată, televizorul inteligent Android vă permite să vă bucurați instantaneu de filme și emisiuni TV din aplicații sau transmisii.

Sigle Netflix, YouTube, Prime Video și Google Play

Peste 5000 de aplicații, mai multe decât pe orice alt televizor inteligent

Televizorul 4K de la Sony cu sistem de operare Android oferă un număr imbatabil de aplicații. Alegeți-le pe cele care vă fac viața mai distractivă.

Siglă Netflix

Gata cu așteptarea

Aplicațiile pornesc rapid și nu mai aveți de așteptat când comutați între aplicații. Aplicația Netflix pornește de 3 ori mai rapid decât înainte.

Siglă Netflix

TV-urile Android sunt recomandate de Netflix

Netflix simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. TV-urile Netflix Recommended TV vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.

Sigla Google Assistant

Controlați televizorul și dispozitivele inteligente cu ajutorul vocii

Prin Google Assistant, puteți comanda televizorului să se conecteze și să comunice cu dispozitivele dvs. inteligente, inclusiv camere de securitate și electrocasnice. Este experiența supremă, care nu presupune niciun efort din partea dvs.

siglă Alexa

Conectați-vă cu asistentul Alexa

Conectați dispozitivele pe care este activată aplicația Alexa, pentru un control impecabil în regim „mâini libere” al televizorului Sony. Cu Alexa, puteți să porniți televizorul, să schimbați canalele, să controlați volumul și multe altele.

Google Home

Funcţionează cu Google Home

Conectați Google Home pentru un control impecabil în regim „mâini libere” a televizorului Sony. Cu Google Home, puteți găsi și reda videoclipurile preferate pe televizorul Sony, fără a ridica vreun deget.

Aplicația Apple AirPlay utilizată pentru conectarea unui telefon la un televizor

Funcționează cu Apple AirPlay/Apple HomeKit

Cu Apple AirPlay puteți transmite în timp real conținut video și audio pe TV direct de pe iPhone, iPad sau Mac. Vizionați filme și emisiuni din aplicația Apple TV, din aplicațiile preferate sau chiar din Safari. Împărtășiți fotografiile cu toată lumea din cameră.

Sigla Chromecast

Redaţi pe un ecran mai mare şi mai bun cu Chromecast

Chromecast vă permite să transmiteți clipurile video, jocurile și aplicațiile preferate de pe dispozitivul dvs. mobil, la calitate maximă, pe televizorul dvs. Chromecast built-in. Pur și simplu atingeți butonul Cast pe ecranul dispozitivului dvs. Android sau iOS pentru a supradimensiona conținutul favorit. Transmiteți conținutul, apoi continuați să navigați pe telefon sau tabletă.

Telecomandă inteligentă conectată la mai multe dispozitive

Control facil cu o telecomandă inteligentă

Conectați set top box-urile și alte dispozitive prin HDMI la TV și controlați-le cu o telecomandă inteligentă. Utilizarea este mai ușoară datorită designului subțire și echilibrat, cu microfon pentru control vocal și dispunere optimă a butoanelor.

Sigla Google Play

Google Play™: un univers de conţinut şi aplicaţii

Descoperiți filme și emisiuni TV, jocuri și multe altele din Google Play™. Bucurați-vă într-un mod cu totul nou de o selecție uriașă și în continuă creștere de aplicații pe televizor.

Siglă Clear Phase

Clear Phase pentru frecvenţe uniforme, echilibrate

BRAVIA™ utilizează un model performant de computer pentru a analiza şi compensa inexactităţile din răspunsul boxelor. Acest lucru este realizat prin „eşantionarea” frecvenţei boxei cu o precizie mai mare. Aceste informaţii sunt retransmise pentru a anula punctele extreme ale răspunsului natural al boxei - rezultând un sunet pur, natural, cu o reproducere clară şi omogenă a tuturor frecvenţelor.

Bluetooth®

Conectivitate Bluetooth

Conectați dispozitivele BLUETOOTH® compatibile la televizor pentru a vă bucura de divertisment confortabil, fără cabluri. Asociați căștile Bluetooth cu televizorul BRAVIA și bucurați-vă de emisiuni TV și muzică în locul dvs. preferat, fără perturbări sau întreruperi.

Netflix Calibrated Mode

Bucurați-vă de Netflix Calibrated Mode

Acest mod a fost conceput pentru ca utilizatorii să se bucure de filmele Netflix și pentru a reproduce calitatea imaginii pe un televizor ca și pe un monitor al unui studio. Netflix Calibrated Mode păstrează viziunea și intenția creatorului.  

Sigle Dolby Vision și Dolby Atmos

Fiori ca într-o sală de cinema

Bucurați-vă de fiorul din cinema la dvs. acasă. Caracteristica Dolby Vision™ aduce scenele la viață pentru o experiență de vizionare autentică, în timp ce caracteristica Dolby Atmos™ umple camera cu un sunet surround pătrunzător.

Siglă Calman Ready

Păstrăm pasiunea creatorilor

Pentru a păstra variațiile de culoare din producție, acest televizor este compatibil cu software-ul de calibrare automată Calman. Acest lucru oferă un nivel de calibrare fără precedent și capacitate de reglare fină, imposibilă prin setările convenționale. Oferă o reproducere a culorilor fidelă semnalului TV original și poate să se adapteze la cele mai fine schimbări de culoare. Acest televizor este compatibil cu tehnologia Calman, permițând clienților să beneficieze de software-ul folosit de creatorii de conținut vizual în post-producție și de controlul calității, demonstrând în continuare angajamentul nostru de a vă oferi imagini cu o precizie de calibrare de calitate profesională.

Difuzoare X-Balanced Speaker

Ascultați sunet de înaltă calitate

Gândit să completeze calitatea sunetului și aspectul subțire al televizorului cu forma sa nouă și unică, difuzorul nostru X-Balanced Speaker oferă un sunet clar pentru filme și muzică.

X-motion Clarity

Scene rapide mai luminoase și mai clare

Pe unele ecrane, sporturile și scenele cu derulare rapidă pot părea neclare. Cea mai recentă tehnologie a noastră, X-Motion Clarity™, menține totul egal, luminos și clar. Fiecare moment este controlat individual, durata sa este optimizată, iar luminozitatea este amplificată când este cazul, ca să nu pierdeți nimic.

Specificaţii

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor