TOATE TELEVIZOARELE

XH80| Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

XH8077 / XH8096 Series
Imagine cu XH80| Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

silverblack

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

4.104,30 LEI

139 cm (55")

KD-55XH8077

Preț recomandat

4.104,30 LEI

139 cm (55")

KD-55XH8096

Preț recomandat

4.104,30 LEI

164 cm (65")

KD-65XH8077

Preț recomandat

5.247,90 LEI

164 cm (65")

KD-65XH8096

Preț recomandat

5.247,90 LEI

189 cm (75”)

KD-75XH8096

Preț recomandat

7.180,50 LEI

215 cm (85'')

KD-85XH8096

Preț recomandat

11.490,60 LEI

Televizor BRAVIA XH80, imagine din față
Televizor BRAVIA XH80, imagine din față, din unghi
Televizor BRAVIA XH80, imagine din spate
Televizor BRAVIA XH80, ramă
Televizor BRAVIA XH80, suport
Televizor BRAVIA XH80, ramă argintie
Televizor BRAVIA XH80, imagine din unghi, ramă argintie
Televizor BRAVIA XH80, prim-plan, ramă argintie
Televizor BRAVIA XH80, suport argintiu
Televizor BRAVIA XH80, imagine din față, suport îngust
Televizor BRAVIA XH80, imagine din față, ramă argintie
Televizor BRAVIA XH80, imagine din față, suport lat

Caracteristici

Baloane colorate, demonstrând tehnologia TRILUMINOS

Reproduce o gamă de culori mai largă și mai precisă

Prin extinderea spectrului cromatic, ecranul TRILUMINOS, dublat de procesoarele noastre X1, reproduce mai multe culori decât un televizor convențional. Acesta analizează și prelucrează datele din fiecare imagine pentru a oferi culorilor naturalețe și precizie, astfel încât imaginile să fie mai apropiate ca niciodată de cele din viața reală.

Procesor 4K HDR X1

Rezoluție superioară, indiferent ce vizionați

Vedeți imagini impecabile la rezoluție 4K, fidele și bogate în detalii și textură, oferite doar de procesorul nostru 4K HDR X1™. Imaginile filmate în 2K și chiar Full HD sunt convertite aproape de rezoluția 4K prin tehnologia 4K X-Reality™ PRO, prin utilizarea unei baze de date 4K unice.  

Comparație a unor imagini de la schi, cu și fără Motionflow

Mai puține neclarități, chiar și în scenele rapide

Pe unele ecrane apar neclarități în scenele din sporturi și în cele cu acțiune rapidă. Tehnologia noastră Motionflow menține mișcarea fluidă și clară prin intercalarea de imagini suplimentare și adăugarea de segmente negre între scene. Rezultatul? Mai puțină neclaritate și imagini remanente, mișcări mai cursive. 

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster

Cu remasterizarea HDR în funcție de obiect, culorile fiecărui obiect din ecran sunt analizate și contrastul este reglat, spre deosebire de majoritatea televizoarelor la care contrastul este reglat numai pe curba de contrast de la negru spre alb. Deoarece obiectele sunt remasterizate individual, acest televizor poare reproduce imagini mai naturale, cu profunzimi și texturi mai ample.

X-Balanced Speaker

Ascultați sunet de înaltă calitate 

Gândit să completeze calitatea sunetului și aspectul subțire al televizorului cu forma sa nouă și unică, difuzorul nostru X-Balanced Speaker oferă un sunet clar pentru filme și muzică. Această funcție este disponibilă pentru televizoare mai mari de 55". 

Televizor instalat pe un perete, afișând un vapor la apus

Imagini și sunet supreme, indiferent de mediu

Așezați-vă comod și bucurați-vă de cea mai bună experiență posibilă de vizionare. Tehnologia unică Sony de optimizare în funcție de mediu ajustează automat imaginea și sunetul după analizarea mediului dvs.

Design subţire

Un design superb

Rama subțire oferă acestui televizor un aspect luxos și rafinat. În plus, vă ajută să vă concentrați asupra imaginii, nu asupra televizorului.

Televizoare inteligente Android

Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind

Găsiți orice conținut de divertisment, pe cât de repede puteți vorbi. Având o funcție de comandă vocală avansată, televizorul inteligent Android vă permite să vă bucurați instantaneu de filme și emisiuni TV din aplicații sau transmisii.

Sigle Netflix, YouTube, Prime Video și Google Play

Peste 5000 de aplicații, mai multe decât pe orice alt televizor inteligent

Televizorul inteligent de la Sony cu sistem de operare Android oferă un număr imbatabil de aplicații. Alegeți-le pe cele care vă fac viața mai distractivă.

Siglă Netflix

Gata cu așteptarea

Aplicațiile pornesc rapid și nu mai aveți de așteptat când comutați între aplicații. Aplicația Netflix pornește de 3 ori mai rapid decât înainte.

Siglă Netflix

TV-urile Android sunt recomandate de Netflix

Netflix simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. TV-urile Netflix Recommended TV vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.

Sigla Google Assistant

Controlați televizorul și dispozitivele inteligente cu ajutorul vocii

Puteți cere televizorului dvs. cu Google Assistant să se conecteze și să comunice cu dispozitivele dvs. inteligente, inclusiv camere de securitate și electrocasnice. Experiența supremă, care nu necesită niciun efort din partea dvs.

Sigla Alexa

Google Home

Funcţionează cu Google Home

Conectați Google Home pentru un control impecabil în regim „mâini libere” a televizorului Sony. Cu Google Home, puteți găsi și reda videoclipurile preferate pe televizorul Sony, fără a ridica vreun deget.

Telefon și televizor conectate prin Apple AirPlay

Funcționează cu Apple AirPlay/Apple HomeKit

Cu Apple AirPlay puteți transmite în timp real conținut video și audio pe TV direct de pe iPhone, iPad sau Mac. Vizionați filme și emisiuni din aplicația Apple TV, din aplicațiile preferate sau chiar din Safari. Împărtășiți fotografiile cu toată lumea din cameră.

Sigla Chromecast

Redaţi pe un ecran mai mare şi mai bun cu Chromecast

Chromecast vă permite să transmiteți clipurile video, jocurile și aplicațiile preferate de pe dispozitivul dvs. mobil, la calitate maximă, pe televizorul dvs. Chromecast built-in. Pur și simplu atingeți butonul Cast pe ecranul dispozitivului dvs. Android sau iOS pentru a supradimensiona conținutul favorit. Transmiteți conținutul, apoi continuați să navigați pe telefon sau tabletă.

Telecomandă inteligentă conectată la mai multe dispozitive

Control facil cu o telecomandă inteligentă

Conectați set top box-urile și alte dispozitive prin HDMI la TV și controlați-le cu o telecomandă inteligentă. Utilizarea este mai ușoară datorită designului subțire și echilibrat, cu microfon pentru control vocal și dispunere optimă a butoanelor.

Sigla Google Play

Google Play™: un univers de conţinut şi aplicaţii

Descoperiți filme și emisiuni TV, jocuri și multe altele din Google Play™. Bucurați-vă într-un mod cu totul nou de o selecție uriașă și în continuă creștere de aplicații pe televizor.

Siglă Clear Phase

Clear Phase pentru frecvenţe uniforme, echilibrate

BRAVIA™ utilizează un model performant de computer pentru a analiza şi compensa inexactităţile din răspunsul boxelor. Acest lucru este realizat prin „eşantionarea” frecvenţei boxei cu o precizie mai mare. Aceste informaţii sunt retransmise pentru a anula punctele extreme ale răspunsului natural al boxei - rezultând un sunet pur, natural, cu o reproducere clară şi omogenă a tuturor frecvenţelor.

Siglă youview

YouView: cea mai bună soluţie pentru conţinut TV la cerere şi pentru redarea conţinutului deja difuzat

Cu funcția YouView încorporată, puteți derula în trecut cu până la șapte zile pentru a viziona emisiuni de la BBC iPlayer, ITV Hub, All 4, Channel 5 și Pop Fun. Mai mult, puteți accesa o bibliotecă extinsă de conținut la cerere. Trebuie doar să racordați televizorul BRAVIA™ la o conexiune aeriană și în bandă largă pentru a începe să folosiți YouView.

Sigle Dolby Atmos și Dolby Vision

Fiori ca într-o sală de cinema

Bucurați-vă de fiorul din cinema la dvs. acasă. Caracteristica Dolby Vision™ aduce scenele la viață pentru o experiență de vizionare autentică, în timp ce caracteristica Dolby Atmos™ umple camera cu un sunet surround pătrunzător.

Siglă Calman Ready

Păstrăm pasiunea creatorilor

Pentru a rezolva variațiile de culoare din procesul de producție, acest televizor poate utiliza software-ul de calibrare automată de înaltă performanță Calman, oferit de Portrait Displays. Acesta vă oferă o plajă de calibrare fără precedent și posibilitatea de a regla fin imaginea, lucru pur și simplu imposibil prin setările convenționale. Software-ul oferă o reproducere a culorilor fidelă semnalului TV original și se poate adapta chiar și la cele mai subtile schimbări cromatice care pot apărea în timp. Acest televizor este compatibil Calman, permițând clienților să beneficieze de software-ul utilizat de creatorii de conținut vizual în fluxurile de lucru de post-producție și de control al calității, demonstrând încă o dată angajamentul nostru de a livra imagini cu o precizie calibrată a culorilor, de calitate profesională, în casa dvs.

Specificaţii

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor