ZH8

Strălucire 8K cu sunet captivant incredibil

Pătrundeți în universul detaliilor 8K pe ecran mare și vedeți imaginile sincronizate perfect cu sunetul de pe ecran. Designul cu panou subțire vă permite să urmăriți acțiunea fără a fi distras.

TELEVIZOARE

ZH8 | Full Array Led | 8K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

ZH8 Series

Imagine cu ZH8 | Full Array Led | 8K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

189 cm (75”)

KD-75ZH8

Preţ indisponibil

215 cm (85'')

KD-85ZH8

Preţ indisponibil

Cele mai importante 3 funcții

#imagine

Ecran mare. Detalii 8K. Imagini superbe.

Puternicul procesor subliniază profunzimea și detaliile intense ale acestui televizor 8K, indiferent de conținutul vizionat. Veți vedea un negru mai profund și lumini mai strălucitoare pe un televizor cu ecran Full Array LED și estompare locală.

Concert muzical demonstrând armonia dintre sunet și imagine

Armonie între sunet și imagine - rama este difuzorul 

Auziți sunetul din locul potrivit în fiecare scenă, grație integrării boxelor în ramă. Prin plasarea boxelor mai aproape de centrul ecranului, se creează armonia perfectă între sunet și imagine.

Concept de design minimalist cu un singur panou

Ecran mare, creat pentru a vă captiva 

Cu un design minimalist de tip monobloc și o ramă subțire, acest televizor LED 8K aduce în casa dvs. experiența unui ecran mare cu rezoluție 8K. Cufundați-vă complet în divertisment, fără nicio distragere.

Alte caracteristici

O cale rapidă către divertismentul favorit

Ecran mare. Detalii 8K. Imagini superbe.

Puternicul procesor subliniază profunzimea și detaliile intense ale acestui televizor 8K, indiferent de conținutul vizionat. Veți vedea un negru mai profund și lumini mai strălucitoare pe un televizor cu ecran Full Array LED și estompare locală.

Rezoluție extraordinară, indiferent ce vizionați

Orice tip de conținut poate fi convertit la rezoluția realistă 8K grație funcțiilor unice oferite de Sony. Procesorul X1™ Ultimate, de două ori mai rapid decât modelul X1™ Extreme, analizează și prelucrează precis datele pentru a îmbogăți imaginile 8K, oferind o rezoluție de patru ori mai bună decât 4K, pentru scene bogate în profunzime, textură și detalii. Chiar și imaginile 4K și 2K sunt convertite aproape de rezoluția 8K prin tehnologia 8K X-Reality™ PRO, folosind o bază de date 4K unică. Rezoluția fiecărui subiect este apoi optimizată prin caracteristica Rezoluție superioară bazată pe obiecte, pentru a reproduce texturi realiste. 

Contrast veritabil, controlat cu precizie

Generarea luminozității pe un panou 8K poate fi dificilă ca urmare a ratei de transmisie reduse. Acest televizor 8K echilibrează cu exactitate generarea luminozității pe întregul ecran pentru a vă asigura că scenele sunt dominate de un contrast uluitor. La televizoarele Full Array LED, zonele cu LED-uri sunt aprinse independent, oferind un contrast mai realist și amplificând zonele luminoase și pe cele întunecate. Contrastul este îmbunătățit și mai mult prin tehnologia 8K X-Tended Dynamic Range™ PRO, care ajustează luminozitatea pentru a oferi mai multă intensitate zonelor puternic iluminate și umbrelor.

Ecran și panou posterior tip LCD cu margini

LCD tip margine

Ecran și panou posterior tip Full Array LED convențional

Full Array LED convențional

Ecran și panou posterior Sony Full Array LED cu X-tended Dynamic Range PRO

Full Array LED, 8K X-tended Dynamic Range PRO de la SonyStânga: lumină din spate, Dreapta: ecranul televizorului

Două bărci de canoe pe un lac la răsărit

Culorile şi contrastul devin mai reale

Object-based HDR remaster

Cu Remasterizare HDR în funcție de obiect, culoarea obiectelor este analizată și contrastul este reglat, spre deosebire de alte TV-uri, la care contrastul este reglat doar de-a lungul unei curbe de contrast de la negru la alb. Grație remasterizării individuale, acest TV poate reproduce o profunzime și texturi mai ample.

Reproduce o gamă de culori mai largă și mai precisă

Prin extinderea spectrului cromatic, ecranul TRILUMINOS, dublat de procesoarele noastre X1, reproduce mai multe culori decât un televizor convențional. Acesta analizează și prelucrează datele din fiecare imagine pentru a oferi culorilor naturalețe și precizie, astfel încât imaginile să fie mai apropiate ca niciodată de cele din viața reală.

Baloane care demonstrează gama cromatică extinsă a ecranului TRILUMINOS
Cum păstrează culorile panoul X-Wide Angle atunci când se vizionează din lateral

Culori frumoase din toate unghiurile

Privitul la televizor din părțile laterale oferă acum aceleași satisfacții precum vizionarea din zona centrală. Un design al sistemului optic original de la Sony pentru a controla iluminarea din spate, panoul X-Wide Angle asigură fidelitatea culorilor indiferent din ce parte vizionați conținutul.

Cum tehnologia X-Motion Clarity oferă luminozitate și claritate scenelor cu mișcări rapide

Scene rapide mai luminoase și mai clare

Pe unele ecrane, sporturile și scenele cu derulare rapidă pot părea neclare. Cea mai recentă tehnologie a noastră, X-Motion Clarity™, menține totul egal, luminos și clar. Fiecare moment este controlat individual, durata sa este optimizată, iar luminozitatea este amplificată când este cazul, ca să nu pierdeți nimic.

Reveniți la cele mai importante funcții

Armonie între sunet și imagine - rama este difuzorul 

Auziți sunetul din locul potrivit în fiecare scenă, grație integrării boxelor în ramă. Prin plasarea boxelor mai aproape de centrul ecranului, se creează armonia perfectă între sunet și imagine.

Auziți sunetul din locul potrivit în fiecare scenă

Adesea, la televizoarele convenționale, sunetul emis dintr-un difuzor situat sub ecran nu este sincronizat cu imaginea. Tehnologia noastră Acoustic Multi-Audio™ include un tweeter cu cadru vibrator, o boxă care permite sunetului să urmeze acțiunea pentru a oferi o experiență cu adevărat captivantă. Amplificatoarele independente sunt controlate separat pentru a poziționa cu precizie sunetul acestei boxe, crescând presiunea și stabilitatea sunetului pentru și mai mult realism.

Modul Boxă centrală integrată, pentru o redare mai clară a dialogurilor, a vocilor și a instrumentelor

Elementul central al unui sunet uluitor

Folosiți dispozitivul BRAVIA ca boxă centrală și ascultați dialogurile, vocile și instrumentele cu o claritate excepțională. Pur și simplu conectați sistemul home theater pentru a dezlănțui o experiență captivantă, ca în sala de cinema.

Sunetul vă înconjoară cu Dolby Atmos® 

Sunetul vă înconjoară ca și cum ați fi pe scenă. Cu Dolby Atmos, sunetul este emis de sus și din lateral, deci puteți auzi obiectele care se mișcă deasupra capului cu mai mult realism, pentru o experiență cu adevărat multidimensională.

Sunetul vă înconjoară cu Dolby Atmos
S-Force Front Surround reproduce un sistem de boxe surround multidimensionale

Sunet multidimensional cu S-Force Front Surround

Auziți sunetul exact așa cum doriți printr-o boxă surround multidimensională. Prin convertirea intrărilor, S-Force Front Surround reproduce un sistem de boxe surround multidimensionale, pentru a genera toate emoțiile unui sunet captivant.

Auziți vocile clar

Cu funcția Zoom vocal, puteți auzi clar vocile oamenilor fără a fi nevoie să creșteți volumul, ideal pentru buletine de știri și documentare.

Auziți vocile clar, cu funcția Zoom vocal

Reveniți la cele mai importante funcții

Imagini și sunet supreme, indiferent de mediu

Așezați-vă comod și bucurați-vă de cea mai bună experiență posibilă de vizionare. Tehnologia unică Sony de optimizare în funcție de mediu ajustează automat imaginea și sunetul după analizarea mediului dvs.

Luminozitate rafinată în funcție de cameră

La televizoarele convenționale, luminozitatea rămâne aceeași indiferent de lumina din cameră, rezultând imagini prea întunecate sau prea luminoase. Acest televizor 8K încorporează un senzor de lumină care optimizează luminozitatea imaginii în funcție de condițiile camerei, sporind luminozitatea în camerele luminoase și reducând-o în cele întunecate, astfel încât să aveți o experiență de vizionare perfectă.

Senzorul de lumină reduce strălucirea în camerele întunecate
STRĂLUCIRE REDUSĂ ÎN CAMERE ÎNTUNECATE
Senzorul de lumină crește strălucirea în camerele luminoase
STRĂLUCIRE CRESCUTĂ ÎN CAMERE LUMINOASE

Sunet adaptat la mediul dvs.

Experiența de sunet se poate schimba în funcție de mediul camerei. Draperiile, de exemplu, absorb sunetul, iar obiectele din fața televizorului pot perturba trecerea sunetului, ceea ce compromite calitatea a ceea ce auziți. Acest televizor detectează obiectele și reproduce sunet îmbunătățit și optimizat pentru camera dvs.

Reveniți la cele mai importante funcții

Ecran mare, creat pentru a vă captiva 

Cu un design minimalist de tip monobloc și o ramă subțire, acest televizor LED 8K aduce în casa dvs. experiența unui ecran mare cu rezoluție 8K. Cufundați-vă complet în divertisment, fără nicio distragere.

Descoperiți cum sunteți atras în inima acțiunii grație designului superb

Glisare
Imagine laterală cu televizorul, prezentând rama subțire

Ramă subțire din aluminiu

Vă menține atenția la imagine, nu la aparatul TV. 

Prim plan cu suportul silențios

Suport discret, două poziții

Suportul nostru silențios stă discret pe raft și nu compromite experiența de vizionare. Cu poziție lată și îngustă, îl puteți folosi pe rafturi mari sau mici.

Detaliu al gestionării cablurilor

Aglomerație minimă de cabluri

Suporturile de cablu ascund firele, pentru un aspect ordonat și plăcut al televizorului, atât din față, cât și din lateral și din spate.

Reveniți la cele mai importante funcții

Acces simplu, o viață mai ușoară

Cu acces facil la întregul dvs. conținut preferat, la servicii și la dispozitive, televizoarele noastre inteligente Android fac viața mai simplă.

Vocea dvs. este tot ce vă trebuie

Familie căutând conținut de divertisment pe Android TV

Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind

Găsiți orice conținut de divertisment, pe cât de repede puteți vorbi. Având o funcție de comandă vocală avansată, televizorul inteligent Android vă permite să vă bucurați instantaneu de filme și emisiuni TV din aplicații sau transmisii. 

Mai multe aplicații decât pe orice alt televizor inteligent

Peste 5000 de aplicații, mai multe decât pe orice alt televizor inteligent

Televizorul inteligent Android de la Sony are un număr neegalat de aplicații. Alegeți-le pe cele care vă fac viața mai amuzantă și plină de divertisment.

Gata cu așteptarea, grație unui chipset puternic

Gata cu așteptarea

Aplicațiile pornesc rapid și nu mai aveți de așteptat când comutați între aplicații. Aplicația Netflix pornește de 3 ori mai repede decât înainte.

  • Netflix Calibrated Mode
  • Buton Netflix

Conectați-vă cu ușurință la dispozitivele compatibil favorite

Funcționează cu Apple AirPlay/Apple HomeKit

Cu Apple AirPlay puteți să transmiteți în timp real conținut video și audio pe TV direct de pe iPhone, iPad sau Mac. Vizionați filme și emisiuni din iTunes, din aplicațiile dvs., chiar din Safari. Împărtășiți fotografiile cu toată lumea din cameră.

Televizor Bravia cu Apple AirPlay/Apple HomeKit

Noua dvs. viață inteligentă

Redați pe un ecran mai mare și mai bun cu Chromecast 

Chromecast vă permite să redaţi, la calitate completă, videoclipurile, jocurile și aplicațiile preferate de pe dispozitivul mobil în televizor. Doar o simplă apăsare a butonului Transmitere de pe ecranul dvs. Android sau iOS este tot ce vă trebuie pentru a supradimensiona lucrurile pe care le iubiţi. Transmiteţi conținutul, apoi continuaţi navigarea pe telefon sau tabletă.

Sigla Chromecast built-in

O telecomandă premium, ușor de folosit, ziua sau noaptea

Telecomandă premium cu design ergonomic

Un design superb

Telecomanda premium din aluminiu mat cu finisaj cu linii fine se simte bine în mână și se armonizează cu camera de zi. Controlați televizorul, chiar dacă sunt interpuse obiecte, cu conexiunea Bluetooth și folosiți diverse butoane cu o apăsare pentru a gestiona ușor funcții cheie.

Telecomandă de înaltă calitate, cu iluminare din spate

Vizibilitate în întuneric, grație telecomenzii iluminate 

Pur și simplu ridicați telecomanda cu iluminare din spate integrată pentru a schimba canalele și volumul când priviți la televizor pe întuneric.

Control facil al mai multor dispozitive cu telecomanda inteligentă

Control facil cu o telecomandă inteligentă

Conectați set top box-urile și alte dispozitive prin HDMI la TV și controlați-le cu o telecomandă inteligentă. Utilizarea este mai ușoară datorită designului subțire și echilibrat, cu microfon pentru control vocal și dispunerea optimă a butoanelor.

Reveniți la cele mai importante funcții

Conținut la nivelul viziunii creatorului 

Când imaginile sunt comprimate digital, calitatea este compromisă și experiența de vizionare nu se ridică la nivelul viziunii regizorului. Funcțiile unice vă permit să vă bucurați de divertisment la calitate de studio, acasă, la înălțimea așteptărilor regizorului.

Netflix Calibrated mode

Bucurați-vă de Netflix Calibrated Mode

Acest mod a fost conceput pentru ca utilizatorii să se poată bucura de filmele originale Netflix și pentru a reproduce aceeași calitatea imaginii pe un televizor. Netflix Calibrated Mode păstreză viziunea și intenția creatorului.

Fiori ca într-o sală de cinema

Bucurați-vă de fiorul din cinema la dvs. acasă. Caracteristica Dolby Vision™ aduce scenele la viață pentru o experiență de vizionare autentică, în timp ce caracteristica Dolby Atmos™ umple camera cu un sunet surround pătrunzător.

O familie se bucură de filme
Siglă CalMAN Ready

Păstrăm pasiunea creatorilor

Pentru a păstra variațiile de culoare din producție, acest televizor este compatibil cu software-ul de calibrare automată CalMAN®. Acest lucru oferă un nivel de calibrare fără precedent și capacitate de reglare fină, imposibilă prin setările convenționale. Oferă o reproducere a culorilor fidelă semnalului TV original și poate să se adapteze la cele mai fine schimbări de culoare. Acest televizor este compatibil cu tehnologia CalMAN®, permițând clienților să beneficieze de software-ul folosit de creatorii de conținut vizual în post-producție și de controlul calității, demonstrând în continuare angajamentul nostru de a vă oferi imagini cu o precizie de calibrare de calitate profesională.

Reveniți la cele mai importante funcții

Specificaţii şi funcţii

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul