TOATE TELEVIZOARELE

ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

ZG9 Series
Imagine cu ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

215 cm (85'')

KD-85ZG9

Preț recomandat

73.357,60 LEI

248 cm (98")

KD-98ZG9

Preț recomandat

366.758,00 LEI

DEticheta energetică şi fişa produsului

2modele

Principalele funcţii
Full Array LED

MAI MULTE LED-URI, MAI MULTĂ LUMINOZITATE, MAI MULT CONTRAST

(1) LED de margine convențional. (2) Full Array LED. "Imagini simulate.

Televizoarele Full Array LED sunt iluminate de mai multe LED-uri poziționate direct în spatele ecranului, în comparație cu televizoarele convenționale cu LED-uri de margine. Acest lucru, combinat cu tehnologia Sony precisă de estompare locală, înseamnă că televizorul poate estompa sau ilumina independent zone individuale de LED-uri pentru un contrast mai precis și o experiență ca în cinema.

Aceasta este tehnologia Sony 8K, o experiență cu adevărat autentică.

Pășiți în universul 8K creat de Sony, la baza căruia stă incredibilul nostru procesor X1™ Ultimate. Bucurați-vă de divertisment pe un ecran de dimensiuni mari, cu o rezoluție de patru ori mai mare decât 4K și cu o luminozitate ridicată, special gândite pentru rezoluția 8K. Imaginile sunt bogate în profunzime, textură și detalii, umplând câmpul vizual cu un realism de neegalat.

Pictogramă HDR 8K
Sigla X1 Ultimate
Recâștigați detaliile ascunse cu rezoluția 8K

Cu X-Reality™ PRO 8K, imaginile trec printr-un proces de conversie extinsă pentru a ajunge la calitatea veritabilă 8K prin utilizarea bazei noastre de date 8K exclusive. Imaginile devin mai clare și sunt perfecționate în timp real, dezvăluind detalii din arhitectura clădirilor care anterior erau dificil de observat.

Vedeți mai mult din scene cu contrastul intens

Dezlănțuiți detaliile din umbre și lumini. Având un contrast de până la douăzeci de ori mai puternic decât un televizor LED obișnuit, acest televizor 8K HDR cu X-tended Dynamic Range™ PRO amplifică scenele întunecate și cele luminoase. Vedeți cum arată formele și texturile în umbrele de sub pod și sub luminile strălucitoare ale turnului.

Siglă X-tended Dynamic Range PRO 8K
Siglă Backlight Master Drive
Imaginea și sunetul sunt în perfectă armonie.

Trăiți fiecare moment la intensitate maximă, cu imagini autentice și o acustică pe măsură. Imaginile cu detalii superbe se îmbină cu tehnologia Sound-from-Picture Reality™ pentru a oferi o experiență audio-vizuală captivantă. 

Tehnologie Sound-from-Picture Reality™

Sistemul nostru Acoustic Multi-Audio™ include patru boxe frontale, pentru un sunet autentic. Grație alinierii precise a acțiunii și a sunetului, experiența dvs. de vizionare devine mult mai captivantă.

Mod boxă centrală
Elementul central al unui sunet uluitor

Folosiți dispozitivul BRAVIA ca boxă centrală și ascultați dialogurile, vocile și instrumentele cu o claritate excepțională. Pur și simplu conectați sistemul home theater pentru a dezlănțui o experiență captivantă, ca în sala de cinema.

Ecran mare, experiență dinamică

Acest televizor HDR 8K de la Sony este creat special pentru vizionarea conținutului spectaculos pe un ecran mare. Imaginile captivante vă plasează direct în inima acțiunii.

Experiență cinematografică autentică
Fiori ca într-o sală de cinema

Bucurați-vă de experiența cinematografică acasă. Dolby Vision™ aduce scenele la viață pentru o experiență de vizionare autentică, în timp ce Dolby Atmos™ umple camera cu un sunet surround captivant.

Conceput pentru a oferi o experiență de vizionare captivantă

Fiecare detaliu al designului sporește armonia și calitatea sunetului și a imaginii, mai mult decât oricând.

Glisare
Cablurile stau bine ascunse

Păstrați cablurile ascunse în suport și fixate cu dispozitivul de prindere furnizat.

Gestionarea cablurilor
Android TV
Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind

Găsiți tot divertismentul la care le puteți visa, cu viteza gândului. Grație funcției avansate de control vocal, acest televizor Android TV™ de la Sony vă dă posibilitatea să vă bucurați instantaneu de filme și emisiuni din aplicații sau transmisiuni.

Funcționează cu Apple AirPlay/Apple HomeKit

Cu Apple AirPlay, puteți transmite video și audio la televizor chiar de pe iPhone, iPad sau Mac. Vizionați filme și emisiuni din aplicația Apple TV, aplicațiile preferate sau chiar Safari. Partajează-ți fotografiile cu toți cei din cameră.

Control facil cu o telecomandă inteligentă

Conectați set top box-urile și alte dispozitive prin HDMI la TV și controlați-le cu o telecomandă inteligentă. Utilizarea este mai ușoară datorită designului subțire și echilibrat, cu microfon pentru control vocal și dispunerea optimă a butoanelor.

Telecomandă inteligentă
Funcție de accesibilitate
Tehnologie ajutătoare pe Android TV

Televizoarele noastre oferă tehnologii pentru persoanele cu deficiențe de vedere, auz și mobilitate.

Specificaţii şi funcţii

Duceți divertismentul mai aproape de viața reală cu acest televizor HDR 8K MASTER Series, cu procesor de imagine X1™ Ultimate și tehnologie Acoustic Multi-Audio™.
  • Disponibil în dimensiuni de ecran de 215 cm (85''), 248 cm (98")

  • Interval dinamic ridicat și rezoluție 8K

  • Procesor de imagini X1™ Ultimate

  • Backlight Master Drive

  • Acoustic Multi-Audio™

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor