BRAVIA XR MASTER Series Z9K

Realism 8K incredibil, luminozitate și contrast supreme 
TELEVIZOARE

Z9K | BRAVIA XR | MASTER Series | Mini LED | 8K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Google TV)

Z9K Series
Imagine cu Z9K | BRAVIA XR | MASTER Series | Mini LED | 8K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Google TV)

Disponibil în curând

Precomandă

189 cm (75”)

XR-75Z9K

Preţ indisponibil

215 cm (85'')

XR-85Z9K

Preţ indisponibil

Înscrieți-vă acum pentru a primi cele mai noi actualizări și oferte limitate. Faceți clic pe linkul de mai jos pentru a nu rata ocazia.

Premiat
Sigla CES® 2021 Innovation Awards
CES® 2022 Best of Innovation Awards Honoree, premiu pt BRAVIA CAM
Sigla CES® 2021 Innovation Awards
CES® 2022 Innovation Awards,premiu pt BRAVIA CORE
Imagini și sunet de ultimă generație cu inteligență cognitivă

Duceți imaginea și sunetul la nivelul următor cu Cognitive Processor XR™. Procesorul revoluționar de pe TV-urile Sony BRAVIA XR™ reproduce conținutul așa cum văd și aud oamenii, pentru o experiență incredibil de realistă. Înțelege modul în care ochiul uman focalizează, analizând încrucișat imaginile pentru a oferi o profunzime reală, un contrast extraordinar și culori extrem de vii. 

Realism 8K fără compromisuri pe un ecran mare 

Cu Cognitive Processor XR™ și noua tehnologie 8K cu mini LED-uri, Z9K mărește orice conținut aproape de rezoluția 8K, astfel încât să vă puteți bucura de mai multe detalii și texturi pe un ecran mare, precum și de un contrast maxim. Simțiți-vă simțurile împinse la limită și experimentați televiziunea așa cum nu ați mai făcut-o niciodată. 

Scene pline de contrast și luminozitate, controlate cu precizie

Bazată pe Cognitive Processor XR™, unitatea unică XR Backlight Master Drive controlează cu precizie cea mai recentă generație de retroiluminare cu mini LED-uri din TV-ul 8K BRAVIA XR Z9K pentru o luminozitate pe care o puteți simți. Vă veți bucura de un interval dinamic fără precedent, cu lumini incredibil de strălucitoare și negru profund, precum și de tonuri medii foarte naturale, fără aproape nicio pată albă sau halou în jurul punctelor luminoase.


Muzician într-un concert cântând la contrabas; unde sonore
Rama este difuzorul, imagini și sunet în armonie

Bucurați-vă de sunet sincronizat exact cu imaginea de pe ecran cu tehnologia Acoustic Multi-Audio™. 4 tweetere în ramă (sus și laturi) optimizează sursele de sunet direcțional pt a garanta totala armonie între imagini și sunet, pt o experiență mai cinematografică.

Descoperiți noi moduri de a vă bucura de TV cu BRAVIA CAM

Cu BRAVIA CAM, vă aflați întotdeauna în cel mai bun loc din casă. Recunoaște locul în care stați și optimizează imaginea și sunetul în consecință. Vi se oferă inclusiv comenzi prin gesturi, chat video și multe alte experiențe noi și distractive care așteaptă să fie explorate.

Prim-plan cu o femeie controlând vocal televizorul de la distanță
Spuneți doar ce doriți să vedeți cu ajutorul căutării vocale

Găsiți noi preferințe mai rapid cu ajutorul căutării vocale. Treceți direct la o emisiune sau film doar spunându-l sau navigați cu căutare voc. gen „găsește filme de acțiune”. Apăsați pe butonul vocal de pe telec. pt a începe.   

Cu experiența de cinema acasă, vă bucurați de filme incluse cu BRAVIA XR™
Perfect for Playstation®5
Imagine cu patru sticle de plastic și patru CD-uri în stânga iar dreapta o săgeată indicând un televizor BRAVA cu o captură de ecran cu pești înotând într-un ocean
Reînnoire, reciclare și reducere: concepute pt. mediu 

TV-urile BRAVIA XR sunt concepute pentru experiențe captivante și ținând cont de mediu. Ne-am angajat să folosim mai puțin plastic virgin în TV și ambalaje. Z9K conține SORPLAS™ dezvoltat de Sony, cu rată de reciclare de 85% pentru componente. Tehnologiile unice de control al retroiluminării, BRAVIA CAM și senzorii oferă imagini de calitate și reduc și consumul de energie. 

XR Imagine
Imagine cu XR Backlight Master Drive focalizând lumina pentru a controla mini LED-urile într-un ecran înclinat
Profunzimea realității prin contrast și luminoz. impecabile

XR Backlight Master Drive are un algoritm unic de reducere locală a luminii pt a controla independent mii de mini LED-uri de mare densitate cu superprecizie. Focalizează lumina pentru luminozitate maximă, aproape fără reflexii sau halouri. Scenele sunt pline de lumini intense, negru profund și tonuri medii naturale. 

Un spectru cromatic larg pt. umbre și nuanțe din lumea reală

Bazat pe Cognitive Processor XR™, XR Triluminos Pro permite Z9K să acceseze peste 1 miliard de culori și să le reproducă pe toate cu diferențele subtile observate în realitate. Combinat cu panoul cu gamă largă de culori și cu procesorul centrat pe om, detectează culoarea din saturație, nuanță și luminozitate pt. umbre naturale în toate detaliile.

Fructe, inclusiv de pădure, lămâi și piersici, în prim-plan
Prim-plan cu blana unui tigru care arată efectul extensiei XR 8K
Recreerea texturii pierdute: tot conținutul extins la 8K

Cu XR 8K Upscaling, vă veți bucura de divertisment la o calitate apropiată de 8K, indiferent de conținut sau de sursă. Cognitive Processor XR™ accesează o cantitate mare de date, recreând inteligent texturile și detaliile pt. imagini realiste. 

Procesare inteligentă, fără neclarități în scene rapide

Vizionarea evenimentelor sportive și a filmelor cu mișcare rapidă a cunoscut o îmbunătățire substanțială. Cognitive Processor XR™ cu XR Motion Clarity™ analizează mișcarea pe mai multe cadre pt a garanta că acțiunea rămâne lină, luminoasă și clară.

Imagine cu un surfer care ilustrează detalii fără neclarități la nivelul valurilor
Imagini superbe pe ecran

Panoul X-Wide Angle™ menține imaginile superbe din orice unghi, astfel încât chiar și cei care privesc din lateral au parte de o experiență la fel de satisfăcătoare precum cei care se află în centru. Iar cu X-Anti Reflection, imaginile sunt mult mai clare, cu strălucire intensă redusă.

Descoperiți tehnologiile de imagine
 
XR Sunet
Imagine cu unde de sunet provenite de la televizor cu Acoustic Multi-Audio™
Sunet din ecran datorită tweeterelor încorporate în ramă

Acoustic Multi-Audio™ include 4 tweetere în ramă pt poziționarea sunetului, pt ca înaltele să provină din locul potrivit din scenă, sincronizate perfect cu imaginea. Cu subwooferele orientate frontal, vă veți bucura de bas puternic, indiferent unde așezați TV. 

Tot divertismentul dvs., convertit la sunet surround 3D

Cu BRAVIA XR™, tot ce vizionați vine la pachet cu sunet surround. XR Surround creează sunet surround din lateral și pe verticală utilizând doar difuzoarele TV-ului, pentru sunet 3D fără boxe în tavan sau care proiectează sunetul în sus. Televizoarele noastre BRAVIA XR™ sunt compatibile și cu Dolby Atmos®.

O cameră de zi cu o femeie pe canapea uitându-se la televizor și efect de sunet surround cu XR Surround
Cea mai bună experiență, cu sunetul Sony

Asociate cu echipamente audio Sony, cele mai recente TV-uri BRAVIA XR merg și mai departe, oferindu-vă o experiență audio-vizuală de neegalat, cu o calitate remarcabilă a imaginii și a sunetului XR.

Femeie pe o stradă aglomerată vorbind la mobil, demonstrând modul în care Voice Zoom 2 îmbunătățește calitatea vocilor
Voice Zoom™ 2 optimizează vocile, pentru un dialog mai clar

Auziți dialogul de la televizor mai clar, fără a crește volumul. Chiar dacă dialogul este dificil de auzit, Voice Zoom 2 detectează tipul de voce, îl analizează și îi îmbunătățește claritatea. 

Descoperiți tehnologiile de sunet
 
BRAVIA CAM
Experiența optimă de vizionare, oriunde v-ați afla 

Conectați-vă televizorul BRAVIA XR cu ajutorul BRAVIA CAM furnizat și bucurați-vă de televiziune mai mult ca niciodată. BRAVIA CAM recunoaște locul în care vă aflați în cameră și distanța la care vă aflați față de televizor, apoi ajustează setările de sunet și imagine astfel încât acestea să fie perfecte. Acest lucru înseamnă că sunetul, inclusiv dialogul, este mai clar și mai captivant, cu o luminozitate a imaginii adaptată la mediul de vizionare.

Grafic cu ecran divizat care arată o persoană care se uită la televizor de la distanță și o persoană care se uită de aproape
Fiecare imagine optimizată după poziția dv în cameră

Detectând distanța dintre dv și TV, BRAVIA CAM reglează lumin. TV-ului ca să vă bucurați mereu de o calitate perfectă a imaginii, indiferent de unde vă aflați. Un senzor de lumină și culori din TV optimizează imaginile după condițiile de lumină pt o experiență de vizionare optimă.

Experiența sonoră ideală de oriunde

BRAVIA CAM vă urmărește pe dvs. și poziția dvs., chiar dacă priviți din lateral, apoi reglează echilibrul sunetului stânga - dreapta pt acustică optimă. Oriunde ați fi în cameră, veți beneficia de aceeași calitate a sunetului cu cea din fața TV-ului.

Grafic cu ecran divizat care arată o persoană care ascultă TV-ul din față și o persoană care ascultă TV-ul din lateral
Grafic cu ecran divizat care arată o persoană care ascultă TV-ul de aproape și o persoană care ascultă alt TV de departe
Auziți clar vocile, indiferent unde vă aflați

Detectând distanța de vizionare, BRAVIA CAM poate ajusta automat Voice zoom pentru a putea auzi clar dialogul. Volumul dialogului din TV crește atunci când vă îndepărtați de acesta și scade atunci când vă apropiați.

Descoperiți noi moduri de a vă bucura de TV cu BRAVIA CAM

Explorați o serie de experiențe TV noi și distractive cu BRAVIA CAM, inclusiv comenzi prin gesturi, chat video și multe altele.

Chat video cu prietenii și familia pe ecranul mare

Rămâneți la curent cu prietenii și familia, chiar pe marele ecran. Totul este mai distractiv când asociați televizorul cu BRAVIA CAM.

Imagine cu un cuplu într-o cameră de zi salutând un prieten în timpul unui chat video
Prim-plan cu BRAVIA CAM deasupra unui televizor BRAVIA
Ușor de conectat, ușor de închis

Atașarea și detașarea dispozitivului BRAVIA CAM furnizat la TV-ul BRAVIA este rapidă și ușoară. Folosiți comutatorul pentru capacul camerei din partea superioară a BRAVIA CAM pentru a închide capacul camerei dacă doriți mai multă intimitate.

Funcții de televizor inteligent
Prim-plan cu o femeie controlând vocal televizorul de la distanță
Tot ce doriți să urmăriți într-un singur loc

Accesați cu ușurință tot conținutul și serviciile preferate. Vedeți peste 700.000 de filme și episoade TV, într-un singur loc. Google TV oferă conținutul preferat din toate aplicațiile și abonamentele dvs. și vi-l organizează. 

Vedeți conținutul de pe smartphone pe ecranul mare

Bucurați-vă rapid și ușor de clipurile video, fotografiile, jocurile preferate și multe altele de pe dispozitivele dvs. iOS sau Android pe un ecran mare.

Imagini cu pisică și canoist transmise de pe smartphone pe TV
Descoperiți tehnologii inteligente
 
Telecomandă simplă
Imagine cu o telecomandă iluminată din spate în scene de zi și de noapte
Telecomandă simplă, premium, ușor de folosit și pe întuneric

Am reproiectat complet telecomanda pt control fără efort al TV-ului, ziua sau noaptea. Noua telec. premium este ușor de utilizat, cu butoane simplificate și retroil., pt a putea vedea totul clar, chiar și pe întuneric. Compactă și din aluminiu, aceasta are un aspect frumos și rafinat și asigură inclusiv o priză confortabilă.

Găsiți cu ușurință telecomanda pierdută cu ajutorul vocii

Nu vă mai pierdeți telecomanda sub perne. Cu Finder, trebuie doar să spuneți „OK Google, găsește-mi telecomanda” sau să apăsați butonul din lateralul TV-ului pentru a activa telecomanda pierdută. Telecomanda va suna și clipi, putând-o localiza rapid.

Telecomandă curățată cu un șervețel
Ușor de șters, rămâne mereu curată

Concepută cu o suprafață la nivel cu butoane inferioare și un strat din poliuretan special, telecomanda este ușor de șters și de păstrat curată. Toate butoanele sunt acoperite în mod special cu material antibacterian.

Controlați toate dispozitivele cu o telecomandă inteligentă

Toate dispozitivele dvs. conectate pot fi controlate cu telecomanda noastră inteligentă. Accesul cu o apăsare de buton la servicii video la cerere vă afișează seriale și filme în câteva secunde.

Imagine care arată cum toate dispozitivele conectate pot fi controlate folosind o singură telecomandă inteligentă
Design
Un design frumos pentru o experiență captivantă pe ecran mare

Designul nostru minimalist One Slate oferă o experiență de vizionare captivantă, indiferent dacă este poziționat pe un suport sau montat pe un perete. Stilul cu muchii fluide cu un singur panou de sticlă călită într-un cadru minimizat vă permite să vă concentrați asupra imaginii fără a vă distrage atenția.

Aspectul propriu-zis poate diferi în funcție de dimensiunea televizorului.

Glisare
Imagine arătând suportul cu 3 poziții, cu cutii din folie colorată pe ecran
Suport cu 3 poziții, pentru poziționarea adaptabilă a televizorului

Un suport cu 3 poziții vă permite să alegeți o setare standard, pentru concentrare mai mare asupra imaginii, o setare îngustă pentru polițe mai mici și o setare pentru poziționarea ideală a sistemului de sunet.

Divertisment ca în studio din plin, cum dorește creatorul

Cu o gamă de tehnologii care păstrează intenția creatorilor, inclusiv o gamă îmbunătățită de moduri calibrate de creator, IMAX Enhanced și Dolby Vision®, acest televizor reproduce toată drama și emoția din imaginația regizorului. Și pt că este Calman Ready, creatorii pot chiar să-l calibreze profesional pt montaje de producție.

Imagine cu un cuplu într-o sufragerie urmărind Netflix pe la televizor BRAVIA montat pe perete. Când butonul Adaptive Calibrated Mode de sub imagine este activat și dezactivat, puteți vedea că luminozitatea ecranului se schimbă pentru a se potrivi cu mediul.
Imagine cu un cuplu într-o sufragerie urmărind Netflix pe la televizor BRAVIA montat pe perete. Când butonul Adaptive Calibrated Mode de sub imagine este activat și dezactivat, puteți vedea că luminozitatea ecranului se schimbă pentru a se potrivi cu mediul.
ACTIVAT
DEZACTIVAT
Urmăriți Netflix la calitate de studio, optimizată automat

Bucurați-vă de conținutul Netflix la o calitate de studio spectaculoasă, exact așa cum a vrut creatorul. Dezvoltat special pentru conținutul Netflix, Netflix Adaptive Calibrated Mode conlucrează cu funcția de optimizare a luminii ambientale a TV-ului BRAVIA XR pentru a vă cufunda în emisiunile dvs. preferate prin optimizarea luminozității imaginii în funcție de condițiile de iluminare din cameră.

Optimizarea imaginilor pentru toate preferințele dvs.

Mai mult conținut cum intenționează creatorul. Cu BRAVIA CORE Calibrated, toate filmele, inclusiv titlurile IMAX Enhanced™, se vor ajusta automat la setările optime ale imaginii pt a crea o experiență cu adevărat excepțională de vizionare.

Captură de ecran cu sigla BRAVIA CORE
Sigla Tehnologie de asistare
Tehnologie ajutătoare pe Google TV

Televizoarele noastre oferă tehnologii pentru persoanele cu deficiențe de vedere, auz și mobilitate.

Specificaţii şi funcţii

O nouă frontieră în realismul 8K de mari dimensiuni, cu cel mai nou ecran Mini LED bazat pe Cognitive Processor XR™ și pe tehnologia XR Backlight Master Drive.

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul