XH95

Contrast absolut, cel mai bun LCD 4K al nostru

Contrastul optim și designul cu ramă subțire oferă o experiență de vizionare captivantă din orice unghi. Sunetul și imaginile sunt aliniate precis, deci veți auzi sunetul acțiunii exact de unde trebuie.

TELEVIZOARE

XH95 | Full Array LED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

XH9505 Series

Imagine cu XH95 | Full Array LED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

6.562,90 LEI

Afişare 5 modele şi preţuri

Ascundere 5 modele şi preţuri

123 cm (49'')

KD-49XH9505

Preț recomandat

6.562,90 LEI

139 cm (55")

KD-55XH9505

Preț recomandat

7.973,00 LEI

164 cm (65")

KD-65XH9505

Preț recomandat

9.377,20 LEI

189 cm (75”)

KD-75XH9505

Preț recomandat

16.416,10 LEI

215 cm (85'')

KD-85XH9505

Preț recomandat

21.110,60 LEI

BEticheta energetică şi fişa produsului

5modele

Cele mai importante 3 funcții

Nuanțe mai profunde de negru și strălucire din orice unghi

Nuanțe profunde de negru și strălucire din orice unghi 

Puternicul procesor utilizat și în televizoarele noastre 8K analizează datele pentru a amplifica culoarea, contrastul și claritatea. Descoperiți mai multe detalii pe ecranul TV Full Array LED, pentru imagini realiste din orice unghi, cu mai puține neclarități.

X-Wide Angle disponibil pe televizoare cu diagonala de cel puțin 55".

Concert muzical demonstrând armonia dintre sunet și imagine

Sunet și imagine în armonie - tweeter montat discret

Tweeterele cu poziționarea sunetului optimizează locația sunetului pe ecran, astfel că auziți sunet de înaltă calitate, cu control exact, în poziția corespunzătoare din scenă.

Acoustic Multi-Audio disponibil pe televizoare cu diagonala de cel puțin 55". X-Balanced Speaker disponibil pe televizoare cu diagonala între 55" și 75".

Concept de design minimalist cu un singur panou

Suprafață încastrată, fără distragerea atenției

Designul subțire și încastrat, cu suport discret și ramă subțire vă permite să vă concentrați la ceea ce este important: imaginea.

Alte caracteristici

O cale rapidă către divertismentul favorit

Nuanțe profunde de negru și strălucire din orice unghi 

Procesorul din televizoarele noastre 8K analizează datele pentru a oferi culori, contrast, claritate superioare. Umbrele au mai multe detalii și imaginile sunt mai realiste din orice unghi pe un ecran Full Array LED.

Bucurați-vă de precizia contrastului realist

Descoperiți cât de reale pot fi imaginile când ies în evidență detaliile fine. Cu zonele de LED-uri iluminate independent, televizorul Full Array LED oferă contrast mai realist, crescând luminozitatea zonelor luminoase și reducând-o pe cea a zonelor întunecate. Contrastul este îmbunătățit și de funcția X-tended Dynamic Range™ PRO, care ajustează strălucirea pentru zone cu luminozitate de vârf în cadrele cu lumină puternică și nuanțe mai profunde de negru în zonele întunecate.

Ecran și panou posterior tip LCD cu margini

LCD tip margine

Ecran și panou posterior tip Full Array LED convențional

Full Array LED convențional

Ecran și panou posterior Sony Full Array LED cu X-tended Dynamic Range PRO

Full Array LED de la Sony cu X-tended Dynamic RangeStânga: lumină din spate, Dreapta: ecranul televizorului

Două bărci de canoe pe un lac la răsărit

Culorile şi contrastul devin mai reale

Object-based HDR remaster

Cu Remasterizare HDR în funcție de obiect, culoarea obiectelor este analizată și contrastul este reglat, spre deosebire de alte TV-uri, la care contrastul este reglat doar de-a lungul unei curbe de contrast de la negru la alb. Grație remasterizării individuale, acest TV poate reproduce o profunzime și texturi mai ample.

X-Reality™ PRO 4K

Rezoluție absolută, indiferent ce vizionați

Orice tip de conținut poate fi convertit la rezoluție 4K realistă cu funcțiile Sony unice. X1™ Ultimate, de două ori mai rapid ca X1™ Extreme, analizează exact și procesează datele pentru a îmbogăți imaginile 4K cu textură și detalii realiste. Chiar și imaginile 2K și Full HD sunt convertite aproape la 4K cu 4K X-Reality™ PRO folosind o bază de date 4K unică. Rezoluția este optimizată apoi de Rezoluție superioară bazată pe obiecte, pentru a reproduce texturi realiste.

Reproduce o gamă de culori mai largă și mai precisă

Prin extinderea spectrului cromatic, ecranul TRILUMINOS, dublat de procesoarele noastre X1, reproduce mai multe culori decât un televizor convențional. Acesta analizează și prelucrează datele din fiecare imagine pentru a oferi culorilor naturalețe și precizie, astfel încât imaginile să fie mai apropiate ca niciodată de cele din viața reală.

Baloane care demonstrează gama cromatică extinsă a ecranului TRILUMINOS
Cum păstrează culorile panoul X-Wide Angle atunci când se vizionează din lateral

Culori frumoase din toate unghiurile

Vizionarea din lateral oferă acum aceleași satisfacții precum vizionarea din zona centrală. Un design al sistemului optic original de la Sony pentru a controla iluminarea din spate, panoul X-Wide Angle asigură fidelitatea culorilor indiferent din ce parte vizionați.

Cum tehnologia X-Motion Clarity oferă luminozitate și claritate scenelor cu mișcări rapide

Scene rapide mai luminoase și mai clare

Pe unele ecrane, sporturile și scenele cu derulare rapidă pot părea neclare. Cea mai recentă tehnologie a noastră, X-Motion Clarity™, menține totul egal, luminos și clar. Fiecare moment este controlat individual, durata sa este optimizată, iar luminozitatea este amplificată când este cazul, ca să nu pierdeți nimic.

Reveniți la cele mai importante funcții

Sunet și imagine sincronizate

Tweeterele cu poziționarea sunetului optimizează locația sunetului pe ecran, astfel că auziți sunet de înaltă calitate, cu control exact, în poziția corespunzătoare din scenă. 

Imagini și sunet sincronizate superb

Sunetul televizoarelor convenționale cu difuzor localizat sub ecran este deseori nesincronizat cu imaginea. Modelul nostru Acoustic Multi-Audio™ include două tweetere cu poziționarea sunetului pe partea din spate a televizorului, care permit sunetului să urmeze acțiunea, pentru o experiență cu adevărat captivantă. Amplificatoarele independente sunt controlate separat pentru a poziționa cu precizie sunetul acestor difuzoare în zonele cu tonalitate înaltă, crescând presiunea și stabilitatea sunetului pentru și mai mult realism.

Tehnologia Acoustic Multi Audio este disponibilă pe televizoare cu diagonala de cel puțin 55". Controlul independent al amplificatoarelor este disponibil pentru televizoare cu dimensiunea ecranului între 55" și 75".

Ascultați sunet de înaltă calitate 

Gândit să completeze calitatea sunetului și aspectul subțire al televizorului cu forma sa nouă și unică, difuzorul nostru X-Balanced Speaker oferă un sunet clar pentru filme și muzică.

Această funcție este disponibilă pentru televizoare mai mari de 55".

Boxă rotundă convențională

Boxă rotundă convențională

Calitatea sunetului este bună, dar televizorul nu este subțire

Boxă ovală subțire

Boxă ovală subțire

Calitatea sunetului a fost compromisă pentru ca televizorul să fie mai subțire

Boxă echilibrată în X

Boxă echilibrată în X

Sunet de înaltă calitate într-un televizor ultrasubțire

Sunetul vă înconjoară cu Dolby Atmos

Sunetul vă înconjoară cu Dolby Atmos®

Lăsați-vă înconjurat de sunet ca și cum ați fi în centrul scenei. Cu Dolby Atmos, sunetul este redat de sus și din lateral, astfel că puteți auzi mișcarea obiectelor în partea de sus cu mai mult realism, pentru o experiență multidimensională.

Sunet multidimensional cu S-Force Front Surround

Auziți sunetul exact așa cum doriți printr-o boxă surround multidimensională. Prin convertirea intrărilor, S-Force Front Surround reproduce un sistem de boxe surround multidimensionale, pentru a genera toate emoțiile unui sunet captivant.

S-Force Front Surround reproduce un sistem de boxe surround multidimensionale
Auziți vocile clar, cu funcția Zoom vocal

Auziți vocile clar

Cu funcția Zoom vocal, puteți auzi clar vocile oamenilor fără a fi nevoie să creșteți volumul, ideal pentru buletine de știri și documentare.

Reveniți la cele mai importante funcții

Imagini și sunet supreme, indiferent de mediu

Așezați-vă comod și bucurați-vă de cea mai bună experiență posibilă de vizionare. Tehnologia unică Sony de optimizare în funcție de mediu ajustează automat imaginea și sunetul după analizarea mediului dvs.

Strălucire rafinată pentru camera dvs. 

La televizoarele convenționale, strălucirea rămâne aceeași, indiferent de lumina din cameră, iar drept rezultat, imaginile sunt prea întunecate sau prea luminoase. Acest televizor include un senzor de lumină încorporat care optimizează strălucirea imaginii în funcție de condițiile din cameră, amplificând strălucirea în camerele iluminate și reducând-o în cele întunecate, astfel încât să vă bucurați de imaginea perfectă.

Senzorul de lumină reduce strălucirea în camerele întunecate
STRĂLUCIRE REDUSĂ ÎN CAMERE ÎNTUNECATE
Senzorul de lumină crește strălucirea în camerele luminoase
STRĂLUCIRE CRESCUTĂ ÎN CAMERE LUMINOASE

Sunet adaptat la mediul dvs.

Experiența de sunet se poate schimba în funcție de mediul camerei. Draperiile, de exemplu, absorb sunetul, iar obiectele din fața televizorului pot perturba trecerea sunetului, ceea ce compromite calitatea a ceea ce auziți. Acest televizor 4K Ultra HD detectează obiectele și reproduce sunet îmbunătățit și optimizat pentru camera dvs.

Reveniți la cele mai importante funcții

Suprafață încastrată

Designul subțire și încastrat, cu suport discret și ramă subțire vă permite să vă concentrați la ceea ce este important: imaginea.

Descoperiți cum sunteți atras în inima acțiunii grație designului superb

Glisare
Imagine laterală a televizorului cu panoul fără cadru

Suprafață plană, din aluminiu

Vă menține atenția la imagine, nu la aparatul TV. 

Prim plan cu suportul silențios

Suport discret, două poziții

Suportul nostru silențios stă discret pe raft și nu compromite experiența de vizionare. Cu poziție lată și îngustă, îl puteți folosi pe rafturi mari sau mici.

Detaliu al gestionării cablurilor

Aglomerație minimă de cabluri

Suporturile de cablu ascund firele, pentru un aspect ordonat și plăcut al televizorului, atât din față, cât și din lateral și din spate.

Reveniți la cele mai importante funcții

Acces simplu, o viață mai ușoară

Cu acces facil la întregul dvs. conținut preferat, la servicii și la dispozitive, televizoarele noastre inteligente Android fac viața mai simplă.

Vocea dvs. este tot ce vă trebuie

Familie căutând conținut de divertisment pe Android TV

Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind

Găsiți orice conținut de divertisment, pe cât de repede puteți vorbi. Având o funcție de comandă vocală avansată, televizorul inteligent Android vă permite să vă bucurați instantaneu de filme și emisiuni TV din aplicații sau transmisii. 

Mai multe aplicații decât pe orice alt televizor inteligent

Peste 5000 de aplicații, mai multe decât pe orice alt televizor inteligent

Televizorul inteligent Android de la Sony are un număr neegalat de aplicații. Alegeți-le pe cele care vă fac viața mai amuzantă și plină de divertisment.

Gata cu așteptarea, grație unui chipset puternic

Gata cu așteptarea

Aplicațiile pornesc rapid și nu mai aveți de așteptat când comutați între aplicații. Aplicația Netflix pornește de 3 ori mai repede decât înainte.

  • Televizor Netflix Recommended TV
  • Netflix Calibrated Mode
  • Buton Netflix

Conectați-vă cu ușurință la dispozitivele compatibil favorite

Funcționează cu Apple AirPlay/Apple HomeKit

Cu Apple AirPlay, puteți transmite video și audio la televizor chiar de pe iPhone, iPad sau Mac. Vizionați filme și emisiuni din aplicația Apple TV, aplicațiile preferate sau chiar Safari. Partajează-ți fotografiile cu toți cei din cameră.

Televizor Bravia cu Apple AirPlay/Apple HomeKit

Noua dvs. viață inteligentă

Redați pe un ecran mai mare și mai bun cu Chromecast 

Chromecast vă permite să redaţi, la calitate completă, videoclipurile, jocurile și aplicațiile preferate de pe dispozitivul mobil în televizor. Doar o simplă apăsare a butonului Transmitere de pe ecranul dvs. Android sau iOS este tot ce vă trebuie pentru a supradimensiona lucrurile pe care le iubiţi. Transmiteţi conținutul, apoi continuaţi navigarea pe telefon sau tabletă.

Sigla Chromecast built-in

O telecomandă ușor de folosit

Telecomandă de înaltă calitate, cu iluminare din spate

Vizibilitate în întuneric, grație telecomenzii iluminate 

Pur și simplu ridicați telecomanda cu iluminare din spate integrată pentru a schimba canalele și volumul când priviți la televizor pe întuneric.

Această funcție este disponibilă pentru televizoare mai mari de 55".

Control facil cu o telecomandă inteligentă

Conectați set top boxurile prin HDMI la acest TV 4K HDR și controlați-le cu o telecomandă inteligentă. Utilizarea este mai ușoară datorită designului subțire și echilibrat, cu microfon pentru comandă vocală și dispunerea optimă a butoanelor.

Control facil al mai multor dispozitive cu telecomanda inteligentă

Reveniți la cele mai importante funcții

Conținut la nivelul viziunii creatorului 

Când imaginile sunt comprimate digital, calitatea este compromisă și experiența de vizionare nu se ridică la nivelul viziunii regizorului. Funcțiile unice vă permit să vă bucurați de divertisment la calitate de studio, acasă, la înălțimea așteptărilor regizorului.

Netflix Calibrated mode

Bucurați-vă de Netflix Calibrated Mode

Acest mod a fost conceput pentru ca utilizatorii să se poată bucura de filmele originale Netflix și pentru a reproduce aceeași calitatea imaginii pe un televizor. Netflix Calibrated Mode păstreză viziunea și intenția creatorului.

Fiori ca într-o sală de cinema

Bucurați-vă de fiorul din cinema la dvs. acasă. Caracteristica Dolby Vision™ aduce scenele la viață pentru o experiență de vizionare autentică, în timp ce caracteristica Dolby Atmos™ umple camera cu un sunet surround pătrunzător.

O familie se bucură de filme
Siglă CalMAN Ready

Păstrăm pasiunea creatorilor

Pentru a păstra variațiile de culoare din producție, acest televizor este compatibil cu software-ul de calibrare automată Calman. Acest lucru oferă un nivel de calibrare fără precedent și capacitate de reglare fină, imposibilă prin setările convenționale. Oferă o reproducere a culorilor fidelă semnalului TV original și poate să se adapteze la cele mai fine schimbări de culoare. Acest televizor este compatibil cu tehnologia Calman, permițând clienților să beneficieze de software-ul folosit de creatorii de conținut vizual în post-producție și de controlul calității, demonstrând în continuare angajamentul nostru de a vă oferi imagini cu o precizie de calibrare de calitate profesională.

Reveniți la cele mai importante funcții

Specificaţii şi funcţii

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul