TELEVIZOARE

XG95 | Full Array LED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

XG9505 Series

Imagine cu XG95 | Full Array LED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

6.931,80 LEI

Afişare 4 modele şi preţuri

Ascundere 4 modele şi preţuri

139 cm (55")

KD-55XG9505

Preț recomandat

6.931,80 LEI

164 cm (65")

KD-65XG9505

Preț recomandat

10.537,50 LEI

189 cm (75”)

KD-75XG9505

Preț recomandat

16.636,20 LEI

215 cm (85'')

KD-85XG9505

Preț recomandat

20.801,20 LEI

BEticheta energetică şi fişa produsului

4modele

Principalele funcţii

Aduceți imaginile și sunetele realiste la viață

Vedeți cum se realizează imaginile superbe și detaliate în 4K, cu nuanțe vibrante ale culorilor, utilizând noua funcție Sound-from-Picture Reality™ pentru o calitate 4K fascinantă. 

Full Array LED

MAI MULTE LED-URI, MAI MULTĂ LUMINOZITATE, MAI MULT CONTRAST

(1) LED de margine convențional. (2) Full Array LED. "Imagini simulate.

Televizoarele Full Array LED sunt iluminate de mai multe LED-uri poziționate direct în spatele ecranului, în comparație cu televizoarele convenționale cu LED-uri de margine. Acest lucru, combinat cu tehnologia Sony precisă de estompare locală, înseamnă că televizorul poate estompa sau ilumina independent zone individuale de LED-uri pentru un contrast mai precis și o experiență ca în cinema.

Imaginea și sunetul sunt în perfectă armonie.

Trăiți fiecare moment la intensitate maximă, cu imagini autentice și o acustică pe măsură. Imaginile cu detalii superbe se îmbină cu tehnologia Sound-from-Picture Reality™ pentru a oferi o experiență audio-vizuală captivantă. 

Realism suprem

Cu o putere de procesare de neegalat, procesorul de imagini X1™ Ultimate detectează sutele de obiecte de pe ecran și îmbunătățește inteligent luminozitatea, detaliile și culorile, astfel încât tot ceea ce vizionați să fie clar, luminos și incredibil de realist.

Tehnologie Sound-from-Picture Reality™

Sistemul nostru Acoustic Multi-Audio™ adaugă două tweetere de poziționare a sunetului în spatele televizorului la boxele de reflex al basului pentru funcția Sound-from-Picture Reality™. Când acțiunea este aliniată perfect cu sunetul, vizionarea devine mult mai captivantă.

Ecran mare, experiență dinamică

Acest televizor HDR 4K de la Sony este creat special pentru vizionarea conținutului spectaculos pe un ecran mare. Imaginile pătrunzătoare vă plasează direct în inima acțiunii.

 • Caracteristică X-Wide Angle
 • X-Motion Clarity
 • X-tended Dynamic Range™ PRO
 • Netflix Calibrated Mode
 • Recomandat de Netflix
 • Buton Netflix
Experiență cinematografică autentică

Fiori ca într-o sală de cinema

Bucurați-vă de experiența cinematografică acasă. Dolby Vision™ aduce scenele la viață pentru o experiență de vizionare autentică, în timp ce Dolby Atmos™ umple camera cu un sunet surround captivant. 

Strălucirea vieții, înfățișată prin mai multe culori

Vedeți culorile intense ale lumii vii peste tot în jurul dvs. Pentru a transforma culorile, afișajul TRILUMINOS™ apelează la o paletă cromatică mai largă, reproducând cu fidelitate fiecare umbră și nuanță de pe umbrele.

Superb din orice unghi

Un design minimalist și aerisit vă menține atenția asupra celui mai important lucru - imaginea. 

Glisare

Cablurile stau bine ascunse

Păstrați cablurile ascunse în suport și fixate cu dispozitivul de prindere furnizat. 

Gestionarea cablurilor
Android TV

Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind

Găsiți divertisment cu viteza gândului. Cu funcția de comandă vocală avansată a televizorului inteligent Android™ de la Sony, vă bucurați de filme și emisiuni TV din aplicații sau transmisii.

Funcționează cu Apple AirPlay/Apple HomeKit

Cu Apple AirPlay, puteți transmite video și audio la televizor chiar de pe iPhone, iPad sau Mac. Vizionați filme și emisiuni din aplicația Apple TV, aplicațiile preferate sau chiar Safari. Partajează-ți fotografiile cu toți cei din cameră.

Control facil cu o telecomandă inteligentă

Conectați set top box-urile și alte dispozitive prin HDMI la TV și controlați-le cu o telecomandă inteligentă. Utilizarea este mai ușoară datorită designului subțire și echilibrat, cu microfon pentru control vocal și dispunerea optimă a butoanelor.

Telecomandă inteligentă
Specificaţii şi funcţii
Descoperiți o lume bogată în detalii și culori pe acest televizor HDR 4K cu procesor de imagine X1™ Ultimate. Imaginile sunt însoțite de un sunet perfect, grație celei mai noi tehnologii Acoustic Multi-Audio™.
 • Disponibil în dimensiuni de ecran de 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”), 215 cm (85'')

 • Interval dinamic ridicat 4K

 • Procesor de imagini X1™ Ultimate

 • Acoustic Multi-Audio™

 • Android TV™

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

 • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

 • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

 • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor