XF90

Vedeți detalii fine în alb-negru
TELEVIZOARE

XF90 | Full Array LED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

XF9005 Series
Imagine cu XF90 | Full Array LED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

4.982,92 LEI

123 cm (49'')

KD-49XF9005

Preț recomandat

5.914,30 LEI

139 cm (55")

KD-55XF9005

Preț recomandat

4.982,92 LEI

164 cm (65")

KD-65XF9005

Preț recomandat

6.645,48 LEI

BEticheta energetică şi fişa produsului

3modele

Principalele funcţii
Descoperiți imaginile ca în realitate

Vedeți cum cel mai recent procesor și tehnologiile pentru calitatea imaginii se îmbină pentru un divertisment foarte realist pe televizorul 4K HDR.

Full Array LED

MAI MULTE LED-URI, MAI MULTĂ LUMINOZITATE, MAI MULT CONTRAST

(1) LED de margine convențional. (2) Full Array LED. "Imagini simulate.

Televizoarele Full Array LED sunt iluminate de mai multe LED-uri poziționate direct în spatele ecranului, în comparație cu televizoarele convenționale cu LED-uri de margine. Acest lucru, combinat cu tehnologia Sony precisă de estompare locală, înseamnă că televizorul poate estompa sau ilumina independent zone individuale de LED-uri pentru un contrast mai precis și o experiență ca în cinema.

Mai multă putere, performanţe mai bune, mai multă frumuseţe

Procesorul 4K HDR X1™ Extreme include procesarea imaginilor în timp real pentru detalii extraordinare. Imaginile sunt extinse prin conversie, fiind mai apropiate de calitatea HDR 4K reală.

Detalii dezvăluite prin contrast excepțional

Imagini frumoase pe timp de noapte, pline de lumini uimitoare și nuanțe negre profunde. Având un contrast de șase ori mai bun decât un televizor LED obișnuit, acest televizor 4K HDR cu X-tended Dynamic Range™ PRO amplifică scenele întunecate și cele luminoase.

Fiecare mișcare este mai clară, mai frumoasă

Tehnologia X-Motion Clarity™ redă acțiunea rapidă în mod egal și clar. Imaginile în mișcare sunt precis controlate pentru a reduce neclaritățile. Chiar și la scenele foarte rapide, imaginile rămân perfecte, fără a pierde din luminozitate.

Strălucirea cotidiană, înfățișată prin mai multe culori

Vedeți culori vii și reale peste tot în jurul dvs. Pentru a transforma culorile, afișajul TRILUMINOS apelează la o paletă cromatică mai largă, reproducând cu fidelitate fiecare umbră și ton din umbrele.

Televizor cu bara de sunet ZF9
Efect cinematografic cu bara de sunet

Împerecheați televizorul cu această bară de sunet și bucurați-vă acasă de senzațiile sălii de cinema. Dolby Vision™ dă viață scenelor pentru o experiență de vizionare autentică, iar Dolby Atmos™ umple încăperea cu un sunet surround captivant.

Android TV
Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind

Găsiți orice fel de divertisment la care vă puteți gândi, pe cât de repede puteți vorbi. Având o funcție de comandă vocală avansată, acest televizor 4K HDR cu Android TV™ vă oferă instantaneu filme și emisiuni TV din aplicații sau transmisii.

Televizoarele noastre 4K Android sunt recomandate de Netflix

Netflix vă simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. Cele recomandate de Netflix vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.

Televizor recomandat de Netflix
Creată pentru a nu vă distrage atenţia de la imagine

Doar imagini superbe, fără distragerea atenției. Splendidul cadru îngust din aluminiu vă concentrează atenția doar asupra ecranului, iar cablurile rămân ascunse inteligent în față și în spate.

Clipuri video instructive
Clipuri video de instruire

Aveți întrebări despre cum să vă configurați și să vă folosiți televizorul? Sau despre cum să-l conectați la alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii

Lumina și nuanțele închise sunt perfect prelucrate la acest televizor 4K HDR cu tehnologie X-tended Dynamic Range PRO cu contrast ridicat. Vedeți mai multe detalii, indiferent ce vizionați.
  • Disponibil în dimensiuni de ecran de 123 cm (49''), 139 cm (55"), 164 cm (65")

  • Interval dinamic ridicat 4K

  • 4K HDR Processor X1™ Extreme

  • X-Motion Clarity™

  • Android TV™

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor