Salt la conţinut

Televizor 4K HDR - BRAVIA XD93/XD94

MAI MULTĂ STRĂLUCIRE. MAI MULTĂ FRUMUSEŢE

Luminozitate şi contrast incredibile care dau viaţă culorilor în detalii 4K excepţionale

TELEVIZOARE

XD94 / XD93 | LED | Ultra HD 4K | HDR | Televizor inteligent (Android TV)

XD9405 / XD9305 Series

Imagine cu XD94 / XD93 4K HDR cu Android TV

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

9.198,70 LEI

Afişare 3 modele şi preţuri

Ascundere 3 modele şi preţuri

139 cm (55")

KD-55XD9305

Preț recomandat

9.198,70 LEI

164 cm (65")

KD-65XD9305

Preț recomandat

14.458,50 LEI

189 cm (75”)

KD-75XD9405

Preț recomandat

26.180,00 LEI

BEticheta energetică şi fişa produsului

3modele

Caracteristici principale

Premiile Red Dot Award 2016

Design premiat: Red Dot Award 2016

Evaluată de un grup de 41 designeri independenţi, profesori în design şi jurnalişti specialişti, XD94/XD93 a primit o distincţie pentru design excepţional de produse la Red Dot Award 2016.

Cel mai frumos televizor 4K HDR dintre produsele noastre

Urmăriţi videoclipul și vedeţi cum acest televizor frumos conceput cu un Slim Backlight Drive™ inovator vă oferă o calitate excepțională a imaginii, cu un stil incredibil de subțire.

Deblocarea ferestrei spre realitate

Modelul XD93 creează un nou tip de experienţă de vizionare captivantă, ce vă face să simţiţi cu adevărat momentul. Descoperiţi inspiraţia din spatele următoarei generaţii de televizoare Sony.

Descoperiţi detaliile cu 4K HDR

Interval dinamic ridicat 4K

Pentru cea mai bună calitate a imaginii, acest televizor combină strălucirea clarităţii 4K cu luminozitatea, culoarea și detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre întunecate și lumina soarelui sunt acum pline de claritate și de detaliu. 

4K PROCESSOR X1™

Magia 4K în fiecare scenă

Motorul avansat de procesare a imaginii efectuează mii de ajustări în fiecare secundă pentru a îmbunătăţi rezoluţia, culoarea și luminozitatea, ducând fiecare scenă la intensitatea 4K și peste.  

Claritate 4K

Claritate 4K

Claritatea imaginilor este îmbunătăţită și rafinată în timp real, utilizând reducerea zgomotului avansată, tehnologia de îmbunătăţire a detaliilor şi de conversie extinsă pentru a obţine o claritate remarcabilă.

Culoare 4K

Culoare 4K

Culorile sunt la fel de bogate și vii ca şi cele din natură datorită afişajului TRILUMINOS™ și tehnologiei avansate de procesare a culorilor.

Contrast 4K

Contrast 4K

Experimentați mai multă viață, mai multă textură şi mai multă energie în fiecare scenă cu zone mai luminoase, culori închise mai profunde și o mai mare gradație de tonuri naturale.

O capodoperă în materie de design

Cu imagini care nu fac niciun compromis și un design super subţire, acesta modernizează camera dvs. de zi și cere să fie admirat. Gestionarea inteligentă a cablurilor păstrează firele ascunse și îl puteţi monta aproape de perete, ca pe o ramă foto.

 • Simplu şi ordonat
 • Perfect pentru montarea în perete
 • Design subţire şi elegant
 • Potrivit stilului dvs. de viață

O lume de posibilităţi

Găsiţi toate tipurile de divertisment la care aţi putea visa, mai repede decât oricând. De la filme şi emisiuni TV la mii de aplicaţii, Android TV de la Sony vă aduce totul într-o clipă.

TV-urile noastre 4K Android 2016 sunt recomandate de Netflix

Netflix vă simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. Cele recomandate de Netflix vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.

Televizor recomandat de Netflix
Clipuri video instructive

Clipuri video de instruire

Aveţi întrebări despre cum să vă configuraţi şi să vă utilizaţi televizorul? Sau despre modul de conectare cu alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii
Mulțumită ingeniosului nostru Slim Backlight Drive™, acest televizor 4K HDR oferă o uimitoare calitate a imaginii într-un design super subțire.
 • Disponibil în dimensiuni de ecran de 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

 • 4K HDR

 • X1_BMDIcons_ReadyForDelivery

  4K Processor X1

 • X-Reality™ PRO 4K

 • Android TV

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

 • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

 • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

 • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor