XD83

Convingeţi-vă cu proprii ochi

Descoperiţi calitatea imaginii HDR 4K de la Sony şi experimentaţi claritate, culoare şi contrast uimitoare în tot ceea ce vizionaţi. Totul într-un televizor superb de subţire, elegant.

TELEVIZOARE

XD83 | LED | Ultra HD 4K | HDR | Televizor inteligent (Android TV)

XD8305 Series

Imagine cu XD83 4K HDR cu Android TV

108 cm (43”)

KD-43XD8305

Preț recomandat

4.382,17 LEI

123 cm (49'')

KD-49XD8305

Preț recomandat

5.264,76 LEI

BEticheta energetică şi fişa produsului

2modele

Principalele funcţii

Descoperiţi detaliile cu 4K HDR

Interval dinamic ridicat 4K

Pentru cea mai bună calitate a imaginii, acest televizor combină strălucirea clarităţii 4K cu luminozitatea, culoarea și detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre întunecate și lumina soarelui sunt acum pline de claritate și de detaliu.

X-Reality PRO 4K

Claritate 4K

Imaginile sunt îmbunătăţite şi rafinate utilizând procesarea imaginii X-Reality PRO™ 4K, ce converteşte şi îmbunătăţeşte fiecare pixel, pentru o claritate remarcabilă.

Afişaj TRILUMINOS

Culoare 4K

Culorile sunt la fel de bogate și vii ca şi cele din natură datorită afişajului TRILUMINOS™, care extinde gama de culori pe care o vedeţi pe ecran.

Creat pentru a fi compatibil cu spaţiul dvs.

Televizorul dvs. Sony este frumos proiectat – așa că ne-am asigurat că niciun cablu sau aglomerare de cabluri nu va compromite contururile sale uimitoare. Gestionarea inteligentă a cablurilor păstrează cât mai mult posibil firele ascunse.

  • Stil subţire
  • Potrivit stilului dvs. de viață

O lume de posibilităţi

Găsiţi toate tipurile de divertisment la care aţi putea visa, mai repede decât oricând. De la filme şi emisiuni TV la mii de aplicaţii, Android TV de la Sony vă aduce totul într-o clipă.

TV-urile noastre 4K Android 2016 sunt recomandate de Netflix

Netflix vă simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. Cele recomandate de Netflix vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.

Televizor recomandat de Netflix
Clipuri video instructive

Clipuri video de instruire

Aveţi întrebări despre cum să vă configuraţi şi să vă utilizaţi televizorul? Sau despre modul de conectare cu alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii
Televizor 4K HDR cu Android, X-Reality PRO 4K, TRILUMINOS şi interval dinamic ridicat.
  • Disponibil în dimensiuni de ecran de 108 cm (43”), 123 cm (49'')

  • 4K HDR

  • X-Reality PRO 4K

  • Afişaj TRILUMINOS

  • Android TV

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor