XD75/XD70

Descoperiţi extraordinara lume 4K HDR de la Sony

Este experienţa de divertisment la domiciliu completă. Descoperiţi calitatea excepţională a imaginii 4K HDR de la Sony plus o lume de filme, emisiuni TV, aplicaţii şi altele cu Android TV.

TELEVIZOARE

XD75 / XD70 | LED | Ultra HD 4K | HDR | Televizor inteligent (Android TV)

XD7505 / XD7005 Series

Imagine cu XD75 / XD70 4K HDR cu Android TV

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

3.790,38 LEI

Afişare 3 modele şi preţuri

Ascundere 3 modele şi preţuri

123 cm (49'')

KD-49XD7005

Preț recomandat

3.790,38 LEI

139 cm (55")

KD-55XD7005

Preț recomandat

4.752,82 LEI

164 cm (65")

KD-65XD7505

Preț recomandat

8.239,97 LEI

AEticheta energetică şi fişa produsului

3modele

Principalele funcţii

Descoperiţi detaliile cu 4K HDR

Interval dinamic ridicat 4K

Pentru cea mai bună calitate a imaginii, acest televizor combină strălucirea clarităţii 4K cu luminozitatea, culoarea și detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre întunecate și lumina soarelui sunt acum pline de claritate și de detaliu.

X-Reality PRO 4K

Redescoperiţi fiecare detaliu în 4K

Procesarea X-Reality PRO™ 4K converteşte pixelii pentru o claritate remarcabilă. Pixelii din cadre multiple sunt analizaţi și claritatea imaginilor este îmbunătăţită în timp real. Observaţi detaliile pe feţe şi în culoarea pielii.

Subţire şi perfecţionat

Cu un profil subțire, acest televizor se integrează perfect în spațiul dvs. de locuit. Este perfect pentru montarea pe perete în timp ce rama acestuia discretă şi îngustă pune ferm focalizarea pe imagine, nu pe ramă.

  • Stil subţire
  • Potrivit stilului dvs. de viață

O lume de posibilităţi

Găsiţi toate tipurile de divertisment la care aţi putea visa, mai repede decât oricând. De la filme şi emisiuni TV la mii de aplicaţii, Android TV de la Sony vă aduce totul într-o clipă.

TV-urile noastre 4K Android 2016 sunt recomandate de Netflix

Netflix vă simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. Cele recomandate de Netflix vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat.

Televizor recomandat de Netflix
Clipuri video instructive

Clipuri video de instruire

Aveţi întrebări despre cum să vă configuraţi şi să vă utilizaţi televizorul? Sau despre modul de conectare cu alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii
  • Disponibil în dimensiuni de ecran de 123 cm (49''), 139 cm (55"), 164 cm (65")

  • Interval dinamic ridicat 4K

  • X-Reality™ PRO 4K

  • Motionflow

  • Android TV

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor