BRAVIA XR X95J

4K uimitor cu inteligență umană, design minimalist

Vedeți cât de realistă poate fi rezoluția 4K HDR când combinați un panou Full Array LED cu puterea revoluționarului nostru Cognitive Processor XR ™ într-un design captivant, cu ramă minimalistă.

TELEVIZOARE

X95J | BRAVIA XR | Full Array LED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Google TV)

X95J Series
Imagine cu X95J | BRAVIA XR | Full Array LED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Google TV)

164 cm (65")

XR-65X95J

Preţ indisponibil

189 cm (75”)

XR-75X95J

Preţ indisponibil

215 cm (85'')

XR-85X95J

Preţ indisponibil

Fiți primul care aude despre toată tehnologia interesantă din spatele celor mai noi televizoare BRAVIA și aflați din timp toate anunțurile legate de precomandă și disponibilitatea în magazine.

Premiat


Siglă premii pentru inovare la CES® 2021
Premii pentru inovare la CES® 2021Primul TV din lume cu inteligență cognitivă

Televizorul BRAVIA XR™ duce imaginea și sunetul la nivelul următor, cu ingeniosul Cognitive Processor XR. Acesta înțelege cum văd și aud oamenii și oferă o experiență nouă, care vă transformă într-o parte din scenă.

Imagini 4K geniale, ca cele văzute de ochiul uman

Bucurați-vă de imagini profunde, naturale, superbe din orice unghi, cu o reflexie minimă a luminii. Procesorul revoluționar folosește perspectiva umană pentru a analiza și a optimiza sute de mii de elemente cât ați clipi din ochi. În combinație cu panoul nostru Full Array LED, această tehnologie oferă imagini realiste, pline de contrast.

Transformați sunetele în experiențe captivante

Difuzoarele avansate și Cognitive Processor XR transformă orice sursă de sunet într-o experiență de sunet captivantă. Auzi sunetul clar și precis, indiferent de ceea ce vizionați. Bucurați-vă de divertisment într-un mod nou, cu sunet și imagine în perfectă armonie.

Mii de filme și emisiuni, accesibile vocal

Folosiți-vă vocea ca să găsiți rapid ce doriți să vizionați. Găsiți un anumit titlu doar rostindu-l. Sau căutați recomandări pe larg, spunând „arată-mi emisiuni TV de aventură SF”."

Cu experiența de cinema acasă, vă bucurați de filme incluse cu BRAVIA XR

5 filme de valorificat, redare în timp real nelimitată timp de 12 luni.

Se aplică termeni și condiții. * Bloodshot disponibil exclusiv pentru valorificare.

Reciclați. Reînnoiți. Reduceți.

Televizoarele BRAVIA XR sunt concepute pentru a fi elegante, dar și pentru a proteja mediul. Capacele din spate ale modelelor cu ecran mare folosesc până la 40% materiale reciclate.

XR Imagine
Detalii ale florilor, arătând nuanțe subtile la nivelul petalelor
O paletă largă de culori superbe în mod natural

Culori naturale și frumoase, așa cum le percepe ochiul uman. Cognitive Processor XR permite afișajului nostru unic să ofere o paletă largă și să reproducă fiecare culoare cu diferențe subtile, ca cele din lumea reală. Grație saturației extinse, nuanțele vii și textura realistă pot fi observate în flori. Și culorile palide au un aspect realist.

Profunzime realistă, cu negru adânc și luminozitate intensă

Simțiți contrastul uluitor de real. Cognitive Processor XR analizează datele și optimizează imaginile exact ca ochiul uman. Cu funcția Contrast Booster oferită de Cognitive Processor XR, zonele luminoase și cele întunecate sunt amplificate și păstrează toate detaliile.  

Imagini pe ecran, demonstrând contrastul extrem și profunzimea realistă
Imagine cu o vulpe, demonstrând claritatea 4K
Recreerea texturilor pierdute, în mod inteligent

Indiferent de conținut/sursă, aveți divertisment aproape de 4K prin conversia extinsă 4K oferită de XR. Cognitive Processor XR accesează o cantitate mare de date, recreând texturile și detaliile pentru a oferi imagini fidele realității. Vedeți detalii precum blana animalelor și stâncile conturate natural.  

Procesare inteligentă, fără neclarități în scene rapide

Vizionarea evenimentelor sportive și a filmelor cu mișcare rapidă tocmai a cunoscut o îmbunătățire semnificativă. Cognitive Processor XR cu XR Motion Clarity™ analizează încrucișat datele pentru ca acțiunea să rămână fluidă, luminoasă și clară.

Imagine cu un surfer care ilustrează detalii fără neclarități la nivelul valurilor
Imagini superbe din orice unghi

Panoul X-Wide Angle menține fotografiile superbe din orice unghi, deci chiar și cei care privesc din lateral au o experiență la fel de satisfăcătoare. Iar cu X-Anti Reflection, imaginile sunt mult mai clare, cu reflexie redusă a luminii.

Descoperiți tehnologiile de imagine
 
XR Sunet
Imagine cu un cântăreț la un concert
Sunet din ecran, perfect sincronizat cu acțiunea

Pentru o experiență audio veritabilă, XR Sound Position vă oferă un sunet realist, chiar din spatele imaginii. Grație tweeterelor de poziționare a sunetul de pe acest televizor Full Array LED BRAVIA XR, sunetul este sincronizat perfect cu ceea vedeți pe ecran, pentru o experiență cu adevărat captivantă.

Sunet captivant care se sincronizează cu acțiunea de pe ecran, cu două tweetere de poziționare a sunetului, două boxe frontale și un subwoofer integrat.

Tot divertismentul dvs., convertit la sunet surround 3D

Cu BRAVIA XR, tot ceea ce vizionați vine la pachet cu veritabilul sunet surround. Tehnologia de sunet surround oferită de procesorul XR creează sunet surround din lateral și pe verticală, astfel încât să vă puteți delecta cu sunetul 3D fără a avea nevoie de boxe în tavan sau care proiectează sunetul în sus.

Scenă în sufragerie, demonstrând efectul de sunet surround cu XR Surround
Femeie pe o stradă aglomerată, demonstrând modul în care Voice Zoom 2 îmbunătățește calitatea vocilor
Voice Zoom™ 2 optimizează vocile, pentru un dialog mai clar

Auziți dialogul de la televizor mai clar, fără a crește volumul. Chiar dacă dialogul este dificil de auzit, Voice Zoom 2 detectează tipul de voce, îl analizează și îi îmbunătățește claritatea. 

Descoperiți tehnologiile de sunet
 
Funcții de televizor inteligent
Vedeți conținutul de pe smartphone pe ecranul mare

Bucurați-vă rapid și ușor de clipurile video, fotografiile, jocurile preferate și multe altele de pe dispozitivele dvs. iOS sau Android pe un ecran mare.

Imagine care arată conținutul proiectat de pe smartphone pe televizor
Imagine care arată cum toate dispozitivele conectate pot fi controlate folosind o singură telecomandă inteligentă
Controlați toate dispozitivele cu o telecomandă inteligentă

Puteți controla toate dispozitivele dvs. conectate cu telecomanda noastră inteligentă. Accesul cu o apăsare de buton la servicii video la cerere vă afișează seriale și filme în câteva secunde.

Descoperiți mai multe funcții inteligente
 
Design
Design superb, pentru o experiență de vizionare captivantă

Designul monobloc minimalist, cu ramă fluidă, este natural și elegant și vă permite să vă concentrați asupra imaginii. Acest televizor stilat oferă imagini și sunet superbe, fie pe suport, fie montat pe perete.

Aspectul propriu-zis poate diferi în funcție de dimensiunea televizorului.

Glisare
Imagine arătând suportul cu 3 poziții
Suport cu 3 poziții, pentru instalarea adaptabilă a televizorului

Un suport cu 3 poziții vă permite să alegeți o setare standard, pentru concentrare asupra imaginii, o setare îngustă pentru polițe mai mici și o setare pentru poziționarea ideală a sistemului dvs. de sunet.

Imagine de aproape cu designul cu ramă fluidă
Ramă fluidă - mai puțină ramă, mai multă imagine

Grație designului cu ramă minimalistă, acest televizor are un aspect fluid și sofisticat, care nu distrage atenția și vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce este important - imaginea.

Imagine din spate cu un televizor demonstrând gestionarea cablurilor
Design aerisit, superb din toate unghiurile

Suporturile de cablu ascund firele, pentru un aspect ordonat și plăcut al televizorului, atât din față, cât și din lateral și din spate.

Detalii cu telecomanda din aluminiu lustruit, iluminată din spate
Telecomandă din aluminiu, iluminată din spate

Telecomanda de calitate din aluminiu cu finisaj lustruit liniar stă confortabil în mână și este vizibilă în întuneric.

Imagini și sunet supreme, indiferent de mediu

Relaxați-vă și bucurați-vă de o experiență de vizionare incitantă. Tehnologia unică de optimizare în funcție de mediu, cu senzor de lumină, ajustează automat imaginea și sunetul conform mediului dvs.

Divertisment ca în studio, cum intenționează creatorul

Cu o gamă de tehnologii care reflectă intenția creatorilor, inclusiv modul Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced și Dolby Vision®, acest televizor reproduce dramatismul și entuziasmul imaginației regizorului. Este compatibil Calman, deci producătorii îl pot folosi și în timpul producției. 

Siglă tehnologie ajutătoare
Tehnologie ajutătoare pe Google TV

Televizoarele noastre oferă tehnologii pentru persoanele cu deficiențe de vedere, auz și mobilitate.

Fiți primul care aude despre toată tehnologia interesantă din spatele celor mai noi televizoare BRAVIA și aflați din timp toate anunțurile legate de precomandă și disponibilitatea în magazine.

Specificaţii şi funcţii

Descoperiți cât de realist poate fi conținutul de la televizor atunci când combinați un panou Full Array LED cu Cognitive Processor XR™, într-un design frumos cu ramă fluidă, care menține concentrarea asupra imaginii.