Salt la conţinut

X94C/X93C

Experienţa 4K supremă

Aceasta este expresia 4K supremă. Perfecţiunea absolută a imaginii este completată de un sunet puternic şi bogat, fidel sursei originale şi o nouă şi interesantă experienţă a utilizatorului.

TELEVIZOARE

X94C / X93C | LED | Ultra HD 4K | HDR | Televizor inteligent (Android TV)

X9405C / X9305C Series

Imagine cu X94C / X93C Ultra HD 4K cu Android TV

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

10.954,42 LEI

Afişare 3 modele şi preţuri

Ascundere 3 modele şi preţuri

139 cm (55")

KD-55X9305C

Preț recomandat

10.954,42 LEI

164 cm (65")

KD-65X9305C

Preț recomandat

15.342,43 LEI

189 cm (75”)

KD-75X9405C

Preț recomandat

39.950,68 LEI

BEticheta energetică şi fişa produsului

3modele

Imagine

4K Processor X1 - Un singur cip schimbă totul

Bucuraţi-vă de claritate, culori şi contrast mai bune cu 4K Processor X1™

4K Processor X1 oferă calitate uimitoare a imaginii, indiferent ce vizionaţi. Fiecare sursă este analizată şi convertită la rezoluţia 4K optimă, de la transmisii TV, discuri Blu-ray Disc™ şi DVD-uri la clipuri video 4K de pe Internet. Imagini 4K incredibile cu o claritate excepţională, culori realiste şi contrast uimitor.

X-tended dynamic range

X-tended Dynamic Range

Controlând cu precizie iluminarea din spate pe suprafaţa întregului ecran, tehnologia X-tended Dynamic Range produce nuanţe de negru profund, o luminozitate absolută şi toate detaliile dintre aceste extreme.

Afişaj TRILUMINOS

Afişaj TRILUMINOS

Unic pentru Sony, un display TRILUMINOS™ îmbogățește experiența dvs. de vizionare cu o paletă mai largă de culori și mai multe tonuri și nuanțe naturale.

X-Reality PRO 4K

X-Reality PRO 4K

Fiind rezultatul deceniilor de experienţă în procesare şi producţie video, motorul 4K X-Reality PRO măreşte şi optimizează fiecare cadru video pentru profunzime şi detalii reale.

Îmbunătăţiţi fiecare imagine la calitatea 4K

Indiferent ce vizionaţi, vizionaţi cu 4K autentic

Indiferent de sursă, fiecare pixel este convertit armonios prin cea mai puternică tehnologie 4K de procesare a imaginii. Scenele sunt analizate şi comparate cu o bază de date de imagini speciale pentru detalii realiste, indiferent de ceea ce vizionaţi.

X-Reality PRO 4K
Televizor convenţional
X-Reality PRO 4K
Televizor cu 4K Processor X1

Full HD

Tehnologie convenţională

X1

4K Processor X1 – Îmbunătăţire de precizie a detaliilor

4K Processor X1 oferă detalii realiste, folosind algoritmi noi precum Noise Crusher, Flat Area Detection şi Super Resolution. Aceste tehnologii avansate menţin împreună texturile naturale şi zgomotul redus a imaginilor şi conţinutul rafinat al fişierelor originale şi convertite.

Fiecare culoare prinde viaţă

O lume de culori naturale care îţi taie respiraţia

BRAVIA® vă aduce şi mai multe culori naturale – acum perfecţionate de puternicul procesor 4K Processor X1 şi tehnologia de organizare precisă a culorilor. Evidenţiază emoţia fiecărei scene cu nuanţe bogate şi intense de roşu, verde şi albastru. De asemenea, veţi beneficia de o gamă de culori mai amplă ca niciodată, datorită afişajului unic TRILUMINOS de la Sony.

Cu TRILUMINOS
Fără TRILUMINOS

4K Processor X1 - Organizare precisă a culorilor

Organizarea cu precizie a culorilor oferită de 4K Processor X1 depăşeşte orice îmbunătăţire convenţională a culorilor, optimizându-le în timp real. Acesta asigură performanţă maximă de afişare şi controlul perfect al reprezentării fiecărei culori, pentru tonuri bogate şi naturale.

 • X1
 • Normal

Iluminare puternică din spate

Zone luminoase mai bogate şi nuanţe de negru mai profunde

Acest algoritm unic de iluminare din spate, oferit de noul procesor 4K Processor X1 de la Sony, reproduce cu fidelitate un interval de luminozitate mult mai larg decât un televizor LED convenţional.

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului
Televizor convenţional
Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului
Televizor cu 4K Processor X1

Îmbunătăţire a contrastului dinamic - 4K Processor X1

Datorită îmbunătăţirii contrastului dinamic oferite de 4K Processor X1, amplitudinea luminozităţii este optimizată continuu, cadru cu cadru. Aceasta reglează nivelurile în funcţie de ce se întâmplă pe ecran.

Interval dinamic ridicat (HDR) compatibil

Acest televizor este compatibil cu HDR, iar cu Xtended Dynamic Range şi cu un afişaj TRILUMINOS™, poate oferi contrast mult mai mare, detalii îmbunătăţite şi culori uimitoare.

Interval dinamic ridicat
INTERVAL DINAMIC RIDICAT
Interval dinamic ridicat
TEHNOLOGIE CONVENŢIONALĂ

Tot conţinutul 4K, indiferent de sursă

Acum puteţi explora o lume de divertisment 4K adevărat, la dvs. acasă. Compatibil cu cele mai recente standarde 4K, inclusiv VP9 şi HDMI pentru 50p/60p, vă puteţi bucura de toate conţinuturile preferate.

Sunet

Primul televizor cu sunet de înaltă rezoluţie din lume

Sunet aşa cum şi-a dorit artistul

Într-un studio de înregistrări şi la concerte live, înregistrările originale sunt surprinse la o calitate superioară celei de CD. Cu tehnologia audio de înaltă rezoluţie veţi simţi bogăţia sunetelor, ca şi cum artistul ar cânta în faţa dvs. Îmbunătăţiţi-vă experienţa muzicală cu televizorul cu sunet de înaltă rezoluţie de la Sony.

Cum funcţionează tehnologia audio de înaltă rezoluţie

Sunetul de înaltă rezoluţie se referă la o colecţie de procese digitale care permit codificarea şi redarea muzicii folosind rate de eşantionare mai ridicate decât cele folosite pentru CD-uri.

Sunet de înaltă rezoluţie
Fişier comprimat [mp3]
Sunet de înaltă rezoluţie
Fişier audio de înaltă rezoluţie

Magia sunetului fluid

Ascultaţi cele mai fine detalii cu claritate de neegalat

Difuzoarele woofer frontale şi subwooferele reproduc clar şi puternic întreaga gamă de sunete, cu un design fără amortizor, care reduce distorsiunile, pentru note medii şi înalte extrem de clare. Fibra de sticlă armată cu mică dezvăluie cele mai subtile detalii -modul perfect de a vă bucura de sursele audio de înaltă rezoluţie.

Creat pentru audiţie

Experienţa de audiţie poate fi la fel de realistă ca cea de vizionare. ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă şi emoţionantă care pare că vă învăluie. Auziţi mult mai clar şi mai distinct muzica, dialogurile şi efectele surround, indiferent ce vizionaţi.

DSEE

Bucuraţi-vă de mai multe detalii în tot ceea ce ascultaţi. DSEE HX analizează sursele de sunet, extinzând frecvenţele înalte şi adâncimea biţilor la o calitate audio apropiată de înalta rezoluţie.

S-Force Front Surround

S-Force Front Surround procesează semnalele audio pentru a crea o experienţă audio captivantă. Procesarea directă multicanal asigură un sunet surround realist, clar şi puternic la 360°.

Tehnologie de sunet Clear Phase

Clear Phase reglează fin răspunsul în frecvenţă al boxelor televizorului pentru reproducerea mai cursivă şi mai echilibrată a tuturor frecvenţelor - sunete joase, medii şi înalte.

O lume de posibilităţi

Găsiţi toate tipurile de divertisment la care aţi putea visa, mai repede decât oricând. De la filme şi emisiuni TV la mii de aplicaţii, Android TV de la Sony vă aduce totul într-o clipă.

Design

Fiecare utilizare are o formă ideală

Wedge îmbină forma cu frumuseţea funcţională

Forma nouă, absolută a televizorului BRAVIA® îmbină estetica şi frumuseţea funcţională. Dimensiunile compacte economisesc spaţiul, iar sunetul este îmbunătăţit de capacitatea mai mare a difuzoarelor.

 • Panoramic
 • Îngust

Televizor panoramic, suprafaţă îngustă

Economisiţi spaţiu cu stativul cu 2 poziţii

Reglaţi suportul de sub televizorul 4K pentru a comuta între un stativ lat sau îngust, în funcţie de lăţimea suprafeţei de care dispuneţi.

Exploraţi toate funcţiile X94C/X93C

Clipuri video instructive

Clipuri video de instruire

Aveţi întrebări despre cum să vă configuraţi şi să vă utilizaţi televizorul? Sau despre modul de conectare cu alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii
Aceasta este expresia 4K supremă. Perfecţiunea absolută a imaginii este completată de un sunet puternic şi bogat, fidel sursei originale şi o nouă şi interesantă experienţă a utilizatorului.
 • Disponibil în dimensiuni de ecran de 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

 • Ultra HD 4K (3840 x 2160)

 • 4K Processor X1

 • Sunet de înaltă rezoluţie

 • Android TV

Raport lăţime/înălţime
16:9
Afişaj Triluminos™
DA

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

 • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

 • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

 • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor