Salt la conţinut

X91C/X90C

Cel mai subţire televizor al nostru 4K

Nu aţi mai întâlnit niciodată un astfel de televizor. Modelul sofisticat ultrasubţire, cu imagini 4K ce îţi taie răsuflarea, împodobeşte peretele precum o preţioasă operă de artă.

TELEVIZOARE

X91C / X90C | LED | Ultra HD 4K | HDR | Televizor inteligent (Android TV)

X9105C / X9005C Series

Imagine cu X91C / X90C Ultra HD 4K cu Android TV

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

10.026,94 LEI

Afişare 3 modele şi preţuri

Ascundere 3 modele şi preţuri

139 cm (55")

KD-55X9005C

Preț recomandat

10.026,94 LEI

164 cm (65")

KD-65X9005C

Preț recomandat

13.148,40 LEI

189 cm (75”)

KD-75X9105C

Preț recomandat

26.629,82 LEI

BEticheta energetică şi fişa produsului

3modele

Design

Frumuseţe pură, perfecţiune delicată

Frumuseţe ultra-subţire care se încadrează perfect în orice spaţiu

Noul model din seria X90C are o grosime incredibilă de 4,9 mm, cu formă şi funcţionalitate deosebite. Datorită tehnologiei unice de la Sony, suprafaţa plată a ecranului face rama efectiv să dispară. Imaginile par să plutească înaintea dvs., ecranul televizorului fiind insesizabil - calitate uimitoare 4K.

Montarea pe perete a televizoarelor din seria X90C

Montarea pe perete a televizoarelor din seria X90C este foarte simplă. Designul ultra-subţire asigură o poziţie apropiată de perete, iar cablurile pot fi conectate cu uşurinţă graţie unui suport rabatabil.

 • Panoramic
 • Îngust

Televizor panoramic, suprafaţă îngustă

Economisiţi spaţiu cu stativul cu 2 poziţii

Reglaţi suportul de sub televizorul 4K pentru a comuta între un stativ lat sau îngust, în funcţie de lăţimea suprafeţei de care dispuneţi.

Imagine

4K Processor X1 - Un singur cip schimbă totul

Bucuraţi-vă de claritate, culori şi contrast mai bune cu 4K Processor X1™

4K Processor X1 oferă calitate uimitoare a imaginii, indiferent ce vizionaţi. Fiecare sursă este analizată şi convertită la rezoluţia 4K optimă, de la transmisii TV, discuri Blu-ray Disc™ şi DVD-uri la clipuri video 4K de pe Internet. Imagini 4K incredibile cu claritate excepţională, culori realiste şi contrast uimitor.

Funcţie de îmbunătăţire dinamică a contrastului

Contrast

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului sporeşte luminozitatea părţilor luminoase de pe ecran, iar părţile întunecate sunt de un negru mai intens şi mai realist.

Afişaj TRILUMINOS

Afişaj TRILUMINOS

Unic pentru Sony, un display TRILUMINOS™ îmbogățește experiența dvs. de vizionare cu o paletă mai largă de culori și mai multe tonuri și nuanțe naturale.

X-Reality PRO 4K

X-Reality PRO 4K

Fiind rezultatul deceniilor de experienţă în procesare şi producţie video, motorul 4K X-Reality PRO măreşte şi optimizează fiecare cadru video pentru profunzime şi detalii reale.

Îmbunătăţiţi fiecare imagine la calitatea 4K

Indiferent ce vizionaţi, vizionaţi cu 4K autentic

Indiferent de sursă, fiecare pixel este convertit armonios prin cea mai puternică tehnologie 4K de procesare a imaginii. Scenele sunt analizate şi comparate cu o bază de date de imagini speciale pentru detalii realiste, indiferent de ceea ce vizionaţi.

X-Reality PRO 4K
Televizor convenţional
X-Reality PRO 4K
Televizor cu 4K Processor X1

Full HD

Tehnologie convenţională

X1

4K Processor X1 – Îmbunătăţire de precizie a detaliilor

4K Processor X1 oferă detalii realiste, folosind algoritmi noi precum Noise Crusher, Flat Area Detection şi Super Resolution. Aceste tehnologii avansate menţin împreună texturile naturale şi zgomotul redus a imaginilor şi conţinutul rafinat al fişierelor originale şi convertite.

Fiecare culoare prinde viaţă

O lume de culori naturale care îţi taie respiraţia

BRAVIA® vă aduce şi mai multe culori naturale – acum perfecţionate de puternicul procesor 4K Processor X1 şi tehnologia de organizare precisă a culorilor. Evidenţiază emoţia fiecărei scene cu nuanţe bogate şi intense de roşu, verde şi albastru. De asemenea, veţi beneficia de o gamă de culori mai amplă ca niciodată, datorită afişajului unic TRILUMINOS de la Sony.

Cu TRILUMINOS
Fără TRILUMINOS

4K Processor X1 - Organizare precisă a culorilor

Organizarea cu precizie a culorilor oferită de 4K Processor X1 depăşeşte orice îmbunătăţire convenţională a culorilor, optimizându-le în timp real. Acesta asigură performanţă maximă de afişare şi controlul perfect al reprezentării fiecărei culori, pentru tonuri bogate şi naturale.

 • X1
 • Normal

Optimizează luminozitatea - cadru cu cadru

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului îmbunătăţeşte contrastul pentru orice conţinut vizionat

Procesorul 4K Processor X1 asigură optimizarea continuă a intervalului dinamic al luminozităţii ecranului, cadru cu cadru.

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului
Televizor convenţional
Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului
Televizor cu 4K Processor X1

Îmbunătăţire a contrastului dinamic - 4K Processor X1

Datorită îmbunătăţirii contrastului dinamic oferite de 4K Processor X1, amplitudinea luminozităţii este optimizată continuu, cadru cu cadru. Aceasta reglează nivelurile în funcţie de ce se întâmplă pe ecran.

Interval dinamic ridicat (HDR) compatibil

Acest televizor este compatibil cu HDR, iar cu un afişaj TRILUMINOS™, poate afişa o gamă de culori mult mai largă, un contrast mai puternic şi detalii îmbunătăţite.

Interval dinamic ridicat
INTERVAL DINAMIC RIDICAT
Interval dinamic ridicat
TEHNOLOGIE CONVENŢIONALĂ

Tot conţinutul 4K, indiferent de sursă

Acum puteţi explora o lume de divertisment 4K adevărat, la dvs. acasă. Compatibil cu cele mai recente standarde 4K, inclusiv VP9 şi HDMI pentru 50p/60p, vă puteţi bucura de toate conţinuturile preferate.

BRAVIA® face cunoştinţă cu Android TV™

Televizorul dvs. inteligent tocmai a devenit mai inteligent. Gândiţi-vă la experienţele pe care le apreciaţi pe smartphone sau tabletă. Acum sunt mai bogate şi mai bune decât oricând pe BRAVIA®.

Căutare vocală

Accesaţi totul rapid

Găsiţi tot ce vă place, indiferent dacă este prin transmisie sau prin internet, utilizând bara de conținut sau căutarea vocală.

Google Cast™:

Asociat perfect 

Trimiteţi preferinţele de pe smartphone pe televizorul dvs. cu Google Cast™ și utilizaţi telefonul ca şi telecomandă.

Aplicaţii de pe Google Play

Mii de aplicații

Bucurați-vă de o gamă largă de aplicații din Google Play, inclusiv YouTube, Netflix, jocuri și mai mult decât atât, pe ecranul de mari dimensiuni.

Sunet

Creat pentru audiţie

Experienţa de audiţie poate fi la fel de realistă ca cea de vizionare. ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă şi emoţionantă care pare că vă învăluie. Auziţi mult mai clar şi mai distinct muzica, dialogurile şi efectele surround, indiferent ce vizionaţi.

DSEE

Bucuraţi-vă de mai multe detalii indiferent de ceea ce ascultaţi. DSEE este o combinaţie de tehnologii audio care funcţionează împreună pentru a oferi constant un sunet clar şi bogat.

S-Force Front Surround

S-Force Front Surround procesează semnalele audio pentru a crea o experienţă audio captivantă. Procesarea directă multicanal asigură un sunet surround realist, clar şi puternic la 360°.

Tehnologie de sunet Clear Phase

Clear Phase reglează fin răspunsul în frecvenţă al boxelor televizorului pentru reproducerea mai cursivă şi mai echilibrată a tuturor frecvenţelor - sunete joase, medii şi înalte.

Exploraţi funcţiile modelului X91/X90

Clipuri video instructive

Clipuri video de instruire

Aveţi întrebări despre cum să vă configuraţi şi să vă utilizaţi televizorul? Sau despre modul de conectare cu alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii
Nu aţi mai întâlnit niciodată un astfel de televizor. Modelul sofisticat ultrasubţire, cu imagini 4K ce îţi taie răsuflarea, împodobeşte peretele precum o preţioasă operă de artă. 
 • Disponibil în dimensiuni de ecran de 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

 • Ultra HD 4K (3840 x 2160)

 • 4K Processor X1

 • Stil plutitor ultra-subţire

 • Android TV

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

 • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

 • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

 • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor