X85J

Peste un miliard de culori într-un design superb

Descoperiți culorile incredibile ale unui televizor HDR 4K care poate reproduce diferențele subtile între nuanțe. Culorile realiste și compatibilitatea 4K/120 cps vă oferă o experiență de divertisment fluidă și clară. 

TELEVIZOARE

X85J| Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

X85J Series
Imagine cu X85J| Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

108 cm (43”)

KD-43X85J

Preţ indisponibil

126 cm (50")

KD-50X85J

Preţ indisponibil

139 cm (55")

KD-55X85J

Preţ indisponibil

164 cm (65")

KD-65X85J

Preţ indisponibil

189 cm (75”)

KD-75X85J

Preţ indisponibil

215 cm (85'')

KD-85X85J

Preţ indisponibil

Culori uimitor de realiste

Peste un miliard de culori sunt aduse la viață prin tehnologia TRILUMINOS PRO™ și procesorul nostru 4K HDR X1™. Cu un contrast extrem, tot ceea ce priviți pare exact ca în viața reală.

Sunet multidimensional clar

Simțiți-vă înconjurat de un sunet clar și de înaltă calitate, provenind din mai multe dimensiuni, care vă va plasa direct în inima scenei.

Mii de filme și emisiuni, accesibile vocal.

Folosiți-vă vocea ca să găsiți rapid ce doriți să vizionați. Găsiți un anumit titlu doar rostindu-l. Sau căutați recomandări pe larg, spunând „arată-mi emisiuni TV de aventură SF".

Imagine arătând suportul cu 2 poziții
Suport flexibil, pentru orice poziționare a televizorului

Un suport versatil cu 2 poziții vă oferă posibilitatea de a alege între o instalare standard, care vă ajută să vă concentrați asupra imaginii, și o instalare în spații înguste, pentru rafturi mai mici.

Reciclați. Reînnoiți. Reduceți.

Televizoarele BRAVIA XR sunt concepute pentru a fi elegante și pentru a proteja mediul. Pentru cadrul TV-ului s-au folosit până la 30% materiale reciclabile, iar în componente s-a folosit SORPLAS, plasticul nostru reciclabil unic, cu o rată de reciclare de top, 89%.

Descoperiți mai multe funcții

Siglă tehnologie ajutătoare
Tehnologie ajutătoare pe Google TV

Televizoarele noastre oferă tehnologii pentru persoanele cu deficiențe de vedere, auz și mobilitate.

Specificaţii şi funcţii

Vedeți imagini incredibil de frumoase, pline de culori fidele realității, pe un televizor conceput să vă ajute să vă concentrați asupra acțiunii. Cu 4K/120 cps, vă veți delecta cu un divertisment mai fluid, mai clar și mai aproape de realitate.

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul