Salt la conţinut

X85C

Descoperiţi mai multe detalii

Experimentaţi tehnologia 4K de la Sony şi nu vă veţi mai întoarce la vechiul televizor. Aduceţi la viaţă divertismentul TV preferat cu detalii fine şi culori extraordinare. Exploraţi fără efort aplicaţii, jocuri şi o varietate tot mai mare de transmisii şi conţinut 4K de pe internet care vă aşteaptă.

TELEVIZOARE

X85C | LED | Ultra HD 4K | HDR | Televizor inteligent (Android TV)

X8505C / X8507C / X8508C / X8509C Series

Imagine cu X85C Ultra HD 4K cu Android TV

silverblack

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

7.100,73 LEI

Afişare 9 modele şi preţuri

Ascundere 9 modele şi preţuri

139 cm (55")

KD-55X8505C

Preț recomandat

7.100,73 LEI

139 cm (55")

KD-55X8507C

Preț recomandat

7.100,73 LEI

139 cm (55")

KD-55X8508C

Preț recomandat

7.100,73 LEI

139 cm (55")

KD-55X8509C

Preț recomandat

7.100,73 LEI

164 cm (65")

KD-65X8505C

Preț recomandat

11.093,18 LEI

164 cm (65")

KD-65X8507C

Preț recomandat

11.093,18 LEI

164 cm (65")

KD-65X8508C

Preț recomandat

11.093,18 LEI

164 cm (65")

KD-65X8509C

Preț recomandat

11.093,18 LEI

189 cm (75”)

KD-75X8505C

Preț recomandat

19.726,49 LEI

AEticheta energetică şi fişa produsului

9modele

Imagine

4K Processor X1 - Un singur cip schimbă totul

Bucuraţi-vă de claritate, culori şi contrast mai bune cu 4K Processor X1™

Puternicul 4K Processor X1 conferă imaginii calitate uimitoare, indiferent ce vizionaţi. Fiecare sursă este analizată şi convertită la o rezoluţie optimă 4K, de la transmisii TV, discuri Blu-ray Disc™ şi DVD-uri la clipuri 4K pe internet. Imagini 4K incredibile cu o claritate excepţională, culori realiste şi contrast uimitor.

Funcţie de îmbunătăţire dinamică a contrastului

Contrast

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului sporeşte luminozitatea părţilor luminoase de pe ecran, iar părţile întunecate sunt de un negru mai intens şi mai realist.

Afişaj TRILUMINOS

Afişaj TRILUMINOS

Unic pentru Sony, un display TRILUMINOS™ îmbogățește experiența dvs. de vizionare cu o paletă mai largă de culori și mai multe tonuri și nuanțe naturale.

X-Reality PRO 4K

X-Reality PRO 4K

Fiind rezultatul deceniilor de experienţă în procesare şi producţie video, motorul 4K X-Reality PRO măreşte şi optimizează fiecare cadru video pentru profunzime şi detalii reale.

Îmbunătăţiţi fiecare imagine la calitatea 4K

Indiferent ce vizionaţi, vizionaţi cu 4K autentic

Indiferent de sursă, fiecare pixel este convertit armonios prin cea mai puternică tehnologie 4K de procesare a imaginii. Scenele sunt analizate şi comparate cu o bază de date de imagini speciale pentru detalii realiste, indiferent de ceea ce vizionaţi.

X-Reality PRO 4K
Televizor convenţional
X-Reality PRO 4K
Televizor cu 4K Processor X1

Full HD

Tehnologie convenţională

X1

4K Processor X1 – Îmbunătăţire de precizie a detaliilor

4K Processor X1 oferă detalii realiste, folosind algoritmi noi precum Noise Crusher, Flat Area Detection şi Super Resolution. Aceste tehnologii avansate menţin împreună texturile naturale şi zgomotul redus a imaginilor şi conţinutul rafinat al fişierelor originale şi convertite.

Fiecare culoare prinde viaţă

O lume de culori naturale care îţi taie respiraţia

BRAVIA® vă aduce şi mai multe culori naturale – acum perfecţionate de puternicul procesor 4K X1™ şi tehnologia de organizare precisă a culorilor. Evidenţiaţi emoţia fiecărei scene cu nuanţe bogate şi intense de roşu, verde şi albastru. Veţi beneficia de asemenea de o gamă de culori mai ca extinsă niciodată, datorită afişajului unic TRILUMINOS de la Sony.

Cu TRILUMINOS
Fără TRILUMINOS

4K Processor X1 - Organizare precisă a culorilor

Organizarea cu precizie a culorilor oferită de 4K Processor X1 depăşeşte orice îmbunătăţire convenţională a culorilor, optimizându-le în timp real. Acesta asigură performanţă maximă de afişare şi controlul perfect al reprezentării fiecărei culori, pentru tonuri bogate şi naturale.

  • X1
  • Normal

Optimizează luminozitatea - cadru cu cadru

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului îmbunătăţeşte contrastul pentru orice conţinut vizionat

Procesorul 4K Processor X1 asigură optimizarea continuă a intervalului dinamic al luminozităţii ecranului, cadru cu cadru.

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului
Televizor convenţional
Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului
Televizor cu 4K Processor X1

Îmbunătăţire a contrastului dinamic - 4K Processor X1

Datorită îmbunătăţirii contrastului dinamic oferite de 4K Processor X1, amplitudinea luminozităţii este optimizată continuu, cadru cu cadru. Aceasta reglează nivelurile în funcţie de ce se întâmplă pe ecran.

Interval dinamic ridicat (HDR) compatibil

Acest televizor este compatibil cu HDR, iar cu un afişaj TRILUMINOS™, poate afişa o gamă de culori mult mai largă, un contrast mai puternic şi detalii îmbunătăţite.

Interval dinamic ridicat
INTERVAL DINAMIC RIDICAT
Interval dinamic ridicat
TEHNOLOGIE CONVENŢIONALĂ

Tot conţinutul 4K, indiferent de sursă

Acum puteţi explora o lume de divertisment 4K adevărat, la dvs. acasă. Compatibil cu cele mai recente standarde 4K, inclusiv VP9 şi HDMI pentru 50p/60p, vă puteţi bucura de toate conţinuturile preferate.

O lume de posibilităţi

Găsiţi toate tipurile de divertisment la care aţi putea visa, mai repede decât oricând. De la filme şi emisiuni TV la mii de aplicaţii, Android TV de la Sony vă aduce totul într-o clipă.

Sunet

Creat pentru audiţie

Experienţa de audiţie poate fi la fel de realistă ca cea de vizionare. ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă şi emoţionantă care pare că vă învăluie. Auziţi mult mai clar şi mai distinct muzica, dialogurile şi efectele surround, indiferent ce vizionaţi.

DSEE

Bucuraţi-vă de mai multe detalii indiferent de ceea ce ascultaţi. DSEE este o combinaţie de tehnologii audio care funcţionează împreună pentru a oferi constant un sunet clar şi bogat.

S-Force Front Surround

S-Force Front procesează semnalele audio pentru o experienţă de audiţie captivantă. Procesarea directă multicanal asigură un sunet surround clar la 360°.

Tehnologie de sunet Clear Phase

Clear Phase reglează fin răspunsul în frecvenţă al boxelor televizorului pentru reproducerea mai cursivă şi mai echilibrată a tuturor frecvenţelor - sunete joase, medii şi înalte.

Exploraţi toate funcţiile X85C

Clipuri video instructive

Clipuri video de instruire

Aveţi întrebări despre cum să vă configuraţi şi să vă utilizaţi televizorul? Sau despre modul de conectare cu alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii
Experimentaţi tehnologia 4K de la Sony şi nu vă veţi mai întoarce la vechiul televizor. Aduceţi la viaţă divertismentul TV preferat cu detalii fine şi culori extraordinare. Exploraţi fără efort aplicaţii, jocuri şi o varietate tot mai mare de transmisii şi conţinut 4K de pe internet care vă aşteaptă.
  • Disponibil în dimensiuni de ecran de 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

  • Ultra HD 4K (3840 x 2160)

  • 4K Processor X1

  • Afişaj TRILUMINOS

  • Android TV

Raport lăţime/înălţime
16:9
Afişaj Triluminos™
DA

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor