Salt la conţinut

X80C

Descoperiţi lumea televizoarelor 4K

Vizionaţi programele şi filmele cu de patru ori mai multe detalii decât la rezoluţia Full HD. Scenele sunt bine definite şi naturale cu 4K Processor X1, descoperiţi experienţe noi cu Android TV.

TELEVIZOARE

X80C | LED | Ultra HD 4K | Televizor inteligent (Android TV)

X8005C Series

Imagine cu X80C 4K cu Android TV

123 cm (49'')

KD-49X8005C

Preț recomandat

4.883,76 LEI

139 cm (55")

KD-55X8005C

Preț recomandat

6.217,75 LEI

AEticheta energetică şi fişa produsului

2modele

Imagine

4K Processor X1 - Un singur cip schimbă totul

Bucuraţi-vă de claritate, culori şi contrast mai bune cu 4K Processor X1

Puternicul 4K Processor X1 conferă imaginii calitate uimitoare, indiferent ce vizionaţi. Fiecare sursă este analizată şi convertită la o rezoluţie optimă 4K, de la transmisii TV, discuri Blu-ray Disc™ şi DVD-uri la clipuri 4K pe internet. Imagini 4K incredibile cu o claritate excepţională, culori realiste şi contrast uimitor.

Funcţie de îmbunătăţire dinamică a contrastului

Contrast

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului sporeşte luminozitatea părţilor luminoase de pe ecran, iar părţile întunecate sunt de un negru mai intens şi mai realist.

Organizarea cu precizie a culorilor

Culoare

Funcţia de organizare precisă a culorilor analizează independent fiecare scenă şi pixel, aplicând în mod dinamic nuanţa şi tonul perfect pentru culori bogate, naturale.

X-Reality PRO 4K

X-Reality PRO 4K

Fiind rezultatul deceniilor de experienţă în procesare şi producţie video, motorul 4K X-Reality PRO măreşte şi optimizează fiecare cadru video pentru profunzime şi detalii reale.

Îmbunătăţiţi fiecare imagine la calitatea 4K

Indiferent ce vizionaţi, vizionaţi cu 4K autentic

Indiferent de sursă, fiecare pixel este convertit armonios prin cea mai puternică tehnologie 4K de procesare a imaginii. Scenele sunt analizate şi comparate cu o bază de date de imagini speciale pentru detalii realiste, indiferent de ceea ce vizionaţi.

X-Reality PRO 4K
TELEVIZOR CONVENŢIONAL
X-Reality PRO 4K
TELEVIZOR CU 4K PROCESSOR X1

Full HD

Tehnologie convenţională

X1

4K Processor X1 – Îmbunătăţire de precizie a detaliilor

4K Processor X1 oferă detalii realiste, folosind algoritmi noi precum Noise Crusher, Flat Area Detection şi Super Resolution. Acestea menţin împreună texturile naturale, rafinate ale fişierelor originale şi convertite.

Fiecare culoare, îmbunătăţită

Vedeţi cele mai fidele nuanţe şi culori naturale în fiecare scenă. Funcţia de organizare precisă a culorilor analizează fiecare pixel pentru o imagine dinamică, realistă.

4K Processor X1 - Organizare precisă a culorilor

Organizarea cu precizie a culorilor depăşeşte orice îmbunătăţire convenţională a culorilor, optimizându-le în timp real. Acesta asigură performanţă maximă de afişare şi controlul perfect al reprezentării fiecărei culori.

  • X1
  • Normal

Optimizează luminozitatea - cadru cu cadru

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului îmbunătăţeşte contrastul pentru orice conţinut vizionat

Procesorul 4K Processor X1 asigură optimizarea continuă a intervalului dinamic al luminozităţii ecranului, cadru cu cadru.

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului
televizor convenţional
Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului
televizor cu 4K Processor X1

Îmbunătăţire a contrastului dinamic - 4K Processor X1

Datorită îmbunătăţirii contrastului dinamic oferite de 4K Processor X1, amplitudinea luminozităţii este optimizată continuu, cadru cu cadru. Aceasta reglează nivelurile în funcţie de ce se întâmplă pe ecran.

Tot conţinutul 4K, indiferent de sursă

Acum puteţi explora o lume de divertisment 4K autentic la dvs. acasă. BRAVIA poate reda de pe orice sursă, de la emisiuni TV şi filme 4K înregistrate pe discuri până la clipuri video online. Este compatibil cu ultimele standarde 4K – inclusiv VP9, HDMI pentru 50p/60p şi HEVC – pentru a vă putea bucura de orice conţinut oricând doriţi.

Servicii de redare în timp real 4K

HEVC este un nou standard pentru redarea în timp real a transmisiei video 4K, cu pierderi minime de calitate.

Compatibilitate între tehnologia 4K şi web

Cu suport pentru vp9, BRAVIA® permite redarea uşoară de pe pagini precum YouTube™.

Conectaţi-vă la 4K

Noul standard HDMI vă permite să vizionaţi în format 50P/60P detalii 4K cu mai mult realism şi emoţie.

O lume de posibilităţi

Găsiţi toate tipurile de divertisment la care aţi putea visa, mai repede decât oricând. De la filme şi emisiuni TV la mii de aplicaţii, Android TV de la Sony vă aduce totul într-o clipă.

Sunet

Creat pentru audiţie

Experienţa de audiţie poate fi la fel de realistă ca cea de vizionare. ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă şi emoţionantă care pare că vă învăluie. Auziţi mult mai clar şi mai distinct muzica, dialogurile şi efectele surround, indiferent ce vizionaţi.

DSEE este o combinaţie de tehnologii audio care funcţionează împreună pentru a oferi constant un sunet clar şi bogat.

S-Force Front procesează semnalele audio pentru o experienţă de audiţie captivantă. Procesarea directă multicanal asigură un sunet surround clar la 360°.

Clear Phase reglează fin răspunsul în frecvenţă al boxelor televizorului pentru reproducerea mai cursivă şi mai echilibrată a tuturor frecvenţelor - sunete joase, medii şi înalte.

Exploraţi toate funcţiile pe X80C

Clipuri video instructive

Clipuri video de instruire

Aveţi întrebări despre cum să vă configuraţi şi să vă utilizaţi televizorul? Sau despre modul de conectare cu alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii
Vedeţi cât de excelentă este experienţa de vizionare a filmelor şi pe televizor cu de patru ori mai multe detalii decât la rezoluţia Full HD. Procesorul avansat 4K Processor X1 face fiecare scenă mai clară şi mai realistă, astfel încât să descoperiţi noi experienţe cu Android TV.
  • Disponibil în dimensiuni de ecran de 123 cm (49''), 139 cm (55")

  • Ultra HD 4K (3840 x 2160)

  • 4K Processor X1

  • X-Reality PRO 4K

  • Android TV

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor