X70

Inteligent și simplu. Imagini și sunet superbe.

Prin combinarea culorilor realiste cu o claritate extraordinară, un sunet precis și un design superb, acest televizor inteligent 4K aduce la viață aplicații esențiale pentru divertisment. 

Cele mai importante 3 funcții
Culori mai vii, detalii 4K mai realiste
Culori mai vii, detalii 4K mai realiste

Cu un semnal 4K și mai clar, tot conținutul pe care îl vizionați este mai aproape de rezoluția 4K, plin de culoare și fidel realității.

O coloană sonoră mai clară și mai naturală cu Clear Audio
O coloană sonoră clară și naturală

Tehnologia Clear Audio+ optimizează sunetul astfel încât să auziți muzica și dialogurile cu o mai mare claritate și separare, pentru o experiență fidelă realității.

Design premium armonizat cu spațiul dvs.
Design rafinat pentru orice spațiu

Cadrul îngust dă televizorului un aspect rafinat, care se îmbină armonios cu orice mediu contemporan.

Culori mai vii, detalii 4K mai realiste

Cu un semnal 4K și mai clar, tot conținutul pe care îl vizionați este mai aproape de rezoluția 4K, plin de culoare și fidel realității.

Redescoperiţi fiecare detaliu în 4K

Cu X-Reality™ Pro 4K, imaginile sunt extinse prin conversie, având o claritate remarcabilă, mai apropiată de calitatea 4K reală. Imaginile sunt mai clare și sunt îmbunătățite în timp real, dezvăluind detalii suplimentare în ce privește cărțile și arhitectura bibliotecii.

Baloane care demonstrează gama cromatică extinsă a ecranului TRILUMINOS
Strălucirea vieții, înfățișată prin mai multe culori

Vedeți culori vii și reale peste tot în jurul dvs. Pentru a transforma culorile, afișajul TRILUMINOS apelează la o paletă cromatică mai largă, reproducând cu fidelitate fiecare umbră și nuanță de pe baloane.

Reveniți la cele mai importante funcții

O coloană sonoră clară și naturală

Tehnologia Clear Audio optimizează sunetul astfel încât să auziți muzica și dialogurile cu o mai mare claritate și separare, pentru o experiență fidelă realității.

Reglaj fin în fiecare clipă

Audiția poate fi la fel de realistă ca vizionarea. ClearAudio+ reglează automat sunetul pentru o experiență captivantă și emoționantă, care parcă vă învăluie. Indiferent ce vizionați, veți auzi mult mai clar și mai distinct muzica și dialogurile.

Reveniți la cele mai importante funcții

Design rafinat armonizat cu spațiul

Cadrul îngust dă televizorului un aspect rafinat, care se îmbină armonios cu orice mediu contemporan.

Imagine din unghi prezentând finisajul metalic superb
Un design superb

Rama subțire oferă acestui televizor un aspect luxos și rafinat. În plus, vă ajută să vă concentrați asupra imaginii, nu asupra televizorului.

Reveniți la cele mai importante funcții

Accesați YouTube™ instantaneu prin apăsarea unui singur buton de pe telecomandă
Accesaţi instantaneu YouTube™ cu un singur clic

Accesați direct YouTube și bucurați-vă de toate clipurile video preferate. Cu acest televizor Sony cu tehnologie LED și acces la YouTube, vizionarea clipurilor video este extrem de rapidă și am inclus un buton YouTube pe telecomandă pentru a simplifica răsfoirea.

Vizionaţi Netflix în HDR 4K

Vizionați acum Lost in Space la rezoluție 4K HDR, optând pentru abonamentul Netflix premium. Abonații se vor putea delecta cu mai multe materiale HDR în lunile viitoare.

Ecran TV pe care rulează un program Netflix la rezoluție 4K HDR
Împărtășirea momentelor speciale de pe smartphone pe ecranul televizorului
Un mod mai inteligent de a vă bucura de smartphone

Luați ce vă place pe smartphone sau pe unitatea USB și vizionați totul cu detalii frumoase pe ecranul mare al televizorului. Funcția Smart Plug and Play vă permite să distribuiți cu ușurință clipuri video, fotografii și muzică de pe mai multe dispozitive.

Funcție de accesibilitate
Accesibilitate la TV-urile LCD BRAVIA

Televizoarele noastre oferă tehnologii pentru persoanele cu deficiențe de vedere, auz și mobilitate.

Reveniți la cele mai importante funcții

Specificaţii şi funcţii

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor