Salt la conţinut

WE75

Descoperiţi culorile naturale

TELEVIZOARE

WE75 | LED | Full HD | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent

WE750 / WE753 / WE755 Series

Imagine cu WE75 Televizor Full HD cu HDR şi afişaj TRILUMINOS

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

2.689,40 LEI

Afişare 6 modele şi preţuri

Ascundere 6 modele şi preţuri

108 cm (43”)

KDL-43WE750

Preț recomandat

2.689,40 LEI

108 cm (43”)

KDL-43WE753

Preţ indisponibil

108 cm (43”)

KDL-43WE755

Preţ indisponibil

123 cm (49'')

KDL-49WE750

Preţ indisponibil

123 cm (49'')

KDL-49WE753

Preţ indisponibil

123 cm (49'')

KDL-49WE755

Preț recomandat

3.123,80 LEI

A+Eticheta energetică şi fişa produsului

6modele

Principalele funcţii

AFIŞAJ TRILUMINOS™

Strălucirea cotidiană, înfățișată prin mai multe culori

Vedeţi culori vii şi reale peste tot în jurul dvs. Afişajul TRILUMINOS apelează la o paletă cromatică mai largă, reproducând cu fidelitate fiecare nuanţă şi tonalitate ale petalelor unei flori.

Interval dinamic ridicat

Lumini strălucitoare, texturi superbe

Interval dinamic ridicat

Cu intervalul dinamic ridicat (HDR), sunt păstrate detaliile care se pierd în zonele cele mai întunecate și luminoase, rezultând o imagine mult mai dinamică. Vedeți texturile strălucirii aripii avionului și reflexiile luminii solare pe fuzelaj.

Redescoperiţi fiecare detaliu

X-Reality™ PRO

Procesarea X-Reality PRO convertește ascendent toți pixelii pentru claritate mare. Toate scenele sunt analizate și raportate la baza de imagini pentru rafinarea imaginilor și reducerea zgomotului. Clădirile și bărcile sunt optimizate cu extra detalii.

X-Reality™ PRO
Full High Definition

Mai multă claritate, mai multe detalii, mai incredibil

Full High Definition

Pe acest televizor Full HD veți vedea detalii și texturi splendide. Tot ce vizionați este rafinat pentru a se asigura un nivel minim de zgomot și un impact maxim. Vedeți diferența privind clădirile și peisajele marine.

Creat pentru audiţie

ClearAudio+

Audițiile pot fi la fel de realiste ca vizionarea. ClearAudio+ reglează fin sunetul TV-ului pentru o experiență captivantă și emoționantă, care parcă vă învăluie. Indiferent ce vizionați, veți auzi mult mai clar și mai distinct muzica și dialogurile.

ClearAudio+

Vedeți mai multe imagini și mai puține fire

Vizionaţi fără a vi se distrage atenţia. Cadrul subţire cu finisaj de aluminiu vă menţine concentrarea doar asupra ecranului. Cablurile din spate şi din faţă sunt ascunse într-un suport pentru un aspect curat şi ordonat.

Accesaţi instantaneu YouTube™ cu un singur clic

Intrați direct pe YouTube pentru a vă delecta cu toate videoclipurile preferate. Am făcut YouTube să funcționeze mai rapid ca oricând pe acest televizor pregătit pentru internet și am dotat telecomanda cu un buton YouTube pentru navigare simplă.

Clipuri video instructive

Clipuri video de instruire

Aveți întrebări despre cum să vă configurați și să vă folosiți televizorul? Sau despre cum să-l conectați la alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii
Vedeţi diferenţa cu ajutorul imaginilor Full HD uimitor de detaliate, îmbunătăţite prin magia tehnologiei de conversie extinsă X-Reality PRO™ şi prin culorile naturale ale afişajului TRILUMINOS™. Şi, graţie accesului printr-un singur buton la YouTube, veţi putea găsi tot divertismentul de care aveţi nevoie într-o clipă. Specificaţiile complete vor fi disponibile în curând.
  • Disponibil în dimensiuni de ecran de 108 cm (43”), 123 cm (49'')

  • D5_HDR

    Interval dinamic ridicat

  • Rezoluţie Full HD (1920 x 1080)

  • Afişaj TRILUMINOS™

  • X-Reality™ PRO

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor