WD75

Imagini superioare cu stil potrivit

O calitate a imaginii care depăşeşte Full HD. Acces simplu la o lume de filme, emisiuni TV şi aplicaţii. Si un design subţire, elegant. Nu vă uitaţi la televizor pur şi simplu - faceţi asta cu stil.

80 cm (32")

KDL-32WD757

Preț recomandat

2.307,19 LEI

Principalele funcţii
Înaltă definiţie cu un plus de strălucire

Full High Definition

Experimentaţi calitatea uimitoare a imaginii noastre Full HD. Motorul de procesare unic X-Reality PRO™ de la Sony curăță și rafinează imaginile pentru o vizualizare incredibil de detaliată. Chiar şi conținutul redat la rezoluție mică este îmbunătățit cu X-Reality PRO™ pentru a oferi o imagine de la Sony, care să însufleţească tot ce urmăriţi. 

X-Reality PRO
Redescoperiţi fiecare detaliu

Procesarea imaginii X-Reality PRO™ converteşte pixelii pentru claritate. Pe măsură ce cadrele sunt analizate, fiecare scenă este potrivită cu baza noastră specială de date de imagini pentru a rafina imaginile și a reduce zgomotul.

Arată bine oriunde

Acesta este un televizor care nu domină spațiul de locuit – îl îmbunătățește. Perfect pentru montarea pe perete, acesta este proiectat pentru a economisi spațiu și a completa orice cameră.

Găsiți mai multe tipuri de divertisment care vă plac

Fie că doriți să redescoperiţi un film favorit sau, pur și simplu, să urmăriţi un videoclip de pe YouTube, cu un televizor Sony posibilitățile sunt nelimitate.

Wi-Fi certified
Nu sunt necesare cabluri

Nu este nevoie să găsiţi un cablu de reţea. Redaţi în timp real prin intermediul Wi-Fi întregul divertisment preferat, de la filme la muzică, şi uitaţi de aglomerarea de cabluri.

Oglindirea ecranului
Conţinutul de pe smartphone pe ecranul mare

Oglindirea ecranului vă permite să vă bucuraţi de conținutul și aplicațiile din smartphone-ul dvs. pe televizorul Sony. Supradimensionaţi toate amintirile dvs. și bucurați-vă de ele pe ecranul de dimensiuni mari împreună cu familia și prietenii.

Photo Sharing Plus
Partajaţi imaginile cu uşurinţă

Photo Sharing Plus este cea mai ușoară cale de partajare a fotografiilor și videoclipurilor pe ecrane mari. Copiaţi fotografiile preferate de pe televizor atunci când prietenii vă împărtăşesc momentele speciale — utilizând până la 10 dispozitive.

Specificaţii şi funcţii

O calitate a imaginii care depăşeşte Full HD. Acces simplu la o lume de filme, emisiuni TV şi aplicaţii. Si un design subţire, elegant. Nu vă uitaţi la televizor pur şi simplu - faceţi asta cu stil.
  • Disponibil în dimensiuni de ecran de 80 cm (32")

  • Rezoluţie Full HD (1920 x 1080)

  • X-Reality PRO™

  • YouTube™ şi multe altele

  • Design subţire

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor