WD65

Divertisment Full HD pentru toţi

Acesta este divertismentul. Accesați o lume a filmelor, televiziunii și aplicațiilor, bucurați-vă în fiecare moment de o calitate a imaginii cu mult peste Full HD. Completate de o coloană sonoră dinamică.

TELEVIZOARE

WD65 | LED | Full HD | Televizor inteligent

WD650 / WD655 Series

Imagine cu WD65 | LED | Full HD | Televizor inteligent

Afişare 4 modele şi preţuri

Ascundere 4 modele şi preţuri

102 cm (40")

KDL-40WD650

Preţ indisponibil

102 cm (40")

KDL-40WD655

Preţ indisponibil

121 cm (48”)

KDL-48WD650

Preţ indisponibil

121 cm (48”)

KDL-48WD655

Preţ indisponibil

A+Eticheta energetică şi fişa produsului

2modele

Principalele funcţii

Înaltă definiţie cu un plus de strălucire

Full High Definition

Experimentaţi calitatea uimitoare a imaginii noastre Full HD. Motorul de procesare unic X-Reality PRO de la Sony curăță și rafinează imaginile pentru o vizualizare incredibil de detaliată. Chiar şi conținutul redat la rezoluție mică este îmbunătățit cu X-Reality PRO pentru a oferi o imagine care să însufleţească tot ce urmăriţi.

X-Reality PRO

Redescoperiţi fiecare detaliu

Procesarea imaginii X-Reality PRO converteşte pixelii pentru claritate. Pe măsură ce cadrele sunt analizate, fiecare scenă este potrivită cu baza noastră specială de date de imagini pentru a rafina imaginile și a reduce zgomotul. 

Subţire şi perfecţionat

Cu un profil subțire, acest televizor se integrează perfect în spațiul dvs. de locuit. Este perfect pentru montarea pe perete în timp ce rama acestuia discretă şi îngustă pune ferm focalizarea pe imagine, nu pe ramă.

  • Stil subţire
  • Potrivit stilului dvs. de viață

Găsiți mai multe tipuri de divertisment care vă plac

Fie că doriți să redescoperiţi un film favorit sau, pur și simplu, să urmăriţi un videoclip de pe YouTube, cu un televizor Sony posibilitățile sunt nelimitate.

Photo Sharing Plus

Partajaţi imaginile cu uşurinţă

Photo Sharing Plus este cea mai ușoară cale de partajare a fotografiilor și videoclipurilor pe ecrane mari. Copiaţi fotografiile preferate de pe televizor atunci când prietenii vă împărtăşesc momentele speciale — utilizând până la 10 dispozitive.

Oglindirea ecranului

Conţinutul de pe smartphone pe ecranul mare

Oglindirea ecranului vă permite să vă bucuraţi de conținutul și aplicațiile din smartphone-ul dvs. pe televizorul Sony. Supradimensionaţi toate amintirile dvs. și bucurați-vă de ele pe ecranul de dimensiuni mari împreună cu familia și prietenii.

Redare de pe USB

Redare prin USB

Redaţi muzică, clipuri video şi colecţiile de fotografii pe televizor graţie redării multiformat excelente de pe USB. Datorită compatibilităţii cu o gamă largă de codecuri, vă puteţi bucura de versatilitatea supremă. Conectaţi şi puteţi începe.

Specificaţii şi funcţii
Descoperiţi filme, seriale TV şi aplicaţii şi bucuraţi-vă de fiecare clipă la o calitatea a imaginii cu o claritate deosebită. În plus, coloana sonoră amplă şi dinamică dă viaţă divertismentului.
  • Disponibil în dimensiuni de ecran de 102 cm (40"), 121 cm (48”)

  • Rezoluţie Full HD (1920 x 1080)

  • X-Reality PRO

  • YouTube™ şi multe altele

  • Wi-Fi® încorporat

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor