Salt la conţinut

W75C

Un lux esenţial, subţire şi elegant

Adăugaţi valoare experienţei de vizionare cu o calitate senzaţională Full HD a imaginii şi un design extrem de subţire. Bucuraţi-vă de o experienţă TV mai inteligentă, cu acces uşor şi intuitiv la o lume fascinantă de aplicaţii, jocuri, filme, clipuri video de pe Internet şi multe altele.

TELEVIZOARE

W75C | LED | Full HD | Televizor inteligent (Android TV)

W755C / W756C Series

Imagine cu W75C Full HD cu Android TV™

silverblack

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

3.473,61 LEI

Afişare 6 modele şi preţuri

Ascundere 6 modele şi preţuri

108 cm (43”)

KDL-43W755C

Preț recomandat

3.473,61 LEI

108 cm (43”)

KDL-43W756C

Preț recomandat

3.473,61 LEI

126 cm (50")

KDL-50W755C

Preț recomandat

3.991,26 LEI

126 cm (50")

KDL-50W756C

Preț recomandat

3.991,26 LEI

139 cm (55")

KDL-55W755C

Preț recomandat

4.633,86 LEI

139 cm (55")

KDL-55W756C

Preț recomandat

4.633,86 LEI

A+Eticheta energetică şi fişa produsului

6modele

Vedeţi cât de bine poate să arate un televizor

Cu tehnologiile avansate care fac ca tot ceea ce vizionaţi să fie mai clar, mai cursiv şi mai realist, televizorul BRAVIA® oferă o experienţă cu adevărat inedită.

Redescoperiţi fiecare detaliu

Detalii uimitoare indiferent ce vizionaţi

Fiecare pixel este îmbunătăţit splendid cu tehnologia puternică de procesare a imaginii de la Sony. Părţi individuale ale fiecărei scene sunt analizate şi comparate cu o bază de date specială cu imagini. Reducerea zgomotului asigurată de tehnologia X-Reality PRO elimină diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice şi digitale, de pe DVD-uri şi discurile Blu-ray Disc™ şi chiar şi din fotografiile digitale.

Tehnologia Motionflow XR

Mişcare mai fluidă şi mai naturală

Indiferent ce vizionaţi, vă veţi bucura de o afişare extrem de cursivă a secvenţelor de acţiune cu mişcare rapidă cu tehnologia Motionflow XR.

O lume de posibilităţi

Găsiţi toate tipurile de divertisment la care aţi putea visa, mai repede decât oricând. De la filme şi emisiuni TV la mii de aplicaţii, Android TV de la Sony vă aduce totul într-o clipă.

Vedeţi totul pe televizorul dvs.

Partajaţi în mod wireless fotografii, clipuri video şi multe altele într-o clipă cu NFC şi conectivitatea MHL.

NFC

Conectaţi prin NFC

Oglindiţi în sistem wireless dispozitivul mobil Xperia™ pe televizorul BRAVIA® cu conectarea printr-o atingere prin NFC.

MHL

Fotografii şi clipuri video de pe smartphone

Fotografiile şi clipurile video de pe smartphone pot fi afişate la calitate Full HD, datorită conectivităţii MHL.

TV SideView

Vizionare optimizată cu TV SideView

Găsiţi, înregistraţi şi discutaţi despre emisiunile TV preferate utilizând SideView. Această aplicaţie inteligentă vă permite să controlaţi televizorul şi să căutaţi programele emisiunilor cu ajutorul smartphone-ului.

Creat pentru audiţie

Experienţa de audiţie poate fi la fel de realistă ca cea de vizionare. ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă şi emoţionantă care pare că vă învăluie. Auziţi mult mai clar şi mai distinct muzica, dialogurile şi efectele surround, indiferent ce vizionaţi.

DSEE

Bucuraţi-vă de mai multe detalii indiferent de ceea ce ascultaţi. DSEE este o combinaţie de tehnologii audio care funcţionează împreună pentru a oferi constant un sunet clar şi bogat.

S-Force Front Surround

S-Force Front procesează semnalele audio pentru o experienţă de audiţie captivantă. Procesarea directă multicanal asigură un sunet surround clar la 360°.

Tehnologie de sunet Clear Phase

Clear Phase reglează fin răspunsul în frecvenţă al boxelor televizorului pentru reproducerea mai cursivă şi mai echilibrată a tuturor frecvenţelor - sunete joase, medii şi înalte.

Exploraţi toate funcţiile W75C

Clipuri video instructive

Clipuri video de instruire

Aveţi întrebări despre cum să vă configuraţi şi să vă utilizaţi televizorul? Sau despre modul de conectare cu alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii
Adăugaţi valoare experienţei de vizionare cu o calitate senzaţională Full HD a imaginii şi un design extrem de subţire. Bucuraţi-vă de o experienţă TV mai inteligentă, cu acces uşor şi intuitiv la o lume fascinantă de aplicaţii, jocuri, filme, clipuri video de pe Internet şi multe altele.
  • Disponibil în dimensiuni de ecran de 108 cm (43”), 126 cm (50"), 139 cm (55")

  • Rezoluţie Full HD (1920 x 1080)

  • X-Reality PRO

  • Android TV

  • One-Flick Entertainment

Tip de iluminare din spate
Edge LED
Raport lăţime/înălţime
16:9

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor