SD85

Lăsaţi-vă captivat de forma curbată

Vedeţi cum divertismentul preferat prinde viaţă în jurul dvs. în imagini HDR 4K uimitoare. Ecranul nostru curbat discret vă aducă o experienţă de vizionare captivantă, indiferent de ceea ce vizionaţi.

TELEVIZOARE

SD85 | LED | Ultra HD 4K | HDR | Televizor inteligent (Android TV) | Ecran curbat

SD8505 Series

Imagine cu SD85 HDR 4K cu ecran curbat şi Android TV

139 cm (55")

KD-55SD8505

Preț recomandat

7.104,30 LEI

164 cm (65")

KD-65SD8505

Preț recomandat

10.507,70 LEI

AEticheta energetică şi fişa produsului

2modele

Caracteristici principale

Descoperiţi detaliile cu 4K HDR

Interval dinamic ridicat 4K

Pentru cea mai bună calitate a imaginii, acest televizor combină strălucirea clarităţii 4K cu luminozitatea, culoarea și detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre întunecate și lumina soarelui sunt acum pline de claritate și de detaliu. 

4K PROCESSOR X1™

Magia 4K în fiecare scenă

Motorul avansat de procesare a imaginii efectuează mii de ajustări în fiecare secundă pentru a îmbunătăţi rezoluţia, culoarea și luminozitatea, ducând fiecare scenă la intensitatea 4K și peste.  

Claritate 4K

Claritate 4K

Claritatea imaginilor este îmbunătăţită și rafinată în timp real, utilizând reducerea zgomotului avansată, tehnologia de îmbunătăţire a detaliilor şi de conversie extinsă pentru a obţine o claritate remarcabilă.

Culoare 4K

Culoare 4K 

Culorile sunt la fel de bogate și vii ca şi cele din natură datorită afişajului TRILUMINOS™ și tehnologiei avansate de procesare a culorilor.

Contrast 4K

Contrast 4K

Experimentați mai multă viață, mai multă textură şi mai multă energie în fiecare scenă cu zone mai luminoase, culori închise mai profunde și o mai mare gradație de tonuri naturale.

Vă prezentăm forma noastră curbată perfectă 

Ecranul nostru curbat este conceput cu măiestrie pentru o curbă discretă, naturală, creând îmbinarea perfectă dintre efectul captivant şi confortul la vizionare. 

 • Stil subţire
 • Stil de vizionare
 • Potrivit stilului dvs. de viață 

O lume de posibilităţi

Găsiţi toate tipurile de divertisment la care aţi putea visa, mai repede decât oricând. De la filme şi emisiuni TV la mii de aplicaţii, Android TV de la Sony vă aduce totul într-o clipă.

TV-urile noastre 4K Android 2016 sunt recomandate de Netflix

Netflix vă simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. Cele recomandate de Netflix vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.

Televizor recomandat de Netflix
Clipuri video instructive

Clipuri video de instruire

Aveţi întrebări despre cum să vă configuraţi şi să vă utilizaţi televizorul? Sau despre modul de conectare cu alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii
Vedeţi cum divertismentul preferat prinde viaţă în jurul dvs. în imagini 4K uimitoare. Ecranul nostru curbat discret vă aducă o experienţă de vizionare captivantă, indiferent de ceea ce vizionaţi.
 • Disponibil în dimensiuni de ecran de 139 cm (55"), 164 cm (65")

 • Interval dinamic ridicat 4K

 • 4K Processor X1

 • Afişaj TRILUMINOS

 • Android TV

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

 • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

 • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

 • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor