Salt la conţinut

S85C

Perfecţiune curbată captivantă

Este tot ce aţi visat şi mult mai mult. Divertismentul prinde viaţă, înconjurându-vă cu imagini de calitate 4K incredibilă, transmise pe un ecran de televizor subţire, cu contururi fine.

TELEVIZOARE

S85C | LED | Ultra HD 4K | HDR | Televizor inteligent (Android TV) | Ecran curbat

S8505C Series

Imagine cu S85C Ultra HD 4K cu ecran curbat şi Android TV

139 cm (55")

KD-55S8505C

Preț recomandat

7.887,97 LEI

164 cm (65")

KD-65S8505C

Preț recomandat

11.834,14 LEI

AEticheta energetică şi fişa produsului

2modele

Design

Este o revelaţie

Pentru o experienţă captivantă care trebuie văzută pentru a fi crezută, seria S85C este o experienţă de vizionare nemaiîntâlnită.

Curbura perfectă

Ecranul curbat al seriei S85C dispune de o curbă fină, naturală, pentru o armonie perfectă între efectul captivant şi confort.

 • Vizionare confortabilă
 • Vizionare perfectă

Imagine

4K Processor X1 - Un singur cip schimbă totul

Bucuraţi-vă de claritate, culori şi contrast mai bune cu 4K Processor X1

4K Processor X1 oferă calitate uimitoare a imaginii, indiferent ce vizionaţi. Fiecare sursă este analizată şi convertită la rezoluţia 4K optimă, de la transmisii TV, discuri Blu-ray Disc™ şi DVD-uri la clipuri video 4K de pe Internet. Imagini 4K incredibile cu claritate excepţională, culori realiste şi contrast uimitor.

Funcţie de îmbunătăţire a detaliilor

Claritate

Funcţia de îmbunătăţire cu precizie a detaliilor reduce zgomotul şi intensifică detaliile în tot ceea ce vizionaţi, indiferent de sursă, pentru o imagine mai bine definită şi mai clară.

Organizarea cu precizie a culorilor

Culoare

Funcţia de organizare precisă a culorilor analizează independent fiecare scenă şi pixel, aplicând în mod dinamic nuanţa şi tonul perfect pentru culori bogate, naturale.

Funcţie de îmbunătăţire dinamică a contrastului

Contrast

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului sporeşte luminozitatea părţilor luminoase de pe ecran, iar părţile întunecate sunt de un negru mai intens şi mai realist.

Îmbunătăţiţi fiecare imagine la calitatea 4K

Indiferent ce vizionaţi, vizionaţi cu 4K autentic

Indiferent de sursă, fiecare pixel este convertit armonios prin cea mai puternică tehnologie 4K de procesare a imaginii. Scenele sunt analizate şi comparate cu o bază de date de imagini speciale pentru detalii realiste, indiferent de ceea ce vizionaţi.

X-Reality PRO 4K
TELEVIZOR CONVENŢIONAL
X-Reality PRO 4K
TELEVIZOR CU 4K PROCESSOR X1

Full HD

Tehnologie convenţională

X1

4K Processor X1 – Îmbunătăţire de precizie a detaliilor

4K Processor X1 oferă detalii realiste, folosind algoritmi noi precum Noise Crusher, Flat Area Detection şi Super Resolution. Acestea menţin împreună texturile naturale, rafinate ale fişierelor originale şi convertite.

Fiecare culoare prinde viaţă

O lume de culori naturale care îţi taie respiraţia

BRAVIA® vă aduce şi mai multe culori naturale – acum perfecţionate de puternicul 4K Processor X1 şi tehnologia de organizare precisă a culorilor. Evidenţiaţi emoţia fiecărei scene cu nuanţe bogate şi intense de roşu, verde şi albastru. Veţi beneficia de asemenea de o gamă de culori mai ca extinsă niciodată, datorită afişajului unic TRILUMINOS de la Sony.

Cu TRILUMINOS
Fără TRILUMINOS

4K Processor X1 - Organizare precisă a culorilor

Organizarea cu precizie a culorilor depăşeşte orice îmbunătăţire convenţională a culorilor, optimizându-le în timp real. Acesta asigură performanţă maximă de afişare şi controlul perfect al reprezentării fiecărei culori.

 • X1
 • Normal

Optimizează luminozitatea - cadru cu cadru

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului îmbunătăţeşte contrastul pentru orice conţinut vizionat

Procesorul 4K Processor X1 asigură optimizarea continuă a intervalului dinamic al luminozităţii ecranului, cadru cu cadru.

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului
televizor convenţional
Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului
televizor cu 4K Processor X1

Îmbunătăţire a contrastului dinamic - 4K Processor X1

Datorită îmbunătăţirii contrastului dinamic oferite de 4K Processor X1, amplitudinea luminozităţii este optimizată continuu, cadru cu cadru. Aceasta reglează nivelurile în funcţie de ce se întâmplă pe ecran.

Interval dinamic ridicat (HDR) compatibil

Acest televizor este compatibil cu HDR, iar cu un afişaj TRILUMINOS™, poate afişa o gamă de culori mult mai largă, un contrast mai puternic şi detalii îmbunătăţite.

Interval dinamic ridicat
INTERVAL DINAMIC RIDICAT
Interval dinamic ridicat
TEHNOLOGIE CONVENŢIONALĂ

Tot conţinutul 4K, indiferent de sursă

Acum puteţi explora o lume de divertisment 4K adevărat, la dvs. acasă. Compatibil cu cele mai recente standarde 4K, inclusiv VP9 şi HDMI pentru 50p/60p, vă puteţi bucura de toate conţinuturile preferate.

Servicii de redare în timp real 4K

HEVC este un nou standard pentru redarea în timp real a transmisiei video 4K, cu pierderi minime de calitate.

Compatibilitate între tehnologia 4K şi web

Cu suport pentru vp9, BRAVIA® permite redarea uşoară de pe pagini precum YouTube™.

Conectaţi-vă la 4K

Noul standard HDMI vă permite să vizionaţi în format 50P/60P detalii 4K cu mai mult realism şi emoţie.

O lume de posibilităţi

Găsiţi toate tipurile de divertisment la care aţi putea visa, mai repede decât oricând. De la filme şi emisiuni TV la mii de aplicaţii, Android TV de la Sony vă aduce totul într-o clipă.

Sunet

Creat pentru audiţie

Experienţa de audiţie poate fi la fel de realistă ca cea de vizionare. ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă şi emoţionantă care pare că vă învăluie. Auziţi mult mai clar şi mai distinct muzica, dialogurile şi efectele surround, indiferent ce vizionaţi.

DSEE este o combinaţie de tehnologii audio care funcţionează împreună pentru a oferi constant un sunet clar şi bogat.

S-Force Front procesează semnalele audio pentru o experienţă de audiţie captivantă. Procesarea directă multicanal asigură un sunet surround clar la 360°.

Clear Phase reglează fin răspunsul în frecvenţă al boxelor televizorului pentru reproducerea mai cursivă şi mai echilibrată a tuturor frecvenţelor - sunete joase, medii şi înalte.

Exploraţi toate funcţiile S85C

Clipuri video instructive

Clipuri video de instruire

Aveţi întrebări despre cum să vă configuraţi şi să vă utilizaţi televizorul? Sau despre modul de conectare cu alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii
Este tot ce aţi visat şi mult mai mult. Divertismentul prinde viaţă, înconjurându-vă cu imagini de calitate 4K incredibilă, transmise pe un ecran de televizor subţire, cu contururi fine.
 • Disponibil în dimensiuni de ecran de 139 cm (55"), 164 cm (65")

 • Ecran curbat captivant

 • Ultra HD 4K (3840 x 2160) ce oferă de 4 ori mai multe detalii decât formatul Full HD

 • 4K Processor X1 creşte claritatea şi optimizează fiecare scenă

 • Android TV vă aduce aplicaţiile şi conţinuturile pe care le iubiţi

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

 • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

 • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

 • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor