Salt la conţinut

S80C

Claritate superbă pe ecran curbat

Plasaţi-vă în mijlocul acţiunii cu ajutorul unui ecran curbat optim, de ultimă generaţie care vă oferă detalii 4K bogate şi o experienţă de vizionare extrem de captivantă.

TELEVIZOARE

S80C | LED | Ultra HD 4K | Televizor inteligent (Android TV) | Ecran curbat

S8005C Series

Imagine cu S80C Ultra HD 4K cu ecran curbat şi Android TV

139 cm (55")

KD-55S8005C

Preț recomandat

7.449,50 LEI

164 cm (65")

KD-65S8005C

Preț recomandat

10.957,22 LEI

AEticheta energetică şi fişa produsului

2modele

Design

Este o revelaţie

Pentru o experienţă captivantă care trebuie văzută pentru a fi crezută, seria S80C este o experienţă de vizionare nemaiîntâlnită.

Curbura perfectă

Ecranul curbat al seriei S80C dispune de o curbă fină, naturală, pentru o armonie perfectă între efectul captivant şi confort.

 • Vizionare confortabilă
 • Vizionare perfectă

Imagine

4K Processor X1 - Un singur cip schimbă totul

Bucuraţi-vă de claritate, culori şi contrast mai bune cu 4K Processor X1

4K Processor X1 oferă calitate uimitoare a imaginii, indiferent ce vizionaţi. Fiecare sursă este analizată şi convertită la rezoluţia 4K optimă, de la transmisii TV, discuri Blu-ray Disc™ şi DVD-uri la clipuri video 4K de pe Internet. Imagini 4K incredibile cu claritate excepţională, culori realiste şi contrast uimitor.

Funcţie de îmbunătăţire a detaliilor

Claritate

Funcţia de îmbunătăţire cu precizie a detaliilor reduce zgomotul şi intensifică detaliile în tot ceea ce vizionaţi, indiferent de sursă, pentru o imagine mai bine definită şi mai clară.

Organizarea cu precizie a culorilor

Culoare

Funcţia de organizare precisă a culorilor analizează independent fiecare scenă şi pixel, aplicând în mod dinamic nuanţa şi tonul perfect pentru culori bogate, naturale.

Funcţie de îmbunătăţire dinamică a contrastului

Contrast

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului sporeşte luminozitatea părţilor luminoase de pe ecran, iar părţile întunecate sunt de un negru mai intens şi mai realist.

Îmbunătăţiţi fiecare imagine la calitatea 4K

Indiferent ce vizionaţi, vizionaţi cu 4K autentic

Indiferent de sursă, fiecare pixel este convertit armonios prin cea mai puternică tehnologie 4K de procesare a imaginii. Scenele sunt analizate şi comparate cu o bază de date de imagini speciale pentru detalii realiste, indiferent de ceea ce vizionaţi.

X-Reality PRO 4K
TELEVIZOR CONVENŢIONAL
X-Reality PRO 4K
TELEVIZOR CU 4K PROCESSOR X1

Full HD

Tehnologie convenţională

X1

4K Processor X1 – Îmbunătăţire de precizie a detaliilor

4K Processor X1 oferă detalii realiste, folosind algoritmi noi precum Noise Crusher, Flat Area Detection şi Super Resolution. Acestea menţin împreună texturile naturale, rafinate ale fişierelor originale şi convertite.

Fiecare culoare, îmbunătăţită

Vedeţi cele mai fidele nuanţe şi culori naturale în fiecare scenă. Funcţia de organizare precisă a culorilor analizează fiecare pixel pentru o imagine dinamică, realistă.

4K Processor X1 - Organizare precisă a culorilor

Organizarea cu precizie a culorilor depăşeşte orice îmbunătăţire convenţională a culorilor, optimizându-le în timp real. Acesta asigură performanţă maximă de afişare şi controlul perfect al reprezentării fiecărei culori.

 • X1
 • Normal

Optimizează luminozitatea - cadru cu cadru

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului îmbunătăţeşte contrastul pentru orice conţinut vizionat

Procesorul 4K Processor X1 asigură optimizarea continuă a intervalului dinamic al luminozităţii ecranului, cadru cu cadru.

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului
televizor convenţional
Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului
televizor cu 4K Processor X1

Îmbunătăţire a contrastului dinamic - 4K Processor X1

Datorită îmbunătăţirii contrastului dinamic oferite de 4K Processor X1, amplitudinea luminozităţii este optimizată continuu, cadru cu cadru. Aceasta reglează nivelurile în funcţie de ce se întâmplă pe ecran.

Tot conţinutul 4K, indiferent de sursă

Acum puteţi explora o lume de divertisment 4K adevărat, la dvs. acasă. Compatibil cu cele mai recente standarde 4K, inclusiv VP9 şi HDMI pentru 50p/60p, vă puteţi bucura de toate conţinuturile preferate.

O lume de posibilităţi

Găsiţi toate tipurile de divertisment la care aţi putea visa, mai repede decât oricând. De la filme şi emisiuni TV la mii de aplicaţii, Android TV de la Sony vă aduce totul într-o clipă.

Sunet

Creat pentru audiţie

Experienţa de audiţie poate fi la fel de realistă ca cea de vizionare. ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă şi emoţionantă care pare că vă învăluie. Auziţi mult mai clar şi mai distinct muzica, dialogurile şi efectele surround, indiferent ce vizionaţi.

DSEE este o combinaţie de tehnologii audio care funcţionează împreună pentru a oferi constant un sunet clar şi bogat.

S-Force Front procesează semnalele audio pentru o experienţă de audiţie captivantă. Procesarea directă multicanal asigură un sunet surround clar la 360°.

Clear Phase reglează fin răspunsul în frecvenţă al boxelor televizorului pentru reproducerea mai cursivă şi mai echilibrată a tuturor frecvenţelor - sunete joase, medii şi înalte.

Exploraţi toate funcţiile S80C

Clipuri video instructive

Clipuri video de instruire

Aveţi întrebări despre cum să vă configuraţi şi să vă utilizaţi televizorul? Sau despre modul de conectare cu alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii
 • Disponibil în dimensiuni de ecran de 139 cm (55"), 164 cm (65")

 • Ecran curbat captivant

 • Ultra HD 4K (3840 x 2160) ce oferă de 4 ori mai multe detalii decât formatul Full HD

 • 4K Processor X1 creşte claritatea şi optimizează fiecare scenă

 • Android TV vă aduce aplicaţiile şi conţinuturile pe care le iubiţi

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

 • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

 • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

 • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor