BRAVIA XR MASTER Series A90J

OLED redefinit cu strălucire absolută și inteligență umană

Vedeți cel mai bun televizor OLED al nostru, bazat pe revoluționarul Cognitive Processor XR™. Contrast de neegalat, luminozitate extremă și un negru pur, într-un design captivant, grație ramei fluide.

TELEVIZOARE

A90J | BRAVIA XR | MASTER Series | OLED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Google TV)

A90J Series
Imagine cu A90J | BRAVIA XR | MASTER Series | OLED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Google TV)

139 cm (55")

XR-55A90J

Preţ indisponibil

164 cm (65")

XR-65A90J

Preţ indisponibil

210 cm (83")

XR-83A90J

Preţ indisponibil

Fiți primul care aude despre toată tehnologia interesantă din spatele celor mai noi televizoare BRAVIA și aflați din timp toate anunțurile legate de precomandă și disponibilitatea în magazine.

Primul TV din lume cu inteligență cognitivă

Televizorul BRAVIA XR™ duce imaginea și sunetul la nivelul următor, cu ingeniosul Cognitive Processor XR. Acesta înțelege cum văd și aud oamenii și oferă o experiență nouă, care vă transformă într-o parte din scenă.

Imagini OLED revoluționare, ca cele văzute de ochiul uman

Delectați-vă cu un contrast uluitor pe cel mai bun TV OLED al nostru, cu imagini profunde și naturale. Procesorul revoluționar folosește perspectiva umană pentru a analiza și a optimiza sute de mii de elemente. Pe panoul nostru OLED unic, tehnologia oferă un negru pur și imagini foarte strălucitoare.

Transformați sunetele în experiențe captivante

Difuzoarele avansate și Cognitive Processor XR transformă orice sursă de sunet într-o experiență de sunet captivantă. Auziți sunetul clar și precis, indiferent de ceea ce vizionați. Bucurați-vă de divertisment într-un mod nou, cu sunet și imagine în perfectă armonie.

Mii de filme și emisiuni, accesibile vocal

Folosiți-vă vocea ca să găsiți rapid ce doriți să vizionați. Găsiți un anumit titlu doar rostindu-l. Sau căutați recomandări pe larg, spunând "arată-mi emisiuni TV de aventură SF."

Cu experiența de cinema acasă, vă bucurați de filme incluse cu BRAVIA XR

10 filme de valorificat, redare în timp real nelimitată timp de 24 luni.*

Se aplică termeni și condiții. * Bloodshot disponibil exclusiv pentru valorificare.

Reciclați. Reînnoiți. Reduceți.

Televizoarele BRAVIA XR sunt concepute pentru a fi elegante, dar și pentru a proteja mediul. Capacele din spate ale modelelor cu ecran mare folosesc până la 40% materiale reciclate.

XR Imagine
Peisaj urban, demonstrând contrastul extrem și profunzimea realistă
OLED: simțiți profunzimea cu un negru suprem și cele mai strălucitoare imagini

Cognitive Processor XR analizează datele și optimizează imaginile exact ca ochiul uman. Cu contrastul profesional oferit de ecranele OLED și Cognitive Processor XR, luminozitatea este reglată pentru ca detaliile să nu mai fie copleșite de umbre sau de zonele strălucitoare. 

O paletă largă de culori superbe în mod natural

Culori naturale și frumoase, așa cum le percepe ochiul uman. Cognitive Processor XR permite afișajului nostru unic să ofere o paletă largă și să reproducă fiecare culoare cu diferențe subtile, ca cele din lumea reală. Grație saturației extinse, nuanțele vii și textura realistă pot fi observate în flori. Și culorile palide au un aspect realist.

Detalii ale florilor, arătând nuanțe subtile la nivelul petalelor
Imagine cu o vulpe, demonstrând claritatea 4K
Recreerea texturilor pierdute, în mod inteligent

Indiferent de conținut sau sursă, XR oferă divertisment aproape de rezoluţia 4K prin conversia extinsă la 4K. Cognitive Processor XR accesează o cantitate mare de date, recreând texturile și detaliile pentru a oferi imagini realiste. Vedeți detalii precum blana animalelor și stâncile conturate natural.

Procesare inteligentă, fără neclarități în scene rapide

Vizionarea evenimentelor sportive și a filmelor cu mișcare rapidă tocmai a cunoscut o îmbunătățire semnificativă. Cognitive Processor XR cu XR Motion Clarity™ analizează încrucișat datele pentru ca acțiunea să rămână fluidă, luminoasă și clară.

Imagine cu un surfer care ilustrează detalii fără neclarități la nivelul valurilor
Descoperiți tehnologiile de imagine
 
XR Sunet
Imagine cu un cântăreț la un concert
Ecranul este boxa, sunetul urmează perfect acțiunea

Pentru o experiență audio realistă, XR Sound Position vă oferă un sunet realist, chiar din spatele imaginii. Deoarece ecranul este boxa pe acest televizor BRAVIA XR 4K, sunetul urmează acțiunea, pentru o experiență captivantă.

Tot divertismentul dvs., convertit la sunet surround 3D

Cu BRAVIA XR, tot ceea ce vizionați vine la pachet cu veritabilul sunet surround. Tehnologia de sunet surround oferită de procesorul XR creează sunet surround din lateral și pe verticală, astfel încât să vă puteți delecta cu sunetul 3D fără a avea nevoie de boxe în tavan sau care proiectează sunetul în sus.

Scenă în sufragerie, demonstrând efectul de sunet surround cu XR Surround
Femeie pe o stradă aglomerată, demonstrând modul în care Voice Zoom 2 îmbunătățește calitatea vocilor
Voice Zoom™ 2 optimizează vocile, pentru un dialog mai clar

Auziți dialogul de la televizor mai clar, fără a crește volumul. Chiar dacă dialogul este dificil de auzit, Voice Zoom 2 detectează tipul de voce, îl analizează și îi îmbunătățește claritatea. 

Descoperiți tehnologiile de sunet
 
Funcții de televizor inteligent
Vedeți conținutul de pe smartphone pe ecranul mare

Bucurați-vă rapid și ușor de clipurile video, fotografiile, jocurile preferate și multe altele de pe dispozitivele dvs. iOS sau Android pe un ecran mare. 

Imagine care arată conținutul proiectat de pe smartphone pe televizor
Imagine care arată cum toate dispozitivele conectate pot fi controlate folosind o singură telecomandă inteligentă
Controlați toate dispozitivele cu o telecomandă inteligentă

Puteți controla toate dispozitivele dvs. conectate cu telecomanda noastră inteligentă. Accesul cu o apăsare de buton la servicii video la cerere vă afișează seriale și filme în câteva secunde.

Descoperiți mai multe funcții inteligente
 
Design
Design superb, pentru o experiență de vizionare captivantă

Designul monobloc minimalist, cu ramă extrem de subțire, este natural și elegant și vă permite să vă concentrați asupra imaginii. Acest televizor oferă imagini și sunet superbe, fie pe suport, fie montat pe perete.

Aspectul propriu-zis poate diferi în funcție de dimensiunea televizorului.

Glisare
Imagine arătând suportul cu 3 poziții
Suport cu 3 poziții, pentru poziționarea adaptabilă a televizorului

Un suport cu 3 poziții vă permite să alegeți o setare standard, pentru concentrare asupra imaginii, o setare îngustă pentru polițe mai mici și o setare pentru poziționarea ideală a sistemului dvs. de sunet.

Imagine de aproape cu designul cu ramă fluidă
Ramă fluidă - mai puțină ramă, mai multă imagine

Grație designului cu ramă minimalistă, acest televizor are un aspect fluid și sofisticat, care nu distrage atenția și vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce este important - imaginea. 

Imagine din spate cu un televizor demonstrând gestionarea cablurilor
Design aerisit, superb din toate unghiurile

Suporturile de cablu ascund firele, pentru un aspect ordonat și plăcut al televizorului, atât din față, cât și din lateral și din spate.

Detalii cu telecomanda din aluminiu lustruit, iluminată din spate
Telecomandă din aluminiu, iluminată din spate

Telecomanda de calitate din aluminiu cu finisaj lustruit liniar stă confortabil în mână și este vizibilă în întuneric.

Imagini și sunet supreme, indiferent de mediu

Bucurați-vă de o experiență de vizionare incitantă. Tehnologia unică de optimizare în funcție de mediu, cu senzori de lumină și culoare, ajustează automat imaginea și sunetul conform mediului dvs.

Divertisment ca în studio, cum intenționează creatorul

Cu o gamă de tehnologii care reflectă intenția creatorilor, inclusiv modul Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced și Dolby Vision®, acest televizor reproduce dramatismul și entuziasmul imaginației regizorului. Este compatibil Calman, deci producătorii îl pot folosi și în timpul producției. 

Siglă tehnologie ajutătoare
Tehnologie ajutătoare pe Google TV

Televizoarele noastre oferă tehnologii pentru persoanele cu deficiențe de vedere, auz și mobilitate.

Fiți primul care aude despre toată tehnologia interesantă din spatele celor mai noi televizoare BRAVIA și aflați din timp toate anunțurile legate de precomandă și disponibilitatea în magazine.

Specificaţii şi funcţii

Cel mai bun televizor OLED pe care l-am creat, bazat pe revoluționarul Cognitive Processor XR™ pentru o luminozitate de neegalat și un negru pur.