TELEVIZOARE

A9 | MASTER Series | OLED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

A9 SERIES

Imagine cu A9 | MASTER Series | OLED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

121 cm (48”)

KD-48A9

Preţ indisponibil

A9, imagine frontală
A9, imagine frontală din unghi
A9, imagine posterioară din unghi
A9, prim-plan cu rama
A9, prim-plan cu suportul
A9, imagine frontală
A9, imagine laterală
A9, imagine din unghi
A9, imagine frontală

Caracteristici

Afişaj TRILUMINOS

Reproduce o gamă de culori mai largă și mai precisă

Prin extinderea spectrului cromatic, ecranul TRILUMINOS, dublat de procesoarele noastre X1, reproduce mai multe culori decât un televizor convențional. Acesta analizează și prelucrează datele din fiecare imagine pentru a oferi culorilor naturalețe și precizie, astfel încât imaginile să fie mai apropiate ca niciodată de cele din viața reală.

X-Reality PRO 4K

Rezoluție absolută, indiferent ce vizionați

Orice tip de conținut poate fi convertit la rezoluția realistă 4K grație funcțiilor unice oferite de Sony. Procesorul X1™ Ultimate, de două ori mai rapid decât modelul X1™ Extreme, analizează și prelucrează precis datele pentru a îmbogăți imaginile 4K cu detalii și textură realiste. Imaginile filmate în 2K și chiar Full HD sunt convertite aproape de rezoluția 4K prin tehnologia 4K X-Reality™ PRO, prin utilizarea unei baze de date 4K unice. Rezoluția fiecărui subiect este apoi optimizată prin tehnologia Object-based Super Resolution, pentru a reproduce texturi fidele realității.

Tehnologie Pixel Contrast Booster

Îmbunătățirea culorii și contrastului pentru profunzime și un realism ieșit din comun

Vedeți culori fidele realității, descoperiți detaliile din umbrele adânci și din luminile strălucitoare. Cu Pixel Contrast Booster, culoarea și contrastul din zonele luminoase sunt îmbunătățite, astfel încât să vă puteți bucura de scene pline de nuanțe realiste, mai multă profunzime, texturi fine și un negru pur, pe care doar un ecran OLED le poate oferi. 

Unghi panoramic OLED

Scene rapide mai luminoase și mai clare

Imaginile sunt create de milioane de pixeli controlați individual, astfel că totul arată cât se poate de clar pe ecranul OLED. Iar cu tehnologia noastră X-Motion Clarity™, acțiunea rapidă este mereu fluidă și clară. Imaginile în mișcare sunt controlate cu precizie pentru a minimiza neclaritățile, astfel încât imaginile să rămână fidele, cu pierderi minime de luminozitate în timpul scenelor derulate în mare viteză.

X-Motion Clarity

Sunet care provine din ecran, incredibil de captivant

Sunetul televizoarelor convenționale cu difuzor localizat sub ecran este deseori nesincronizat cu imaginea. Cu funcția noastră Acoustic Surface Audio, ecranul are rolul de difuzor. Un dispozitiv de acționare inovator vibrează discret pentru a crea sunet, astfel încât ceea ce auziți vine din zona în care se desfășoară acțiunea în scenă: dialogul personajelor, zgomotul motorului mașinii etc., și nu din difuzoarele laterale.

Super Bit Mapping HDR

Imagini și sunet supreme, indiferent de mediu

Așezați-vă comod și bucurați-vă de cea mai bună experiență posibilă de vizionare. Tehnologia unică Sony de optimizare în funcție de mediu ajustează automat imaginea și sunetul după analizarea mediului dvs.

Procesarea cu bază de date duală

Spuneţi ce doriţi să vizionaţi

Găsiţi conţinutul preferat mai repede ca niciodată folosind vocea. Cu ajutorul caracteristicii "Căutare vocală", s-a terminat cu navigarea complicată sau cu tastarea obositoare – trebuie doar să cereţi.

Un mod distractiv de a explora lumi noi doar vorbind

Găsiți orice conținut de divertisment, pe cât de repede puteți vorbi. Având o funcție de comandă vocală avansată, televizorul inteligent Android vă permite să vă bucurați instantaneu de filme și emisiuni TV din aplicații sau transmisii.

S-Force Front Surround

Peste 5000 de aplicații, mai multe decât pe orice alt televizor inteligent

Televizorul inteligent Android de la Sony are un număr imbatabil de aplicații. Alegeți-le pe cele care vă fac viața mai frumoasă și mai distractivă. 

Redaţi pe un ecran mai mare şi mai bun cu Chromecast

Chromecast vă permite să redaţi, la calitate completă, videoclipurile, jocurile și aplicațiile preferate de pe dispozitivul mobil în televizor. Doar o simplă apăsare a butonului Transmitere de pe ecranul dvs. Android sau iOS este tot ce vă trebuie pentru a supradimensiona lucrurile pe care le iubiţi. Transmiteţi conținutul, apoi continuaţi navigarea pe telefon sau tabletă.

Suport central din aluminiu

Funcționează cu Apple AirPlay/Apple HomeKit

Cu Apple AirPlay puteți transmite în timp real conținut video și audio pe televizor direct de pe iPhone, iPad sau Mac. Vizionați filme și emisiuni din aplicația Apple TV, din aplicațiile preferate sau chiar din Safari. Partajați fotografiile cu toată lumea din cameră.

Aglomerație minimă de cabluri

Bucurați-vă de Netflix Calibrated Mode

Acest mod a fost conceput pentru ca utilizatorii să se bucure de filmele Netflix și pentru a reproduce calitatea imaginii pe un televizor ca pe un monitor de studio. Netflix Calibrated Mode păstrează viziunea și intenția creatorului.

Control vocal avansat

Păstrăm pasiunea creatorilor

Pentru a păstra variațiile de culoare din producție, produsele MASTER Series sunt compatibile cu software-ul de calibrare automată CalMAN®. Acest lucru oferă un nivel de calibrare fără precedent și capacitate de reglare fină, imposibilă prin setările convenționale. Oferă o reproducere a culorilor fidelă semnalului TV original și poate să se adapteze la cele mai fine schimbări de culoare. Seria MASTER este compatibilă cu tehnologia CalMAN®, permițând clienților să beneficieze de software-ul folosit de creatorii de conținut vizual în post-producție și de controlul calității, demonstrând în continuare angajamentul nostru de a vă oferi imagini cu o precizie de calibrare de calitate profesională.

Control vocal avansat

Fiori ca într-o sală de cinema

Bucurați-vă de fiorul din cinema la dvs. acasă. Caracteristica Dolby Vision™ aduce scenele la viață pentru o experiență de vizionare autentică, în timp ce caracteristica Dolby Atmos™ umple camera cu un sunet surround pătrunzător.

Specificaţii
Bucurați-vă de frumusețea unui televizor OLED de calitate Sony cu un ecran de dimensiuni mai mici. Cu nuanțe profunde de negru, culori vii și contrast îmbunătățit, precum și cu sunet în armonie cu imaginea, acțiunea vă va captiva în mod complet. Urmează în curând noi detalii despre acest produs, așadar, rămâneți pe recepție.
  • Calitate OLED fără precedent într-un aparat cu ecran de dimensiuni mai mici, de 48”

  • Procesor de imagini X1™ Ultimate pentru luminozitate, detalii și culori fără rival

  • Ecranul are rol de difuzor cu Acoustic Surface Audio: bucurați-vă de sunet în armonie cu imaginea pentru o experiență captivantă.

  • Rama îngustă vă permite să vă concentrați asupra imaginii

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul