A1

Nu doar un simplu cadru
TELEVIZOARE

A1 | OLED | Ultra HD 4K | Interval dinamic ridicat (HDR) | Televizor inteligent (Android TV)

A1
Imagine cu TELEVIZOR OLED 4K A1 cu HDR şi Acoustic Surface™

195 cm (77")

KD-77A1

Preț recomandat

67.687,20 LEI

BEticheta energetică şi fişa produsului

Fişa produsului

Consum energie (în Standby)
0,50 W
Rezoluţie afişaj (orizontală x verticală, pixeli)
3840 x 2160
Descărcaţi eticheta şi fişa produsului
Caracteristici principale
Contrast inegalabil

Realitatea este însufleţită de negrul şi culorile naturale. Peste 8 milioane de pixeli cu autoiluminare sunt controlaţi individual şi cu precizie de procesorul X1 Extreme™. Televizorul OLED Sony creează un contrast splendid, fără egal.

Procesorul 4K HDR X1 Extreme Sony
Realitatea așa cum trebuie trăită

4K HDR Processor X1™ Extreme

Procesorul X1 Extreme afișează imaginile și culorile așa cum sunt în realitate și așa cum doriți să le vedeți.

Transformați modul de vizualizare cu imaginile spectaculoase

Dolby Vision™

Dați viață scenelor cu nuanțe evidențiate, un negru mai profund și culori vii. Dolby Vision este o soluție HDR care creează o experiență cinematografică captivantă în locuința dvs.

Afişaj TRILUMINOS
Strălucirea cotidiană, înfățișată prin mai multe culori

Afişaj TRILUMINOS™

Vedeți culori vii și reale peste tot în jurul dvs. Pentru a transforma culorile, afișajul TRILUMINOS apelează la o paletă cromatică mai largă, reproducând cu fidelitate fiecare umbră și ton din umbrele.

TEHNOLOGIA ACOUSTIC SURFACE™

Cel mai bun sunet

Spre deosebire de majoritatea boxelor de televizor, sunetul provine din întregul ecran, atrăgându-vă într-o experienţă de divertisment nouă şi interesantă. Imaginea şi sunetul sunt în perfectă armonie. 

Concept de design One Slate: triplu premiat
Câştigător a trei premii pentru design

Conceptul nostru de design „The artist aesthetics of the One Slate experience” a câştigat trei premii de top. Stilul ultra-minimalist, cu toate elementele integrate într-un element constructiv, pentru un aspect curat, fără cabluri, a impresionat juriul, fiind lăudat pentru încadrarea armonioasă şi pentru experienţa vizuală unică, cu sunet care provine direct din ecran. 

Design sofisticat la 360 de grade 

Acest OLED TV nu este doar superb. Este creat astfel încât stativul și difuzoarele să dispară efectiv, lăsând doar senzația de plutire și imaginile scliptoare.

Glisare
Vorbiţi pentru a descoperi lumi noi

Găsiți orice conținut de divertisment la care vă puteți închipui, pe cât de repede puteți vorbi. Având o funcție de comandă vocală avansată, acest Android TV™ 4K vă oferă instantaneu filme și emisiuni TV din aplicații sau transmisii.

Televizoarele noastre 4K Android sunt recomandate de Netflix

Netflix vă simplifică găsirea TV-urilor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. Cele recomandate de Netflix vă ajută să vă delectaţi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.

Televizor recomandat de Netflix
Clipuri video instructive
Clipuri video de instruire

Aveți întrebări despre cum să vă configurați și să vă folosiți televizorul? Sau despre cum să-l conectați la alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.

Specificaţii şi funcţii

Descoperiţi contrastul incredibil pe un televizor OLED 4K cu HDR şi cu 8 milioane de pixeli cu emisie proprie. Imaginile sunt uimitor de reale cu cele mai întunecate nuanţe de negru care permit afişarea detaliată a umbrelor şi a culorilor vii. Tehnologia inovatoare Acoustic Surface™ asigură un sunet captivant direct din ecran.
  • Disponibil în dimensiuni de ecran de 195 cm (77")

  • Interval dinamic ridicat 4K

  • 4K HDR Processor X1™ Extreme

  • OLED

  • Tehnologie Acoustic Surface™

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul

Recenzii

Opiniile utilizatorilor