Salt la conţinut

RE45

Experimentaţi claritatea video şi audio totală

TELEVIZOARE

RE45 | LED | Full HD | Interval dinamic ridicat (HDR)

RE450 / RE453 / RE455 Series

Imagine cu RE45 TELEVIZOR HDR Full HD cu X-Reality PRO

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

2.903,60 LEI

Afişare 3 modele şi preţuri

Ascundere 3 modele şi preţuri

102 cm (40")

KDL-40RE450

Preț recomandat

2.903,60 LEI

102 cm (40")

KDL-40RE453

Preţ indisponibil

102 cm (40")

KDL-40RE455

Preţ indisponibil

A+Eticheta energetică şi fişa produsului

3modele

Principalele funcţii

INTERVAL DINAMIC RIDICAT

Lumini strălucitoare, texturi superbe

Cu intervalul dinamic ridicat (HDR), sunt păstrate detaliile care se pierd în zonele cele mai întunecate și luminoase, rezultând o imagine mult mai dinamică. Vedeți texturile strălucirii aripi avionului și reflexiile luminii solare pe fuzelaj.

Full High Definition

Mai multă claritate, mai multe detalii, mai incredibil

Full High Definition

Pe acest televizor Full HD veți vedea detalii și texturi splendide. Tot ce vizionați este rafinat pentru a se asigura un nivel minim de zgomot și un impact maxim. Vedeți diferența privind clădirile și peisajele marine.

Redescoperiţi fiecare detaliu

X-Reality™ PRO

Procesarea X-Reality PRO convertește ascendent toți pixelii pentru claritate mare. Toate scenele sunt analizate și raportate la baza de imagini pentru rafinarea imaginilor și reducerea zgomotului. Clădirile și bărcile sunt optimizate cu extra detalii.

X-Reality™ PRO
ClearAudio+

Creat pentru audiţie

ClearAudio+

Audițiile pot fi la fel de realiste ca vizionarea. ClearAudio+ reglează fin sunetul TV-ului pentru o experiență captivantă și emoționantă, care parcă vă învăluie. Indiferent ce vizionați, veți auzi mult mai clar și mai distinct muzica și dialogurile.

Vedeți mai multe imagini și mai puține fire

Veți avea parte de divertisment fără a vi se distrage atenția. Splendidul cadru îngust ca de aluminiu vă ține concentrat doar asupra ecranului. Cablurile sunt ascunse în spate și în față pentru un aspect curat și ordonat.

Specificaţii şi funcţii
Imaginile de o claritate deosebită merită un sunet perfect. Cu imaginile Full HD optimizate prin algoritmii de conversie extinsă X-Reality™ PRO şi sunetul care prinde viaţă cu tehnologia ClearAudio+, tot ceea ce vizionaţi este mai clar, mai curat şi mai incitant. Specificaţiile complete vor fi disponibile în curând.
  • Disponibil în dimensiuni de ecran de 102 cm (40")

  • D5_HDR

    Interval dinamic ridicat

  • Rezoluţie Full HD (1920 x 1080)

  • X-Reality™ PRO

  • ClearAudio+

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul