RE40

Imagini clare, cel mai aproape de Full HD

TELEVIZOARE

RE40 | LED | HD Ready | Interval dinamic ridicat (HDR)

RE400 / RE403 / RE405 Series

Imagine cu RE40 TELEVIZOR LED HDR R40E cu X-Reality PRO

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

1.749,30 LEI

Afişare 3 modele şi preţuri

Ascundere 3 modele şi preţuri

80 cm (32")

KDL-32RE400

Preț recomandat

1.749,30 LEI

80 cm (32")

KDL-32RE403

Preţ indisponibil

80 cm (32")

KDL-32RE405

Preţ indisponibil

AEticheta energetică şi fişa produsului

3modele

Principalele funcţii

INTERVAL DINAMIC RIDICAT

Lumini strălucitoare, texturi superbe

Cu intervalul dinamic ridicat (HDR), sunt păstrate detaliile care se pierd în zonele cele mai întunecate și luminoase, rezultând o imagine mult mai dinamică. Vedeți texturile strălucirii aripi avionului și reflexiile luminii solare pe fuzelaj.

X-Reality™ PRO

Redescoperiţi fiecare detaliu

X-Reality™ PRO

Procesarea X-Reality PRO convertește ascendent toți pixelii pentru claritate mare. Toate scenele sunt analizate și raportate la baza de imagini pentru rafinarea imaginilor și reducerea zgomotului. Clădirile și bărcile sunt optimizate cu extra detalii.

Creat pentru audiţie

ClearAudio+

Audițiile pot fi la fel de realiste ca vizionarea. ClearAudio+ reglează fin sunetul TV-ului pentru o experiență captivantă și emoționantă, care parcă vă învăluie. Indiferent ce vizionați, veți auzi mult mai clar și mai distinct muzica și dialogurile.

ClearAudio+

Vedeți mai multe imagini și mai puține fire

Vizionați fără a vi se distrage atenția. Splendidul cadru îngust ca de aluminiu vă ține concentrat doar asupra ecranului. Cablurile sunt ascunse în spate și în față pentru un aspect curat și ordonat.

Specificaţii şi funcţii
Duceţi divertismentul cu un pas mai aproape de claritatea excepţională a rezoluţiei Full HD, cu puterea tehnologiei de conversie extinsă a imaginilor X-Reality™ PRO. Şi, graţie funcţiei ClearAudio+, puteţi fi sigur că ceea ce auziţi este la fel de clar şi de precis ca şi conţinutul pe care îl vizionaţi. Specificaţiile complete vor fi disponibile în curând.
  • Disponibil în dimensiuni de ecran de 80 cm (32")

  • D5_HDR

    Interval dinamic ridicat

  • Rezoluţie WXGA

  • X-Reality™ PRO

  • ClearAudio+

Creat ținând cont de mediul înconjurător

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE SONY ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale.

Citiţi mai multe

CARACTERISTICILE DE MEDIU ALE ACESTUI PRODUS

  • Controlul dinamic al iluminării din spate sau controlul iluminării la nivel de pixel ajută la economisirea energiei reglând luminozitatea afişajului simultan cu schimbările conţinutului imaginilor

  • Modul de economisire a energiei ajută la economisirea energiei prin reglarea luminozității afişajului

  • Modul de dezactivare a afişajului ajută la economisirea energiei prin dezactivarea afişajului imaginilor fără a fi necesară trecerea televizorului în modul standby complet, astfel încât să puteţi auzi sunetul