Imagini cu Telecomandă vocală
Imagini cu Telecomandă vocală

Caracteristici

Buton pentru microfon 

Cu un buton pentru microfon integrat, este ușor să căutaţi orice cu ajutorul acestei telecomande. Pur și simplu apăsați butonul și vorbiţi cu televizorul dvs. Nu există meniuri consumatoare de timp sau setări complicate.

Butoanele Netflix şi Google Play 

Găsiţi filmele preferate și emisiunile TV în câteva secunde, cu o singură apăsare a butonului Netflix - vă duce direct la aplicația Netflix. Sau căutaţi aplicații, jocuri și multe altele utilizând butonul Google Play. Cu acces cu o singură atingere pentru toate tipurile dvs. de divertisment, această telecomandă face ca totul să fie ușor.

Specificaţii
O telecomandă simplă cu buton pentru microfon pentru utilizarea rapidă a funcției de căutare vocală pe televizorul dvs. Android. Butoanele dedicate pentru Netflix și Google Play fac găsirea divertismentului mai ușoară ca oricând. De asemenea, telecomanda are un strat de acoperire pe bază de cauciuc rezistent la praf, pentru a fi uşor de curăţat.
  • Buton pentru microfon pentru utilizarea căutării vocale

  • Buton Netflix pentru un acces facil la aplicația Netflix

  • Buton Google Play pentru accesarea uşoară a filmelor Google Play

  • Strat de acoperire pe bază de cauciuc, rezistent la praf

Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic