TELEVIZOARE

Telecomandă de televizor One-Flick cu touchpad

RMF-ED004

Imagine cu Telecomandă de televizor One-Flick cu touchpad

Preț recomandat

261,60 LEI

Imagini cu Telecomandă de televizor One-Flick cu touchpad
Imagini cu Telecomandă de televizor One-Flick cu touchpad
Imagini cu Telecomandă de televizor One-Flick cu touchpad

Totul începe cu o atingere

Pur şi simplu intuitiv

Interacţionaţi cu televizorul mai intuitiv ca oricând. Parcurgeţi confortabil ceea ce este pe ecran cu zona de touchpad: nu trebuie să îndreptaţi telecomanda spre ecranul televizorului. Cu NFC încorporat puteţi partaja în sistem wireless cu o singură atingere fotografii de pe smartphone pe ecranul televizorului.

Atingeţi şi gata

Utilizaţi touchpad-ul ultrasensibil pentru a atinge, strânge degetele, derula, glisa şi parcurge programele TV, clipurile Web, fotografiile şi altele.

Conţinut de pe telefon pe televizor printr-o atingere

Partajaţi instantaneu în sistem wireless fotografii, clipuri video şi multe altele de pe smartphone sau tabletă direct pe ecranul televizorului. Totul se reduce la oglindirea printr-o singură atingere prin NFC. Fără parole. Fără configurări. Doar vă conectaţi cu o singură atingere.

Vedeţi ce este pe ecranul mic pe ecranul mare

Vedeţi imaginile de pe tableta sau smartphone-ul Xperia™ pe ecranul mare. Conectaţi-vă la telecomandă şi redaţi conţinut pe televizor TV utilizând Bluetooth® sau Wi-Fi®.

Controlaţi-vă toate kiturile

Spuneţi adio configurării mai multor telecomenzi. Dacă sistemul Home Cinema include deja un Blaster cu infraroşu (IR), îl puteţi controla cu telecomanda One-Flick.

Caracteristici numeroase, design subţire

Multitudinea de caracteristici nu înseamnă şi un design voluminos. Forma subţire, cu greutate redusă a telecomenzii One-Flick încape uşor şi comod în palmă.

Specificaţii
  • Operare intuitivă a touchpad-ului

  • Oglindire printr-o atingere prin NFC

  • Conexiune wireless de 2,4 GHz

  • Compatibil cu Blaster IR

Ce este în cutie

Instrucţiuni de utilizare (Avertisment privind siguranţa)

Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic