Salt la conţinut
Televizoare

Televizoare inteligente

Bucuraţi-vă imagini şi conectivitate de excepţie cu cele mai bune televizoare inteligente ale noastre. Exploraţi această pagină pentru a descoperi cum va fi redefinit divertismentul la domiciliu.

O telecomandă inteligentă pentru televizorul dvs. inteligent

Luaţi telecomanda şi relaxaţi-vă cu One-Flick Entertainment pentru televizoare inteligente. Oferite de Bravia, capacitatea amplă de utilizare a telecomenzii vă permite să vă cufundaţi în fotografii, muzică, filme şi conţinut Web cu uşurinţă. Sunteţi pe fugă? Utilizaţi funcţia rapidă şi economică de pornire - doar o altă funcţie convenabilă la televizoarele inteligente de la Sony.

Telecomandă pentru televizoare inteligente Sony Ultra HD

Sunet impresionant

De la şoapte la explozii - totul sună mai puternic pe televizoarele inteligente de la Sony. Tehnologia de ultimă oră cum ar fi ClearAudio+ şi zoomul vocal măresc claritatea pentru a vă asigura cu pierdeţi niciodată un cuvânt. Frecvenţe joase, medii şi înalte sunt perfect echilibrate cu Clear Phase, astfel încât vă veţi bucura de un sunet desăvârşit, indiferent de ceea ce vizionaţi.

Cuplu care se bucură de televizorul inteligent 4K cu Sony ClearAudio
Partajare de conţinut cu prietenii pe televizoarele inteligente Sony

Vizionaţi împreună chiar şi de la kilometri depărtare

De la jocuri importante la finale de sezon, exprimaţi-vă gândurile cu uşurinţă utilizând un televizor inteligent de la Sony. Vizualizarea de socializare - O funcţie integrată pe televizoarele noastre inteligente - vă permite să trimiteţi şi vedeţi tweet-uri în timp real despre orice vedeţi. Doriţi să spuneţi prietenilor şi familiei despre filmul pe care tocmai l-aţi vizionat? Activaţi Skype™ şi sunteţi gata de acţiune.