Salt la conţinut
TELEVIZOARE

Televizoare de la 216 la 254 cm (85 - 100 inchi)

Dacă doriţi divertisment de o calitate incredibilă, alegeţi televizoarele noastre cu ecran mare. Cu rezoluţie 4K, sistem de sunet surround şi funcţii interactive, acestea nu vor înceta să vă uimească.

Bărbat vizionând la un televizor de 216 cm (85 de inchi) de la Sony

Televizoarele devin piesa principală de atracţie

Cu unul dintre televizoarele noastre de 216 cm (85 inchi) în camera de zi, casa dvs. se va umple de prieteni şi rude dornice să vizioneze la un televizor cu rezoluţie 4K. În ziua meciului, funcţii precum modul Fotbal în direct aduc acţiunea la dvs., iar sistemul de sunet surround vă intensifică experienţa de audiţie.

Imaginea pe un ecran mare nu a arătat niciodată atât de bine

Rezoluţia 4K, susţinută de tehnologia avansată de procesare, oferă 8 milioane de pixeli de detalii uimitoare pe televizoarele noastre cu ecran mare. Fiecare imagine este rafinată cu mai multe detalii, texturi realiste şi claritate extrem de naturală.

4K înseamnă de patru ori mai multe detalii decât Full HD
Televizor cu ecran mare şi opţiunea de partajare a ecranului de la Sony

Lumea este la un singur clic distanţă

Cu tehnologiile inteligente ale televizoarelor noastre de 216 cm (85 inchi), schimbaţi poze cu prietenii utilizând opţiunea de partajare a fotografiilor, vorbiţi pe Skype™ cu familia în timp ce vizionaţi filmul preferat sau activaţi modul Fotbal în direct pentru a vă conecta cu alte persoane în timpul jocului.

Culorile luminoase prind viaţă

Evidenţiaţi orice culoare cu ajutorul televizoarelor cu display TRILUMINOS™ de 216 cm (85 inchi). Un curcubeu de nuanţe adaugă intensitate, iar X-tended Dynamic Range™ dă profunzime nuanţelor întunecate. Rezoluţia X-Reality PRO™ 4K upgradează totul la o calitate apropiată de cea 4K, indiferent ce vizionaţi.

Culori vibrante pe televizoarele de la 216 la 254 cm (de la 85 la 100 de inchi) de la Sony
Telecomandă pentru televizoarele de 216 cm (85 de inchi) cu ecran mare de la Sony

Controlaţi conţinut media printr-o atingere

Răsfoiţi filme, clipuri video şi fotografii pe marele ecran al televizorului, cu telecomanda One-Flick Entertainment, sau săriţi direct în mijlocul acţiunii cu funcţia de pornire rapidă. Designul Wedge oferă spaţiu suplimentar pentru un sistem audio.