Salt la conţinut
TELEVIZOARE

Televizoare de la 190 la 203 cm (75 - 80 inchi)

Descoperiţi viitorul în materie de divertisment cu televizoarele de la 190 la 203 cm (de la 75 la 80 inchi). Calitatea imaginii atinge noi culmi, iar redarea de conţinut în timp real este la un singur clic distanţă.

Un singur televizor, posibilităţi nelimitate 

Televizoarele noastre LED de 190 cm (75 inchi) oferă o experienţă de vizionare de neuitat. Grafica uimitoare 4K, sunetul realist şi designul îndrăzneţ se îmbină pentru a însufleţi tot ceea ce vedeţi şi auziţi. Interactivitatea vă transformă camera de zi într-un centru de divertisment.

Televizor LED montat de 190 cm (75 de inchi) de la Sony

Nimic nu va mai arăta vreodată la fel

Rezoluţia 4K oferă de patru ori mai multe detalii comparativ cu Full HD şi o calitate superbă a imaginii pe televizoarele LED de 190 cm (75 inchi). Cu peste 8 milioane de pixeli de texturi şi detalii, tot ceea ce vizionaţi capătă o claritate nouă.

4K înseamnă de patru ori mai multe detalii decât Full HD

Culoare cu intensitate

Culorile prind viaţă cu televizoarele noastre LED de 190 cm (75 inchi). Afişajul TRILUMINOS™ intensifică fiecare nuanţă. Motorul X-Reality PRO™ 4K aduce totul la calitate 4K, iar culorile închise capătă un nou nivel de profunzime cu X-tended Dynamic Range™.

Imagini clare pe televizoarele LED de 190 cm (75 de inchi) de la Sony
Telecomandă pentru televizoare de la 190 la 203 cm (de la 75 la 80 de inchi) de la Sony

Divertismentul este la o atingere distanţă

Accesaţi emisiunile, filmele sau conţinutul preferat pe televizoarele noastre de 190 cm (75 inchi) în doar câteva secunde, cu telecomanda One-Flick Entertainment. Designul unic Wedge este suficient de subţire pentru a se potrivi aproape oriunde şi oferă spaţiu suplimentar pentru un puternic sistem audio.