Salt la conţinut
TELEVIZOARE

Televizoare de la 165 la 178 cm (65 - 70 inchi)

Exploraţi gama noastră de televizoare LED de la 165 la 178 cm (de la 65 la 70 inchi) şi descoperiţi o combinaţie fascinantă de tehnologii pentru o calitate superioară a sunetului şi imaginii, plus funcţii intuitive.

Design futurist pentru televizoarele LED de la 165 la 178 cm (de la 65 la 70 de inchi) de la Sony

Ideale pentru sistemele Home Cinema.

Primul sistem Home Theatre? Televizorul de 165 cm (65 inchi) este ideal. Cu funcţii captivante precum capacitatea 3D, sistemul de sunet surround şi modul Fotbal în direct, acestea oferă ore întregi de divertisment interactiv pentru familie şi prieteni.

Următorul pas în materie de calitate a imaginii

Televizoarele noastre LED 4K de 165 cm (65 inchi) înseamnă o calitate uimitoare a imaginii. Tehnologia avansată de procesare îmbunătăţeşte până şi cele mai subtile detalii, iar texturile sunt mai intense. Datorită luminilor calde din spate, ecranul este luminos şi zonele întunecate dispar.

4K înseamnă de patru ori mai multe detalii decât Full HD
Partajarea ecranului la televizoarele de 165 cm (65 de inchi) de la Sony

Conectaţi-vă în orice dimensiune

Conectaţi-vă cu lumea întreagă, cu televizoarele noastre inteligente de 165 cm (65 inchi). Bucuraţi-vă de tweet-uri şi de partajarea fotografiilor cu cei apropiaţi în timp real. Doriţi mai multă emoţie? Luaţi ochelarii 3D şi scufundaţi-vă într-o nouă dimensiune a divertismentului.

Culori ce ies în evidenţă

Afişajul TRILUMINOS™ al televizoarelor noastre LED de 165 cm (65 inchi) este plin de culori intense. Imaginile sunt îmbunătăţite de puterea X-tended Dynamic Range™, în timp ce X-Reality PRO™ îmbunătăţeşte contrastul şi texturile, asigurând imagini extrem de realiste.

Imagini clare pe televizoarele LED de 165 cm (65 de inchi) de la Sony
Un sunet excelent cu televizoarele de la 165 la 178 cm (de la 65 la 70 de inchi) de la Sony

Design inovator, sunet impresionant

Utilizaţi telecomanda One-Flick Entertainment pentru a căuta filme, emisiuni şi a naviga pe Web la o apăsare de buton. Forma unică Wedge a televizoarelor de 165 cm (65 inchi) oferă stabilitate, iar difuzoarele redau un sunet puternic, ce umple camera.