Salt la conţinut
TELEVIZOARE

Televizoare BRAVIA® de 152 cm (60 inchi)

Totul se îmbină în televizoarele noastre de 152 cm (60 inchi). Designul inovator, sunetul superior şi calitatea uimitoare a imaginii vă oferă un nou nivel de încântare. 

Exact aşa cum vă doriţi

Cu cele mai bune televizoare de 152 cm (60 inchi) selectaţi funcţii incitante pentru o experienţă personală de vizionare. Daţi mai tare sunetul revitalizant pentru muzică, jocuri şi filme. Delectaţi-vă cu afişajul Full HD sau conectaţi-vă cu prietenii partajând fotografii şi vizualizarea reţelelor de socializare - alegerea vă aparţine.

Un cuplu care se bucură de televizorul LED de 152 cm (60 de inchi) de la Sony
Imagini definite pe televizorul de 152 cm (60 de inchi) de la Sony

Aduceţi cinematograful acasă

Un afişaj Full HD şi un sunet surround transformă seara de film în petrecere de vizionare cu prietenii şi familia. Dimensiunea largă a televizoarelor noastre inteligente de 152 cm (60 inchi) readuce senzaţia de cinema în camera de zi, făcându-le perfecte pentru emisiunile, filmele şi jocurile preferate.

Luminos şi clar

Totul arată mai luminos cu televizoarele LED de 152cm (60 inchi). Luminile calde din spatele ecranului luminează fiecare inch pentru contrast uimitor. Detalii pe care nu le-aţi mai observat se desprind din umbră şi totul pare mai intens, viu şi realist.

Imagine clară pe cele mai bune televizoare de 152 cm (60 de inchi) de la Sony
Capacitate 3D cu televizoarele inteligente LED de 152 cm (60 de inchi) de la Sony

Lăsaţi-vă captivat de 3D

Pătrundeţi într-un spaţiu de divertisment cu televizoarele inteligente 3D de 152 cm (60 inchi). Puneţi ochelarii incluşi şi simţiţi emoţia discurilor 3D Blu-ray™, a clipurilor video de pe web şi a emisiunilor TV cu profunzime realistă. Conectaţi-vă la web şi partajaţi conţinutul, redaţi clipuri video şi căutaţi site-uri.

HD este mai bun ca niciodată

Cu X-Reality PRO™ pe cele mai bune televizoare de 152 cm (60 inchi), calitatea incredibilă a imaginii e un standard. Motorul de procesare analizează fiecare imagine de pe ecran, reducând zgomotul şi rafinând defectele pentru un produs finit uimitor şi simţiţi puterea Full HD.

Grafică excelentă de jocuri video cu cele mai bune televizoare ale noastre de 152 cm (60 de inchi)
Un design futurist al televizorului de 152 cm (60 de inchi) de la Sony

Designul modern se îmbină cu o lume de conţinut media

Forma şi funcţionalitatea se îmbină cu designul wedge de 152 cm (60 inchi) al televizoarelor LED. Subţiri şi stabile, cu un plus de spaţiu pentru un sistem de boxe robust cu sunet puternic. Cu One-Flick Entertainment exploraţi conţinut media - luaţi telecomanda şi parcurgeţi filme, emisiuni şi pe web.