Salt la conţinut
TELEVIZOARE

Televizoare BRAVIA® de 127 cm (50 inchi)

Amplificaţi emoţia cu cele mai bune televizoare ale noastre de 127 cm (50 inchi). De la calitatea unei imagini limpezi la conectivitatea simplă, acestea au tot ce trebuie pentru o experienţă de vizionare de neuitat.

Exploraţi detaliile

Televizoarele noastre de 127 cm (50 inchi), scot în evidenţă detaliile din tot ce vizionaţi. Afişajul Full HD produce imagini ferme, clare, uimitoare, fie că vizionaţi o aventură SF pe Blu-ray™, fie un clip video pe smartphone. Vedeţi fotografii preferate pe ecranul mare - texturi bogate, culori luminoase, linii clare, cu un aspect nou.

Imagini bogate în detalii pe cele mai bune televizoare de 127 cm (50 de inchi) de la Sony

Marcaţi cu modul Fotbal

Fani ai fotbalului, bucuraţi-vă: televizorul inteligent de 127 cm (50 inchi) cu modul Fotbal în direct vă transpune în mijlocul jocului. Sunetul se reglează automat, aducând vuietul de pe stadion în camera de zi, iar interfaţa comodă redă ştiri şi titluri principale din cele mai bune surse web.

Funcţii excelente pe televizorul inteligent de 127 cm (50 de inchi) de la Sony
Cuplu care se bucură de ClearAudio pe televizorul de 127 cm (50 de inchi) de la Sony

Sunet care inspiră

Daţi sonorul mai tare şi lăsaţi-vă purtat de sunetul uimitor cu televizoarele de 127 cm (50 inchi). ClearAudio+ rafinează sunetele cu claritate şi distincţie, iar zoomul vocal intensifică dialogul şi nu pierdeţi niciun cuvânt. Cu S-Force Front Surround imaginea e completă, iar camera e pătrunsă de sunet puternic.

Telecomandă pentru televizoarele inteligente de 127 cm (50 de inchi) de la Sony

Doar o singură atingere

Cu telecomanda One-Flick Entertainment, inclusă cu televizoarele inteligente de 127 cm (50 inchi), deţineţi controlul. Apăsaţi un buton, exploraţi o lume de filme, muzică şi programe sau doar navigaţi pe web. O interfaţă intuitivă BRAVIA vă ghidează, iar Quick Start va reda emisiunea preferată în câteva secunde.