Salt la conţinut
TELEVIZOARE

Televizoare de la 107 la 117 cm (42 - 46 inchi)

Intraţi într-o lume plină de funcţii captivante cu televizoarele noastre de 107 cm (42 inchi). Beneficiaţi de calitate îmbunătăţită a imaginii şi a sunetului pentru tot ceea ce urmăriţi, ascultaţi sau partajaţi. 

Tot ce doriţi

Căutaţi cele mai noi funcţii, specifice unui televizor cu ecran mare, dar într-un model de dimensiuni compacte? Televizoarele noastre inteligente de 107 cm (42 inchi) sunt echipate cu funcţii pentru o experienţă supremă de vizionare: imagine Full HD, sunet surround şi redare video în timp real.

Caracteristici excelente la televizoarele inteligente de 107 cm (42 de inchi) de la Sony
Imagine Full HD pe televizoarele LED de 107 cm (42 de inchi) de la Sony

Potrivire perfectă pe un ecran mic

Un divertisment încântător în orice tip de cameră, cu televizoarele noastre de 107 cm (42 inchi). Vă veţi bucura caracteristici precum imagini la calitate Full HD, sunet puternic şi redare video în timp real, într-un model de dimensiuni compacte.

Să se facă lumină

Păşiţi în lumină cu televizoarele LED de 107 cm (42 inchi). Luminile albe din spatele ecranului luminează imaginea pe întreaga suprafaţă şi măresc contrastul. Filmele, emisiunile şi fotografiile sunt clare, realiste, iar detaliile au noi dimensiuni.

Televizoare inteligente de 107 cm (42 de inchi) de la Sony, cu imagine clară
Film 3D pe un televizor de 107 cm (42 de inchi) de la Sony

Modalitatea inteligentă de vizionare

Priviţi cum imaginile se desprind de pe ecranul de 107 cm (42 inchi) al televizorului inteligent, cu ochelarii 3D. Detaliile uimitoare adaugă emoţie, iar profunzimea naturală a câmpului produce un realism incredibil. Urmăriţi meciuri, ştiri şi rezumate cu modul Fotbal în direct, sau partajaţi fotografii cu prietenii şi familia.

Imagine mai bună, mai multe opţiuni

X-Reality PRO™ reduce zgomotul şi rafinează calitatea imaginii, indiferent ce vizionaţi pe televizoarele noastre inteligente de 107 cm (42 inchi), de la discuri Blu-ray™ la redare video în timp real. Preluaţi controlul cu telecomanda One-Flick Entertainment şi găsiţi cu uşurinţă programul, filmul sau serialul preferat. 

Grafică excelentă pentru jocuri video pe televizorul LED de 107 cm (42 de inchi)
Cuplu ce se bucură de sunetul televizoarelor LED inteligente de 107 cm (42 de inchi)

Puterea sunetului

Descoperiţi puterea tehnologiei audio avansate cu televizoarele noastre LED de 107 cm (42 inchi). De la explozii la solo-uri la chitară, totul este rafinat de ClearAudio+. Zoomul vocal aduce dialogul în prim-plan, iar S-Force Front Surround vă învăluie într-un sunet extrem de realist.