Salt la conţinut
TELEVIZOARE

Televizoare BRAVIA® de 102 cm (40 inchi)

Nu subestimaţi puterea televizoarelor noastre de 102 cm (40 inchi). Dimensiunea acestora este susţinută de calitatea superioară a imaginilor, sunetul realist şi multe altele, pentru o experienţă uimitoare.

Ecran mic, emoţie intensă

Televizoarele de 102 cm (40 inchi) dispun de toate caracteristicile unui televizor de înaltă calitate. Ecranul LED este clar şi luminos, sunetul este fluid şi profund iar designul elegant se potriveşte oriunde. Se poate sincroniza cu smartphone-ul.

Imagini clare pe cel mai bun televizor de 102 cm (40 de inchi) de la Sony
Televizor inteligent de 102 cm (40 de inchi) de la Sony

Tot ce vă doriţi de la un televizor

Pentru un sistem de divertisment la domiciliu sau pentru a înveseli un spaţiu mic, televizoarele noastre de 102 cm (40 inchi) sunt exact ce aveţi nevoie. Vă veţi bucura de imagini în culori vii, conectivitate uşoară cu smartphone-ul şi un design fără vârstă.

Divertismentul este pus în valoare

Totul este luminos, îndrăzneţ şi frumos cu televizoarele noastre LED de 102 cm (40 inchi). Luminile albe din spatele ecranului luminează fiecare pixel pentru un contrast intens şi o vizionare îmbunătăţită. Chiar şi cele mai rapide scene de acţiune se derulează lin, cu Motionflow XR™.

Televizoare LED de 102 cm (40 de inchi) de la Sony cu imagine clară
Redare de conţinut de pe smartphone în timp real cu cele mai bune televizoare de 102 cm (40 de inchi)

Conectaţi-vă, partajaţi şi oglindiţi

Cu televizoarele noastre inteligente de 102 cm (40 inchi) vă puteţi conecta cu întreaga lume. Redaţi în timp real conţinut de pe smartphone, sau faceţi schimb de poze cu funcţia de Partajare de fotografii. Oglindirea prin conexiune cu cablu permite şi încărcarea telefonului dvs. în timp ce partajaţi conţinut video.

Claritate absolută

Televizoarele noastre de 102 cm (40 inchi) dispun de îmbunătăţire clară a imaginii. Prin reducerea zgomotului, se reduce neclaritatea şi creşte nivelul de percepţie a adâncimii imaginii. Detaliile şi texturile sunt rafinate, iar imaginile devin uimitor de realiste.

Imagini realiste pe televizoarele inteligente de 102 cm (40 de inchi) de la Sony
Cuplu care se bucură de funcţia ClearAudio pe televizorul inteligent de 102 cm (40 de inchi) de la Sony

Sunetul se trezeşte la viaţă

Cu televizorul nostru de 102 cm (40 inchi), sunetele mari şi mici prind viaţă. Difuzorul Bass Reflex reproduce sunetele joase şi înalte, reglate de funcţia pentru echilibru optim ClearPhase. Autenticitatea este restabilită de amplificatorul digital S-Master, fidel sursei originale.