CES 2015

Iată viitorul televizoarelor

Imagini îmbunătăţite. Design atrăgător. Control inovator. Noile noastre televizoare BRAVIA®, care vor fi lansate la CES 2015, vor revoluţiona fiecare aspect al experienţei dvs. de vizionare.

Un singur cip schimbă totul

Un nivel mai bun de claritate, culoare şi contrast indiferent ce vizionaţi.

Procesorul puternic 4K X1 conferă o calitate uluitoare a imaginii. Fiecare sursă e analizată în mod inteligent şi convertită la cea mai bună rezoluţie 4K, de la transmisii TV, Blu-ray, DVD-uri sau chiar clipuri video 4K de pe Internet. Vă veţi bucura de imagini 4K incredibile mai clare, de culori mai realiste şi contrast uimitor.

Televizor convenţional
Televizor convenţional
Televizor 4K de la Sony cu procesor 4K X1
Televizor 4K de la Sony cu procesor 4K X1
Sigla X-Reality PRO 4K
Funcţie de îmbunătăţire a detaliilor

Procesorul nostru puternic 4K X1 converteşte fiecare pixel. Părţi individuale ale fiecărei scene sunt analizate şi comparate cu o bază de date specială cu imagini, pentru detalii realiste.

Sigla color TRILUMINOS
Organizarea cu precizie a culorilor

BRAVIA® vă aduce şi mai multe culori naturale - acum perfecţionate cu procesare 4K şi control dinamic al culorilor care evocă întreaga emoţie din fiecare scenă.

Sigla X-tended Dynamic Range
Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului

Procesorul 4K X1 îmbunătăţeşte X-tended Dynamic Range şi X-tended Dynamic Range PRO pentru conţinut 2K şi 4K, reproducând nuanţe mai profunde de negru şi extreme mai luminoase.

Cel mai subţire televizor al nostru 4K

Frumuseţe ultra-subţire care se încadrează perfect în orice spaţiu

Stimulaţi-vă toate simţurile: forma nouă esenţială a televizorului BRAVIA® îmbină superb forma şi funcţia. Cu o grosime de doar 4,9 mm, design-ul ultra-subţire vă înfrumuseţează peretele ca o operă de artă. Cu ecran plat, fără ramă, vă veţi bucura de imagini captivante care plutesc înaintea ochilor. Abia vă daţi seama de existenţa ecranului televizorului - pur şi simplu imagini 4K uimitoare.

BRAVIA® face cunoştinţă cu Android TV™

Televizorul dvs. inteligent tocmai a devenit mai inteligent. Gândiţi-vă la experienţele pe care le apreciaţi pe smartphone-ul sau tableta dvs.: acum vă puteţi bucura de ele la scară mai mare şi mai bine ca oricând pe BRAVIA®.

Gama noastră BRAVIA® pentru anul 2015