Imagini cu Boxe BRAVIA® cu subwoofer wireless
Imagini cu Boxe BRAVIA® cu subwoofer wireless

Conceput pentru bas

Subwooferul creat pentru BRAVIA®

Conferiţi impact filmelor cu un bas bogat şi puternic. Fără cabluri sau configurări speciale: subwooferul wireless este reglat automat la cele mai bune setări pentru noile modele BRAVIA®. Incinta compactă şi elegantă se potriveşte în orice cameră.

Simţiţi diferenţa

SWF-BR100 dispune de un impresionant amplificator digital de 100 W, care oferă o claritate uimitoare şi nivelul de putere ideal pentru sistemele Home Theatre. Incinta este construită din fibră cu densitate medie cu grosimea de 18 mm, ce amplifică difuzorul, pentru un sunet bogat şi natural.

Con din mică

Sunet izbitor, perfect adaptat

Un con din mică, cu structură de fagure spongios reduce distorsiunile şi garantează un bas cu răspuns rapid, în timp ce subwooferul reglează automat sunetul pentru a se potrivi fiecărui model BRAVIA®.

Mic, uşor, superior

Datorită dimensiunilor reduse, subwooferul wireless încape aproape oriunde, oferindu-vă mai mult spaţiu pentru a vă relaxa şi a vă bucura de bas.

Conectivitate wireless la îndemâna tuturor

Spre deosebire de un sistem Home Theatre convenţional, subwooferul wireless este uşor de configurat, în doar trei paşi care nu necesită nicio reglare manuală a sunetului.

Poziţionaţi

Acest subwoofer wireless compact poate fi instalat oriunde - îl conectaţi la priză şi sunteţi gata.

Conectare

Conectaţi rapid subwooferul wireless la televizorul dvs. cu o mufă pentru căşti şi un stick USB.

Savuraţi

Configurarea e gata. Luaţi telecomanda compatibilă a televizorului şi savuraţi filme cu bas intens.

La un clic distanţă

Odată ce aţi finalizat configurarea, totul poate fi controlat de la telecomandă. Dacă doriţi să reglaţi manual setările detaliate de sunet, precum nivelul de sunet relativ al subwooferului, frecvenţa de limitare sau faza, puteţi face toate acestea de la telecomanda dvs. obişnuită.

Specificaţii
  • Configurare simplă cu o sursă de alimentare cu c.a.

  • Amplificator digital de 100 W

  • Funcţionează la o frecvenţă de 5,2/5,8 GHz

  • Controlaţi volumul boxei prin meniul televizorului

  • Compatibil cu modelele BRAVIA® 2014 din seria W/X

Ce este în cutie

Certificat de garanţie (în funcţie de ţară), Cablu audio (1 (mono)), Etichetă colorată pentru cutia de carton, Emiţător wireless (UWT-BR100)

Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic

Recenzii

Opiniile utilizatorilor