Salt la conţinut
Televizoare

Televizoare 3D

Pătrundeţi în mijlocul acţiunii cu televizoarele noastre 3D. Exploraţi gama de mai jos şi găsiţi modelul perfect pentru a vă bucura de filme, emisiuni şi conţinut Web în trei dimensiuni ale emoţiei.

Pătrundeţi într-o nouă dimensiune a divertismentului

Experienţă cinematografică acasă cu cele mai bune televizoare 3D. Cu ochelarii 3D ajungeţi în mijlocul acţiunii. Scene îmbunătăţite cu tehnologia pentru imagini de înaltă calitate. Un plus de emoţie cu sunetul precis. Rezultă o experienţă captivantă.

Filme 3D pe un televizor 3D
Imagini clare pe cele mai bun televizor 3D de la Sony

Experienţa 3D redefinită

Experienţă 3D unică. Fără imagini dublate şi cu pâlpâire diminuată. Imaginea este luminoasă pe cele mai bune televizoare 3D de la noi, în încăperi întunecate sau luminoase, iar ochelarii 3D izolează lumina, pentru a fi complet captivat de acţiune.

Calitate uimitoare a imaginii

Cele mai bune televizoare 3D cu cea mai nouă tehnologie. X-Reality PRO curăţă şi rafinează imaginile pentru zgomot de imagine redus. Cu Motionflow XR scenele de acţiune se derulează cursiv. Diodele albe ale televizoarelor LED 3D luminează ecranul.

Televizor 3D inteligent cu o calitate remarcabilă a imaginii
Televizoare LED 3D de la Sony cu sunet clar

Aduceţi la viaţă fiecare detaliu sonor

Experienţă vizuală şi sunet unice la cele mai bune televizoare 3D. Răspuns în frecvenţă reglat fin cu Clear Phase. Claritate cu S-Force PRO Front Surround. Dialoguri clare cu zoomul vocal. Boxe cu tub lung la unele televizoare 3D pentru bas furtunos.

Lumea la îndemână

Televizoarele 3D inteligente vă conectează la lumea divertismentului. Redaţi filme şi emisiuni Web sau conţinut de pe smartphone. Cu Vizualizarea reţelelor de socializare pe televizorul 3D postaţi tweet-uri şi urmăriţi acţiunea cu prietenii pe Skype.

Partajare pe reţelele de socializare cu televizoarele 3D inteligente de la Sony
Telecomandă pentru televizorul 3D

Nu este nevoie decât de o singură atingere

Exploraţi televizoarele 3D cu One-Flick Entertainment. Cu telecomanda simplă şi interfaţa concepută de BRAVIA®, parcurgeţi rapid canale de televiziune, fotografii şi conţinut de pe Internet pe televizorul 3D inteligent. Prevăzut cu Pornire rapidă.