ID articol : 00201427 / Ultima modificare : 27.06.2019

Actualizare de software care îmbunătăţeşte securitatea aplicaţiei Photo Share (Partajare fotografii) pentru anumite televizoare Bravia

Produse şi categorii aplicabile pentru acest articol

Stimate client valoros,

Am lansat o actualizare de software pentru îmbunătăţirea nivelului de securitate pentru anumite televizoare BRAVIA™, în scopul de a adresa o potenţială problemă de securitate cu aplicaţia „Photo Sharing Plus”. 

Actualizări de securitate

Această actualizare de software remediază următoarele vulnerabilităţi ale aplicaţiei „Photo Sharing Plus”. Aceste vulnerabilităţi pot fi exploatate pe aceeaşi reţea locală.

  • Stack buffer overflow
  • Directory Traversal
  • Command Injection


Resolution (Rezoluţie)

Dacă televizorul dvs. este setat să primească automat actualizări atunci când este conectat la internet, ar fi trebuit să se fi actualizat deja. Aceasta este setarea implicită pentru modelele afectate.

Pentru a verifica dacă televizorul dvs. a fost actualizat, accesaţi secţiunea Descărcări de pe pagina modelului dvs. Faceţi clic pe link-ul de actualizare a firmware-ului pentru a afla detalii despre cum puteţi verifica versiunea de software. Dacă televizorul dvs. nu a fost deja actualizat, urmaţi instrucţiunile pentru descărcarea şi instalarea actualizării.

Modele afectate:

Serie televizorVersiune firmware necesară
R5C  v8.588 sau o versiune ulterioară
WD75 şi WD65 v8.215 sau o versiune ulterioară
XE70 şi XF70 v8.674 sau o versiune ulterioară
WE75, WE6 şi WF6 v8.414 sau o versiune ulterioară

 

Nu sunteţi sigur care este seria de model a televizorului dvs.? Iată câteva exemple:

  • KDL-48R550C
  • KDL-49WD757
  • KDL-49WE663


Confirmare:
Fortinet a raportat cu amabilitate această vulnerabilitate a sistemului de securitate. Dorim să le mulţumim pentru sprijin.