ID articol : 00201427 / Ultima modificare : 27.06.2019Tipărire

Actualizare de software care îmbunătăţeşte securitatea aplicaţiei Photo Share (Partajare fotografii) pentru anumite televizoare Bravia

  Stimate client valoros,

  Am lansat o actualizare de software pentru îmbunătăţirea nivelului de securitate pentru anumite televizoare BRAVIA™, în scopul de a adresa o potenţială problemă de securitate cu aplicaţia „Photo Sharing Plus”. 

  Actualizări de securitate

  Această actualizare de software remediază următoarele vulnerabilităţi ale aplicaţiei „Photo Sharing Plus”. Aceste vulnerabilităţi pot fi exploatate pe aceeaşi reţea locală.

  • Stack buffer overflow
  • Directory Traversal
  • Command Injection


  Resolution (Rezoluţie)

  Dacă televizorul dvs. este setat să primească automat actualizări atunci când este conectat la internet, ar fi trebuit să se fi actualizat deja. Aceasta este setarea implicită pentru modelele afectate.

  Pentru a verifica dacă televizorul dvs. a fost actualizat, accesaţi secţiunea Descărcări de pe pagina modelului dvs. Faceţi clic pe link-ul de actualizare a firmware-ului pentru a afla detalii despre cum puteţi verifica versiunea de software. Dacă televizorul dvs. nu a fost deja actualizat, urmaţi instrucţiunile pentru descărcarea şi instalarea actualizării.

  Modele afectate:

  Serie televizorVersiune firmware necesară
  R5C  v8.588 sau o versiune ulterioară
  WD75 şi WD65 v8.215 sau o versiune ulterioară
  XE70 şi XF70 v8.674 sau o versiune ulterioară
  WE75, WE6 şi WF6 v8.414 sau o versiune ulterioară

   

  Nu sunteţi sigur care este seria de model a televizorului dvs.? Iată câteva exemple:

  • KDL-48R550C
  • KDL-49WD757
  • KDL-49WE663


  Confirmare:
  Fortinet a raportat cu amabilitate această vulnerabilitate a sistemului de securitate. Dorim să le mulţumim pentru sprijin.