ID articol : 00206901 / Ultima modificare : 20.02.2019

Actualizarea automată Android™ 8.0 Oreo™ a fost suspendată temporar - 14 februarie 2019

Produse şi categorii aplicabile pentru acest articol

La lansarea actualizărilor firmware, Sony acordă o atenţie deosebită scoaterii pe piaţă pentru a se asigura că toţi clienţii noştri se bucură de o experienţă fără întreruperi şi satisfăcătoare. 

Am identificat faptul că ultima noastră actualizare Android 8.0 Oreo poate cauza ocazional un simptom de lipsă a sunetului pentru anumite bare de sunet, receptoare A/V sau sisteme Home Theater, dacă televizorul s-a aflat în stand by pentru o perioadă lungă de timp. Din nefericire, din cauza acestei potenţiale probleme de conectivitate pe care o considerăm a fi o inconvenienţă pentru unii dintre clienţii noştri, am decis să amânăm actualizarea firmware automată Android 8.0 Oreo (v6.5830). 

Pentru clienţii care au descărcat actualizarea şi care au această problemă cu sunetul - în cazul dispozitivului audio personal - accesaţi următorul articol pentru soluţiile noastre temporare recomandate.

Cu toate acestea, pentru clienţii care nu deţin bare de sunet, receptoare A/V sau sisteme Home Theater şi care doresc să experimenteze noile caracteristici şi funcţionalităţi oferite, actualizarea este disponibilă în continuare pentru descărcare manuală de pe site-ul de asistenţă. 

Notă: Dacă folosiţi unul dintre dispozitivele audio personale menţionate mai sus, recomandăm ferm să aşteptaţi următoarea actualizare, care va rectifica această potenţială problemă.

În acest moment, inginerii noştri investighează îndeaproape cauza de rădăcină şi o nouă versiune firmware va fi eliberată în viitorul apropiat pentru a soluţiona această anomalie. Pentru a rămâne informat, vizitaţi regulat sau marcaţi această pagină.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată.

 


Actualizare Android™ 8.0 Oreo™ pentru televizoarele Sony Android 2016–2018 (seriile XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94, A1, XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 şi AF8) – începând de pe data de 30 ianuarie 2019

Ne face plăcere să vă anunţăm că o nouă actualizare de firmware (v6.5830) Android™ 8.0 Oreo™, va fi lansată direct pe televizorul dvs. de pe data de 30 ianuarie 2019 şi că planificăm să o implementăm gradual.

Acest firmware introduce caracteristici noi, îmbunătăţind şi mai mult performanţa televizorului, în timp ce îmbunătăţeşte funcţionalităţile existente:

 • Un nou meniu pentru ecranul de pornire
 • Google Tours (tutorial)
 • Notificări pentru actualizare software în meniul ecranului de pornire
 • Un nou aspect şi o nouă funcţionalitate a tastaturii
 • O Bară de conţinut sau bară de meniu a televizorului reproiectată
 • Comandă rapidă pentru accesibilitate (comutator pornit/oprit):
 • O experienţă de utilizare îmbunătăţită pentru aplicaţiile Video, Muzică şi Fotografie
 • Extinderea formatelor acceptate pentru USB sau reţele de domiciliu*

NOTĂ: Pentru lista complete de caracteristici şi beneficii sau pentru a descărca acest firmware, vizitaţi pagina de produs specifică a televizorului dvs.

Modul recomandat pentru a beneficia de această actualizare este să vă asiguraţi de faptul că setarea Automatic software download (Descărcare automată a software-ului) de pe televizorul dvs. este ACTIVATĂ. Astfel, televizorul dvs. ar trebui să recepţioneze în mod automat actualizarea, în următoarele săptămâni.

Alternativ, puteţi descărca firmware-ul de pe site-ul de asistenţă european şi vă puteţi actualiza televizorul utilizând un dispozitiv de memorie flash USB.
Sony ţine întotdeauna cont de feedbackul primit de la clienţi şi face eforturi pentru a aduce inovaţii şi pentru a asigura o calitate superioară a produselor.


[Seriile de model de televizor aplicabile]


Nu sunteţi sigur care este seria de model a televizorului dvs.? Iată câteva exemple:

 • KD-65ZD9
 • KD-75XE9405
 • KD-43XF8096


*Capacitatea de redare depinde de specificaţiile serverului reţelei de domiciliu.