ID articol : 00250433 / Ultima modificare : 07.12.2020Tipărire

Problemă de acordare a semnalului de la satelit pentru seriile XH90 şi XH92

  La lansarea actualizărilor de firmware, Sony acordă întotdeauna o atenţie deosebită scoaterii pe piaţă, pentru a se asigura că toţi clienţii noştri se bucură de o experienţă fără întreruperi şi satisfăcătoare.

  Pe 12 august 2020, Sony a lansat un pachet de firmware pentru seriile XH90 şi XH92. Din nefericire, echipa noastră tehnică a descoperit că acordarea semnalului de la satelit DVB-S era afectată dacă actualizaţi televizorul şi efectuaţi o reinițializare a datelor la setările din fabrică după actualizarea din august. De atunci, Sony a lansat un pachet de firmware de continuare.

  Dacă întâmpinaţi dificultăţi cu acordarea semnalului de la satelit, vizitaţi ghidul nostru privind acordarea semnalului de la satelit sau urmăriţi acest videoclip:

  Dacă în continuare, nu reuşiţi să efectuaţi acordarea semnalului, vă rugăm să ne contactaţi.


  Aţi actualizat versiunea la v6.0384 şi nu aţi efectuat o reiniţializare a datelor la setările din fabrică?

  Sony vă recomandă să nu efectuaţi o reiniţializare la setările din fabrică până când nu faceţi actualizarea la cea mai recentă versiune de firmware, care a fost lansată pe 26 noiembrie 2020.

  Modul recomandat pentru a beneficia de această actualizare este să vă asiguraţi de faptul că setarea Automatic software download (Descărcare automată a software-ului) de pe televizorul dvs. este setată la [ON] (ACTIVATĂ). Astfel, televizorul dvs. ar trebui să recepţioneze în mod automat actualizarea, în următoarele săptămâni.

  Până atunci, vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată.

  Nu sunteţi sigur care este seria de model a televizorului dvs.? Iată câteva exemple:

  • KD-65ZD9
  • KD-75XE9405
  • KD-43XF8096