ID articol : 00250433 / Ultima modificare : 08.09.2020

Suspendarea temporară a actualizării firmware-ului v6.0152 pentru seriile XH90 şi XH92 – 4 septembrie 2020

  La lansarea actualizărilor de firmware, Sony acordă întotdeauna o atenţie deosebită scoaterii pe piaţă, pentru a se asigura că toţi clienţii noştri se bucură de o experienţă fără întreruperi şi satisfăcătoare.

  Pe 12 august 2020, Sony a lansat pachetul de firmware v6.0152 pentru seriile XH90 şi XH92. Din nefericire, echipa noastră tehnică a descoperit că acordarea semnalului de la satelit DVB-S este afectată dacă aţi actualizat televizorul la versiunea v6.0152 şi aţi efectuat o resetare a datelor din fabrică de la actualizarea din august.

  Dacă întâmpinaţi dificultăţi cu acordarea semnalului de la satelit, vizitaţi ghidul nostru privind acordarea semnalului de la satelit sau consultaţi acest videoclip:

  Dacă în continuare, nu reuşiţi să efectuaţi acordarea semnalului, vă rugăm să ne contactaţi.


  Aţi actualizat versiunea la V6.0152 şi nu aţi efectuat o reiniţializare a datelor la setările din fabrică?

  Sony vă recomandă să nu efectuaţi o resetare a datelor la setările din fabrică până când nu vom lansa o remediere a software-ului în viitorul foarte apropiat. După rectificarea actualizării firmware-ului, suspendarea va fi anulată.

  Modul recomandat pentru a beneficia de această actualizare este să vă asiguraţi de faptul că setarea Automatic software download (Descărcare automată a software-ului) de pe televizorul dvs. este setată la [ON] (ACTIVATĂ). Astfel, televizorul dvs. ar trebui să recepţioneze în mod automat actualizarea, în următoarele săptămâni.

  Până atunci, vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată.

  Nu sunteţi sigur care este seria de model a televizorului dvs.? Iată câteva exemple:

  • KD-65ZD9
  • KD-75XE9405
  • KD-43XF8096